Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydki i juz

jestem dla niej za brzydki.

Polecane posty

Gość brzydki i juz

Poznalem ja na necie,rozmawialo sie nam bardzo dobrze.Spedzone chwile w sieci napawaly mnie optymizmem.Wczoraj przyslala mi fotke,jest taka piekna.Ja niestety nie odeslalem jej swojej,bo wiem ze nie bede dla niej wystarczajaco pociagajacy.Przykro to mowic,ale nasza znajomosc pewnie sie zakonczy.

Gość brzydki i juz
Po co mam probowac.Nie jestem atrakcyjny,i jakos z tym zyje.Ona za to piekna,bystra,inteligentna.Taka w sam raz,do kochania,rozpieszczania.Niestety nie pierwszy raz brzydota staje mi na drodze szczescia

Gość zadowolonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
glupi kmiot raz sie zyje sprobuj wkurwiaja mnie tacy faceci, masz jej wyslac i już słyszysz, jak sie wam dobrze rozmawialo to naprawde wielkosc nosa nie ma znaczenia chyba ze smierdzisz i nie dbasz o siebie

jak by byla brzydka to bys mowil ze za brzydka po prostu jestes cykor i jakakolwiek by nie byla bylaby zla ot co wyslij jej to zdj

Gość brzydki i juz
nie smierdze,z moja higiena jest wszystko w porzadku.Tak w tej sytuacji jestem cykorem,i boje sie.Przeciez tak piekne kobiety nie umawiaja sie z takimi brzydalami jak ja.

człowieku, zycia nie znasz ;) wyslij bo zostaniesz popaprancem zyciowym wyslij a potem napisz jak poszlo cykor z ciebie okropny nie moge takich kolesi

Gość brzydki i juz
nie musze slac fotki,sam to wiem.Ja wiem ze da mi do zrozumienia w kulturalny sposob,ze z tego nic nie bedzie.W to nie watpie.Tylko zal mi tego,bo przez wlasna brzydote nigdy nie bede mial takiej kobiety:(

Gość no alew
ślij. Kto wie wogóle czy ta jej fotka jest prawdziwa. A jak jest to pewnie nieźle przerobiona w photoshopie więc nie koniecznie jest aż tak piękna

Gość brzydki i juz
Nie jest przerabiana,i jest jej na bank.Zreszta to nie byla jedna fotka tylko 4.Dlaczego zycie jest takie niesprawiedliwe.Moglbym jej przychylic nieba,dac przyslowiowa gwiazdke.Niestety nie bede mial takiej szansy:(

Gość o wielkie, o wspaniałe
Ale to nie dlatego, że jesteś brzydki, tylko dlatego, że jesteś idiotą. :P To rzeczywiście duża wada.

Gość agnieszka2345
jestes pojebany i zamknij ten temat kuzwa

Gość brzydki i juz
Jestem idiota bo wiem jak to dzis dziala?Dlatego tez jestem pojebany?Dziewczyny nie osuzkujcie ,przeciez wyglad jest dla was bardzo wazny.

Gość hmmmm.......................
nie Jesteś brzydki, wkręcasz Sobie. wybacz ale znam się na ..... tym;) :D:D popraw sie;)

koleś git pierdoIi zasady-> ja go nie obraziłam jeszcze,stwierdziłam fakt ale trudno normalnie odpowiadać komuś kto pisze żałosne wypowiedzi na wstępie;)

brzydki i juz kto by chcial byc z czyms takim Nie pisz tak o Sobie;p Masz fajne pasje to też jest ważne😘

zrozum chlopie, ze kto nie ryzykuje ten nie zyje. pomysl ile rzeczy moglo cie w zyciu ominac tylko dlatego, ze sie boisz? daj spokoj, wyslij to zdjecie, to pare klikniec myszka a moze odmienic twoje zycie. MIEJ JAJA, NIE BADZ MIEKKI I NIE UZALAJ SIE NAD SOBA, BADZ FACETEM DO JASNEJ CIASNEJ !

poza tym Jesteś przystojniakiem:classic_cool:

dla mnie jest zalosnym mazgajem i juz. facet ma byc facetem a nie cipk uzalajaca sie nad soba!!!

Gość Hej, Koleś
a wiesz ile jest zwiazków w których chłopak jest brzydki a dziewczyna ładna? Znam nie jeden taki i jakoś dobrze im się żyje. Nie rezygnuj z niej, co Ci szkodzi ciągnąć dalej tę znajomosć. Nawet jeśli nie będzie Cię chciała to nie wyjdziesz na tym gorzej niż wtedy gdybyś zrezygnował a jeśli tak zrobisz to możesz sobie wyrzucać to potem, że moze by coś z tego było ale jednak nie jest z Twojej winy.

Gość Hej, Koleś
A ja znam przypadek nie jeden kiedy chłopak brzydki nie chciał ładnej dziewczyny, która mu się narzucała.

Jeśli chodzi o brzydka dziewczynę, to wszyscy faceci jadą z tekstami "paszczur". To niby dlaczego piękne dziewcze ma się poniżać z brzydalem :o My tak samo mamy prawo patrzeć na wygląd, pogódźcie się z tym. Poszukaj jakiejś na swoim poziomie