Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssd

praca maturalna...potrzebna pomoc:(

Polecane posty

Gość sssssd

mam bardzo chaotyczna prace maturalna...bardzo bym potrzebowala pomoc jakiejs milej Pani polonistki albo osoby która zna sie na polskim..czy by mi nie sprawdziła...albo pozmieniała pare rzeczy albo cokolwiek..? bardzo bym byla wdzieczna bo czuje straszny chaos w mojej pracy:( emeil : annajot0@spoko.pl :(

Gość jfclsdjfl
Raczej Ci nikt tego za darmo nie zrobi. Wątpie by ktoś się frajerzył. Pójdź na korki i sobie to poukładaj.

Gość pozwole sobie
dziewczynko, ale nie kazy musi miec mature :) jezusie, przeciez praca maturalna to taka wieksza rozprawka ;/ mam wrazenie ze młodzież jest coraz bardziej glupsza ;/

Gość to znow ja
no a jaki temat tej pracy?

Gość też młoda
coraz głupsza albo coraz bardziej głupia, kogo Ty chcesz krytykować? :D

Gość sssssd
ujecie macierzynstwa w sztuce i literaturze...

Gość też młoda
ŁO MATKO

Gość Majjkka
A Twoja polonistka czy polonista nie może Ci sprawdzić? ______________________ Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: http://skocz.pl/filmybezlimitu

Gość to znow ja
no tez powiem ło matko :/ ja miałam całkiem inny temat i to było yyyyyyyyy 3 lata temu? ale tak pobieżnie ułóż sobie swoja prace wedlug epok, w sensie w jakiej epoce jaka powieść bądź wiersz były. potem, kiedy opowiadasz kazdy punkt, zaczynasz opowiadac od ogolow do szczegolow. swoja droga, przeciez plan pracy maturalnej powinien zatwierdzic polonista, wiec skoro to zrobil to chyba masz dobrze wszystko??

Gość Olafasola!
Ej mam ten sam temat!!!!! miałam rok temu:)

Gość Olafasola!
moge Ci wysłac moja prace na maila to sobie podpatrzysz, święta są trzeba pomagac:) generalnie moja mama jest polonistką ale przykro mi, miała właśnie operacje oka niedawno i nie pomoze :D

Gość Olafasola!
jak bedziesz chciała autorko to się do mnie odezwij oluskas1212@wp.pl

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
napisalam do Ciebie lecz mi nie odpisujesz...:( ehh czy ktos jeszcze jest tu chetny;(? bardzo prosze..juz zaplace...:(

Gość kkkiiikkkaaa
Za takie rzeczy ludzie biora pieniądze, a ty oczekujesz, że ci ktos za darmo sprawdzi? Śmieszne:D

Gość sex instruktorka
ty wysyłasz komuś prace a on później ją za grubą kase sprzedaje komuś innemu! zastanów się co robisz!

Gość gość
Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat! Doświadczenie - 5 lat. Solidnie, szybko i rzetelnie!:) Bez kopiowania z Internetu! Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:) Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje. Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-) KONTAKT; matura24H@wp.pl GG; 39631281