Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30xGarnier

SZAŁ W MARKETACH

Polecane posty

Gość 30xGarnier

Siedze w pracy dzisiaj do 17.00- siedze sobie spokojnie w swim sklepie na przecw kas w markecie a tam szał. Ludzie panikują- pełne kosze. Denerwują się, że kolejki (to po h*j zostawiają zakupy na sobotę jak wiadomo, że pełno ludzi jest) ja też chciałam mieć wolne dzisiaj a przez tych baranów muszę siedzieć i czekać aż zapełnią swoje koszyki i puste głowy !! dwa dni sklepy nieczynne i już PANIKA !! ZAMKNĄĆ MARKETY W NIEDZIELĘ!!

Gość 30xGarnier
Biedne te kasjerki- ledwo na oczy patrzą. Dzisiaj jak otworzyli market o 7.00 to kolejka już była!!! najlepsze było w grudniu. Tydzień przed świętami market do 24.00 czynny !!! chore to!!!

Gość 30xGarnier
Nakupują teraz, zeżrą wszystko w dwa dni. Będą marudzić, że brzuchy bolą i żąłądek wysiada a potem będzie bieda bo pieniądze już wydali.. POLACY- byleby się pokazać przed rodzinką!!

Gość a ja nie
rozumiem tego po co tyle kupuja, tak jak by caly rok nic nie jedli dopiero na swieta kupywali. Przeciez codziennie to samo w sklepach , a ci jak nawiedzeni

Gość 10000voltów
NIkt nie komentuje, bo wszyscy w marketach !! haha

Gość smdmf
no masakra jakas, chyba przez caly rok nic nie jedza, zeby teraz sie nawpierdalac

Gość smdmf
ja nie robie swiat, bo bede miala zapewniony catering

Gość 30Xgarnier
Właśnie siedzę w kauflandzie i jest cebulka za 99groszy :) najlepsze były promocje jak wiaderko pomarańczy za 10zł-ile napchasz tyle masz!! ludzie z górką ładowali a jak się przy kasie wysypało to kasjerki zabierały!!! bez jaj na h*uj komu wiadro pomarańczy, które zaraz zgniją!! kaufland jest czynny od 6.00 do 22.00 to nie wierzę, że nie można zrobic zakupów w tygodniu..

Gość a ja nie
z tymi pomaranczami tez to widzialam, rzucili sie jak pomylency hehe, zreszta na kazda promocje sie rzucaja, naklupia tego po pare kg, a pozniej wywalaja bo zgnije

Gość Marcin84w
Przychodzę po zakupy w sobotę a obowiązkiem kasjerki jest siedzieć w sklepie.Za to jej płacą,zawsze może zmienić pracę. Ja nie mam czasu w ciągu tygodnia latać po marketach

Gość 30xgarnier
oki w sobotę proszę bardzo ale zwykłą a nie świąteczną.Ja też mam robotę w domu. ZAMKNĄĆ MARKETY W NIEDZIELĘ- kartofle mozna na obiad kupic wczesniej a nie ja tu gniję do 20.00 do spacerowicze przychodzą i półki oglądają

Gość 30xgarnier
Jest 13.20 a ludzie dalej się kręcą i marudzą !! chcę do domuuuuu

Nie umiesz sobie lepszej pracy znaleźć? Handel jest dla desperatów :o

Gość tgjukryiliruio
a ty co w tej pracy na kafe siedziesz. ta jasne? tam w pampersie się siedzi bo się wyszczac nie da.

Gość 30xgarnier
hmm to mój sklep- własny biznes ale nie mogę zamknąć- taki regulami- pasaż to pasaż. Nawet jak mam imprezę rodzinną to musi byc ktoś na zastępstwo.. nawet się porządnie wysrać nie mogę bo jak zamknięte i kartka "zaraz wracam" za długo to kara 3000.. 7 dni w tygodniu