Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

limonka923

milosc, studia, rozstaniee

Polecane posty

Witam kobietki, napiszę tutaj bo nie wiem czy ktos zrozumie wsrod znajomych moją sytuację. Otóż wlasnie zerwalam dzis z moim chlopakiem ( jestesmy ze soba 2,5 roku).. Kiedy bylo super, wspaniale, w lozku, wszedzie, teraz czesto klotnie, nic tak wielkiego ale zaczynam czuc powoli ze to nie to.. On mnie kocha ale czesto sie czepia , bardzo czesto np. ze nie gotuje jak jego mama ( bo ejst swietna kucharką), że źle jeżdże itd.. Przed nim bylam z innym 1,5 roku i wlasnie nie wiem czy po takim czasie to moze jeszcze byc ale ja czesto wracam myslami do tamtych chwil.. chcialabymz apomniec ale czy mozna po taki czasie kogos kochac? W obecnym przeszkadzalo mi to, jak zachowuje sie wśród ludzi, moi znajomi raczej za nim nie przepadają bo on sprawia wrażenie takiego cwaniaczka, ale nie jest taki przy blizszym poznaniu.. Poza tym wlasnie skonczylam liceum i chcialabym isc gdzies dalej na studia.. I mimo ze chcialabym juz byc w stalym szczesliwym zwiazku wciaz ciagnie mnie by sprobowac zycia w byciu singielką (studia, te sprawy..) Czekam na jakies rady, pomóźcie kobietki, mzoe ktoras byla w podobnej sytuacji..

Gość Amatorka 202
Kochana jak czujesz ze to nie TO. To głowa do góry i ruszaj na studia! Wiesz, przede mną roztwiera sie ta sama perspektywa (studia), mimo że mam chłopaka... Ale nie odpuszcze, pójde na studia :)

Gość Amatorka 202
Jeśli czujesz sie nie chciana przez niego, w jakis sposb raniona to nie wracaj do tego... bo to nie ma sensu. chyba ze jednak jestes pewna ze go kochasz, choc napisalas co innego.

Chyba go kocham.. On mnie nie rani ale ciagle sie czepia, jest niby dobrze ale czy ja w wieku 18 lat chce zeby ciage bylo po prostu normlanie ? Chcialabym zeby bylo tak jak kiedys.. I jeszcze mysle czasem o bylym:((

Gość Amatorka 202
to juz musisz Ty wiedziec. jesli go kochasz to nie przepaszczaj szansy na miłość. zawsze wszystko mozna odbudowac, pogadac, pojsc na kompromisy, cos naprawic, cos dodac do zwiazku... zawsze sa szanse, no chyba ze juz probowalas?