Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czlowiek_z_bliznami

Ulubione aktorki, ulubieni aktorzy

Polecane posty

Gość Czlowiek_z_bliznami
A ja lubię jeszcze Anię Muchę! O! ;)

Kurt Cobain, co prawda nie aktor, ale jeden z ładniejszych facetów na tej ziemi:D http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://userserve-ak.last.fm/serve/_/53021305/Nirvana%2BKurtCobain.jpg&imgrefurl=http://www.forumowisko.pl/topic/97133-pozegnania/page__st__60&usg=__AgN3N0BiN-NV0UoQRtksgbMz_Wc=&h=475&w=310&sz=47&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=B2Lg3cUHES4ylM:&tbnh=147&tbnw=104&ei=DQ6yTbizKMKZOpuyiLoJ&prev=/search%3Fq%3Dkur%2Bcobain%2Bnirvana%26um%3D1%26hl%3Dpl%26biw%3D1366%26bih%3D576%26tbm%3Disch0%2C263&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=478&vpy=89&dur=346&hovh=278&hovw=181&tx=130&ty=168&page=1&ndsp=27&ved=1t:429,r:20,s:0&biw=1366&bih=576

Gość Czlowiek_z_bliznami
Mam znajomego podobnego z wyglądu do Cobaina. Menel na potęgę :D Lubię czasami posłuchać Nirvany :P

Gość Czlowiek_z_bliznami
Smells like teen spirit--- :D

Gość Czlowiek_z_bliznami
Ale ta najbardziej mi się kojarzy z nbk :D

Gość Czlowiek_z_bliznami
Lepiej żebyś nie wiedziała :D:D:D

Gość Czlowiek_z_bliznami
Mogę Ci jedynie dać wskazówkę w którą stronę masz szukać, wystarczy wsłuchać się w kawałek, pomyśłeć o czym on jest i wybrać jedno z kilku pojęć nbk, które znajdziesz tu: http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Specjalna%3ASzukaj&search=NBK Lepiej żebym szczegółowo o tym tutaj nie pisał :D

Gość Czlowiek_z_bliznami
Bystra dziewczynka, bardzo dobrze trafiłaś.

Gość Czlowiek_z_bliznami
No to dowiedziałaś się co znaczy ten skrót i już nie doczytasz co to jest? :D Długo by opowiadać. Generalnie to tytuł filmu, jednak nie o tytuł mi chodzi. Dobra, dajmy temu spokój :P

Gość Czlowiek_z_bliznami
Tylko porąbane świry wiedzą co to jest NBK, Ty nie jesteś porąbana, więc po co Ci to wiedzieć :D

Podobna historia do tej z filmu "Nasza Klasa". Swoją drogą, czemu ta piosenka kojarzy Ci się z NBK?

Gość Czlowiek_z_bliznami
Brzmi buntowniczo, poza tym jej podkład jest użyty w grze opartej na tych wydarzeniach.

Pojebana ta historia, ale ciekawa, jestem w połowie. To z Naszej Klasy różniło się tym, że oni nie mieli zrytego beretu, a się mścili. Kibicowałam im jak pruli w swoich znajomków.

Gość Czlowiek_z_bliznami
Zryty beret to pojęcie względne, jeśli oni byli poryci to ze mną także nie jest w 100% wszystko okej, ponieważ to co robili: a) osobiście podziwiam b) rozumiem c) współczuję im (nie ofiarą tylko zabójcą) d) dziwię się ze tylko 13 osób :O

Gość Czlowiek_z_bliznami
ofiarom, zabójcom***** błąd rąbnąlem :P

Gość Czlowiek_z_bliznami
Noszz kurrde temat zszedł nie tam gdzie powinien zawędrować. Temat jest o tym jakie aktorki się komu podobają. Chciałem się zrelaksować :D

Nie wiem czy manie wielkości są godne podziwu, raczej hospitalizacji. To urojenia , a nie żadne postępowe teorie.

Gość zauroczona :):):):):):)
Johnny Depp Kate Winslet