Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poszukiwacz JEJ

NAJDZIWNIEJSZA DZIEWCZYNA NA PLANECIE

Polecane posty

Gość Poszukiwacz JEJ

Wczoraj w jednym z poznanskich klubow poznalem (choć to duzo powiedziana) tak SZALONĄ i TAK DEMONICZNĄ dziewuche ze malo sie nie zesralem. Tanczylem sobie na parkiecie i moj wzrok przyciągnela PO PROSTU NIEZIEMSKO ładna dziewczyna, ktora tanczyla sama, bez faceta, bez kolezanek...ok, podbijam, pytam czy zatanczymy (jednoczesnie mam puls 200 i stan przedzawalowy ze stresu) a ona na to...no pewnie, po to tu przyszlismy. Zdębialem, ok tanczymy, rozmawiamy, pytam czy jest sama, a ona mowi ze jest sama, malo tego, PRZYSZLA NA DYSKOTEKE SAMA. Zaskoczylo mnie to bo jest wrecz niespotykane zeby laska sama przyszla do nocnego klubu. Poszlismy do stolika, gadamy, rozmawiamy, z charakteru tajemnicza i intrygująca osoba, siedzimy tak z 2 godziny, 10 juz chyba drink, ona polprzytomna i ja mowie, nie boisz sie tak sama pic z obcym facetem? A dziewczyna do mnie, a dlaczego miala bym sie bać jakiegos chloptasia (troche mnie to zaskoczylo bo na chloptasia nie wygladam, mam 26 lat i 186cm wzrostu, dziewczynka miala ze 160 i siegala mi do klaty). Na co odpowiadam jej ze moze ktos by wykorzystal sytuacje ze jestes pijana i w konsekwencji wykorzystal Ciebie...a ona na to...(uwaga!!!): Nikt mnie nie wykorzysta chłoptasiu miły bo mam kose większą niz ty KUTASA..i wyjmuje z torebki, w skorzanej pochwie NÓZ KURWA JAK Z AFGANISTANU. PRzynajmniej z 20cm mial ten nóz (raczej tasak). Prawie sie zesralem ze dziewczyna jest chora psychicznie. Schowala go z powrotem, wzięla lyk drinka i mowi "jestem juz najebana jak szpak" a ja mowie (po akcji z nożem nie wiedzialem co powiedziec) "przynajmniej nikt Cie nie wykorzysta", a ona do mnie "nie wykorzystasz mnie?????" wiec odpowiadam jej ze nie. I teraz finał. "Nie? TO SPIERDALAJ" i poszedlem. NAJBARDZIEJ SZALONA historia w moim wzglednie dlugim zyciu. Marze, oddalbym zycie zeby spotkac tą sliczną wariatke raz jeszcze. Tą pierdolniętą małą psychopatke chocby miala mnie zarżnąc. Odezwij sie ty chora suko. Jestes moim idealem. Pomoge Ci, wyleczysz sie, tylko daj znak ! (ps. pachniala perfumami DKNY Be delicious, nie wiem czy cos to znaczy ale ostrzegam panow przed paniami pachnącymi tym zapachem, moze to to).

Gość gwatemalia
takiego masz nosa?

Gość Poszukiwacz JEJ
CHuj z nosem! Chce ją!!!!!!

Gość gbjghj
w kit historyjka, niech ci bozia dopisze małpiszonie ;)

Gość Poszukiwacz JEJ
Ale będę z taką laską z ktora nikt nie byl!

Gość jknhjkv
hahaahah dobre ,

Jak nie masz numeru, to porzuć nadzieję. Swoją drogą, zryty beret ma ta laska skoro nóż myśliwski przy sobie nosi. Gaz pieprzowy, to tak jakoś bardziej dyskretnie.

Poszukiwacz ale z ciebie debil. Prawdo podobnie straciłeś okazję na najlepszy sex w życiu :) Co do tego że żaden z nią nie był to mógłbyś się mocno zdziwić ;) Tacy frajerzy jak ty nie rodzą się codziennie ;)

Gość magnolinkaa
wczyczułeś perfumki......heh....

Jeśliby to była prawda,to faktycznie super dziewczyna,chciałabym mieć taką kumpele :D Ale wątpię,zeby taka żyleta używała akurat tych perfum :D:D

Gość magnolinkaa
A ja myslę że twarz by miał ok, ale skończyło by sie na seksie.

Powinieneś pisać scenariusze do 'Klanu' :) mówię Ci chłopie masz talent;)

@Metrigoton taki typ dziewczyn ma jedną niezaprzeczalną zaletę. W większości są dzikie w łóżku ;) A jak by chciała cokolwiek obcinać to by się scyzorykiem nie chwaliła :D

Gość zamykamy_temat
marketing szeptany

Gość ech taka super opowieść
a zjebana gównianą reklamą jakiegoś szajsu :O