Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydki i juz

jestem dla niej za brzydki.

Polecane posty

Gość brzydki i juz
macie duzo w tym racji.Musze przemyslec przez swieta sprawe.Wlasnie obawiam sie takiej reakcji z jej strony,jak napisala Marta.

Gość brzydki i juz
ines73 niby nie jest,a jednak jest.Liczy sie pierwsze wrazenie,pierwsze 5 sek.

Gość brzydki i juz
up

Gość nie Jesteś brzydki i już
;p

Gość brzydki i juz
jestem,jestem:)

a ja wiem że NIE i już ;)

Gość ale z ciebie ciota
no sory chłopie. Ale nawet jeśli te zdjęcie jest Twoje, to co to zmienia? Poznałam gościa kiedyś przez internet - posłałam mu swoje najzwyczajniejsze, najszarsze z szarych zdjęcie. On mi swoje też - piuś glancuś i PS pełną buzią.. Po jakimś miesiącu posłał następne - już bez obróbki. Ale zdąrzyłam już tak polubić człowieka, że jego uroda zaczęła mi się normalnie podobać. Twarz, sylwetka - to się opatrzy - i ta ładna, i ta mniej ładna.. Gorzej, kiedy ładna buzia i sylwetka apolla się opatrzy i nie zostanie już nic więcej ... Chłopak ma podobnie do Ciebie - i jak dla mnie jest najfajniejszym, najdojrzalszym i najmądrzejszym facetem, jakiego znam :)

Widzisz to jest dokladnie tak jak napisala ale z ciebie... ;) twierdze ze sie na tym znam, i juz;).

Gość brzydki i juz
Tak to jest moja fotka,tylko z wycieta twarza.Kto by chcial sie spotykac z takim smokiem:(

Gość brzydki i juz
Wyslalem fotke,kilka zdan zamienionych i znajomosc zakonczona:(

Gość spokojnie, spokojnie
musi to przemyśleć i przetrawić, nic straconego ;) powodzenia, bo myślę że to jeszcze nie koniec .

Gość brzydki i juz
Nie mysle ze nie,bo po odebraniu fotki zrobila sie taka zimna:(

to tylko ty sobie to wmawiasz

Gość brzydki i juz
nic sobie nie wmawiam.To si epoprostu czuje.Nagle zaczela sie spieszyc,i powiedziala ze musi konczyc.Mysle ze to koniec tej milej znajomosci.Trudno.

e tam :)a skoro tak to szybko przekonałeś że to znajomość bez przyszłości więc i tak było warto ...

słuchaj.. parę lat temu gadałam codziennie na internecie z jednym typem.. (poznaliśmy się w realu i był dla mnie odpychający z wyglądu) ale gadaliśmy bo fajnie się gadało.. potem się w nim zakochałam i włala! Jesteśmy razem już prawie 4 lata i nie wyobrażam sobie być z jakimś pięknisiem teraz, kocham go i zauważyłam w nim przystojnego faceta :) także nawet jak ona sobie pomyśli "ale brzydal" to na pewno nie skończy z Tobą rozmawiać.. a skoro Wam tak fajnie idzie to może też się zakocha i będziesz miał fajną laskę ;d

Gość brzydki i juz
dziekuje za mile,i cieple slowa.Niestety wiem ze to koniec,ale comnie nie zabije,to mnie wzmocni.

Gość do Coralick
autor jest po prostu realista. ladne dziewczyny nie chca brzydali

Gość brzydki i juz
Dokladnie ejstem realista,i nie mam do niej zalu.Rozumiem ja,tylko jest mi przykro.

ja się za brzydką nie uważam, wręcz przeciwnie.. i też mi się mój facet nie podobał.. a teraz się przekręciło wszystko o 360 stopni, a Ty drogi autorze nie dramatyzuj, może naprawdę musiała iść,ale będzie z Tobą rozmawiać :) przekona się do Ciebie, jak będzie Wam się dobrze rozmawiało ;)

Gość brzydki i juz
margirit bardzo bym chcial,aby tak bylo.Zycie mnie jednak nauczylo czegos innego.

życie tez płata figle.. a może Ci zrobi psikusa i się jednak w Tobie zakocha ;d ? cierpliwości... na pewno nie powie Ci "sory, ale nie chce gadać z Tobą, bo nie odpowiada mi Twój wygląd" jeśli będzie jej się miło z Tobą rozmawiało to na bank się do Ciebie przekona :) tylko nie pytaj jej jak jej się podobało zdjęcie, albo co o Tobie sądzi :) nie wprawiaj jej w zakłopotanie.. poczekaj ;)

Gość eleleke
Nie pytam,i nie zamierzam.Ale sadze ze napisze być może zostaniemy wirtualnymi przyjaciółmi,albo coś w stylu sorry ale nie jesteś w moim typie.Ewentualnie już się nie odezwie.

Gość brzydki i juz
trudno,pewnie przeżyje;)

poczekaj to zobaczysz!! tylko sam jej nie skreslaj na poczatku bo to by bylo idiotyczne :)

Gość brzydki i juz
Ja napewno jej nie skresle.Nie mam za co,ale litosci tez nie oczekuje.Zrozumiem ja.