Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czlowiek_z_bliznami

Ulubione aktorki, ulubieni aktorzy

Polecane posty

Gość Czlowiek_z_bliznami
Ale ten film ,,Nasza klasa" to musi być super, obejrzę go napewno ;)

Gość Czlowiek_z_bliznami
Bo częściowo nadję na ich falach. To co dla innych wydaje się niezrozumiałe, chore i bez sensu dla mnie stanowi tylko pozór, stąd mogę się wmieszać w podobne środowisko bez większych problemów.

Gość Czlowiek_z_bliznami
chodzi o to że dopatruję się ,,drugiego dna" w tym co robiąszaleńcy i często trafiam w sedno, sam doskonale potrafię udawać świra ;)

Ale sprecyzuj, co jest godne podziwu w manii wielkości, która skutkuje zastrzeleniem 13 osób? Ciekawa jestem jak rozumujesz, bo dla mnie to niepojęte, co można podziwiać w chorobie. To się leczy, a nie czci.

Gość Czlowiek_z_bliznami
Mania wielkości to nie był powód masakry. To doszło w międzyczasie i nie miało większego wpływu. Ona częściowo była spowodowana Luvoxem. Mieli inne powody.

Zazwyczaj świry nie mają żadnego drugiego dna w tym co robią. Tylko jacyś geniusze jak Kubin, czy Van Gogh, ale w większości ich teorie, czy dzieła są pieprzeniem lub grafomanią bez sensu.

Gość Czlowiek_z_bliznami
Róznie to bywa, świr świrowi nie równy. Koledzy z klasy im dokuczali, jednego z nich suka- dziewczyna rzuciała, teraz gryzą piach i jest okej. Rachunki wyrównane.

Gość najpiekniejsi.......
Gość Czlowiek_z_bliznami
Mieli powodów od cholery. Tak jak ja w gimnazjum, ale przeżyłem ginmazjum i prawie przeżyłem LO i mam plana na przyszłosć superaśnego i się w NBK nie bawię :D

Trochę niewspółmiernie do bodźca te rachunki wyrównali. Jak uważasz, że to było całkiem w porządku, to rzeczywiście masz zryty beret. Założę się, że jesteś ateista i głosisz nowe pojęcie moralności nie narzucone przez społeczeństwo ale samego siebie. To brednie.

Gość Czlowiek_z_bliznami
Z wyznaniem to zgadłaś. Niczego jednak nie głoszę. W nic nie wierzę i mam praktycznie wszystko w doopie. Mam swój światek, którego pilnuję i NBK odstawiam na wyższą konieczność bronienia mojego ,,światka", jeśli oczywiście zajdzie taka potrzeba. To wszystko. Chłopaki dobrze zrobili, dali przykład zaszczutym nastolatkom.

Gość Czlowiek_z_bliznami
Jennifer Connely fajowa panienka jest :> Tylko nie rozumiem co się kobietom podoba w Stathamie, wiecznie łysy i niedogolony, taki jakiś wczorajszy :D :O

Jak dla mnie człowiek może robić wszystko, dopóki już nie włazi w teren innego człowieka. Morderstwo było ciut przesadna reakcją na odepchnięcie społeczne. Jasne, można siebie bronić, ale wpierdalać się w wolność innych już nie. Nie wiem za co tu podziwiać kolesi z manią wielkości, mnie to zawsze obrzydzało jak słyszałam o chorobliwym narcyzmie przekształconym w takie psychozy.🖐️

Gość Czlowiek_z_bliznami
Jeszcze na zakończenie tematu powiem Ci tak, powody powodami, luvox luvoxem itp itd. Znasz angieslki? Wiesz co to znaczy ,,Natural Born Killers" jak wiesz to o co chodzi. NIektórzy się rodzą, naturalnie zdolni do eliminacji konkurencji. Selekcja Naturalna.

Jakiej konkurencji, co ty pieprzysz. Ludzie to nie małpy żeby na śmierć i życie rywalizować o przestrzeń życiową. Poza tym to zwykłe świry z wygórowanym mniemaniem o sobie , a nie wybitne jednostki upoważnione do eliminacji.

Gość Czlowiek_z_bliznami
To są wybitne jednostki do przywracania równowagi w społeczeństwie i przypominania że oprócz kurrwa śmiesznego prawa jest też miecz. Po co dyskutujemy na ten temat? Inteligentna z Ciebie pipka, ale ja wiem swoje, Ty wiesz swoje... bez celu ta rozmowa. Bardziej chciałbym się dowiedzieć co kobiety widzą w łysym i niedogolonym Stathamie. :P

Fakt, Salma Hayek też jest niezła. Ma to coś, co wyróżnia ją wśród tysięcy innych Latynosek.

Dlaczego rozmowa bez celu? Wszystkie dyskusje są budujące, powymieniamy się argumentami. Co do równowagi w społeczeństwie, to oni ją zaburzali, a nie przywracali. Nie rozumiem skąd taki wniosek- co niby mieli w ten sposób przywrócić? To prawo daje ład, a miecz wszystko rozpierdala. Nienawidzę anarchistów i wandali, nie mają siły nic stworzyć i zbudować to wszystko stare niszczą i podważają bez konceptu na nowe.🖐️ Statham jest brzydki.

Gość mój ulubiony aktor
Charles Bronson - jako Mściciel Paul Kersey :)

Gość Czlowiek_z_bliznami
Słuchaj, gdybym polegał na prawie i na policji to dzisiaj nie miałbym mamy. Tak to nagiąłem prawo, dowiedziałem się że sprowokowany potrafię zrobić sporą krzywdę, zwłaszcza w obronie osoby na której mi zależy. Jak by osoba przed którą się broniłem nie przeżyła, to ja choć nikomu nic nie winny poszedłbym siedzieć na długo. Gdy ktokolwiek zrobi krzywdę komukolwiek na kim mi zależy to nie będę polegał na policji i prawie, sam wymierzę karę. Ład i porządek to utopia. Rzeczywistość jest chvjowa.

Podałeś przykład kiedy człowiek włazi w teren drugiego i tamten się broni. Naturalne i normalne. Ale NBK to bardziej mi przypomina Raskolnikowa ze "Zbrodni i kary". Wymyślili sobie jakąś naciąganą teorię z nad-jednostkami i zarżnęli 13 osób, to na pewno nie jest bliższe utopii. Prawo natomiast , jeżeli rozciągnąć na całą społeczność daje już większe możliwości ładu i równowagi niż wszechobecne walki z maczetą, bo ktoś sobie ubzdurał, że jest na wyższym szczeblu ewolucji.

Gość Czlowiek_z_bliznami
Nie o to chodzi, źle mnie zrozumiałaś. Nie ważne :P Mówiłem że nie chcesz wiedzieć? :D Następnym razem nie dopytuj. To jest bardzo skomplikowane. Mieszanina złości, zniszczonych planów, bezradności, strachu, żalu, niespełnionych marzeń + sytuacja rodzinna + kompleksy + masa innych niekorzystnych czynników = NBK, nie ważne jaką sobie ideologię przypniesz do tego. :P

Skoro nie wiem o co chodzi , to wyjaśnij. Wiem z czego wynika NBK, a skoro to nie tą idiotyczną ideologie podziwiasz to co? Sprecyzuj, a nie wymiguj się, że nieważne.

Gość Czlowiek_z_bliznami
Podziwiam ich zorganizowanie, samozaparcie i brak skrupolow.

Zorganizowanie, samozaparcie i brak skrupułów miał też Hitler. I co, godny podziwu? Też pierdolił o selekcji i eliminacji. Co za brednie, dlaczego niby te cechy mają być godne uznania w świetle tego co zrobili? Żeby coś wnosili tym swoim działaniem, ale to zwykłe zarżnięcie 13 osób bez celu.

Gość Czlowiek_z_bliznami
Nooo jaaaaak bez celu. Celem tego dzialania bylo niezycie tych ludkow :D cel osiagniety. Mission completed.