Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wredna1880

dziwna anomalia

Polecane posty

Witam wszystkich nie wiem czy byl tu taki temat ale musze zapytac co mi jest zwlaszcza ze sa swieta i nie mam jak pojsc do ginekologa .. Przed okresem zaczely bolec mnie piersi ale to normalne no i 20.04.2011 dostalam brazowych blamien 21.04.2011 dostalam krwawienia skąpego a 22.04.2011 znowu małe brazowe plamienia no a 23.04.2011 juz nic czasem poleci jeszcze brazowa wydzielina a piersi przestaly bolec i wrocily do normalnego rozmiaru . Nigdy nie mialam tak jak w tym miesiacu nie wiem czy to mozliwe ze to ciaza bo w sumie zadnych objawow nie ma na to wskazujacych . Moze u was cos takiego sie stalo ? Jesli tak mam nadzieje ze podzielicie sie ze mna spostrzezeniami na ten temat. pozdrawiam i czekam na odpowiedz

Gość LunaLunaLuna
znasz taki wynalazek jak TEST CIAZOWY? :O:O

znam ale jesli mieszkam na wsi a aptek nie ma ? a teraz nie mam jak sie dostac do miasta ? to co innego mi pozostalo ?

Gość osobiscieniewzruszona
najlepiej idz sie powies:O

Gość LunaLunaLuna
:O i uwazasz, ze skoro nie mozesz ruszyc tyłka i podjechac do apteki po test, to my ci tu mamy wrozyc ze szklanej kuli czy jestes w ciazy????? litosci:O

wybacz ale ja to traktuje powaznie . Jestem zaskoczona twoja wspaniala inteligencja naprawde ! pozdrawiam

nie zeby wrozyc .. poprostu chcialam zasiegnac porady ze moze ktos tez tak mial jak ja .. nie ma tu ałtobusow kursujacych w sobote na sory

Gość LunaLunaLuna
aŁtobusy :O to chyba wszystko wyjasnia:D

Gość firefrog11
HAHA, ałtobusy.....

czekacie tylko na jakis bład a ja chce sie tylko chce wiedziec czy to ciaza czy to zaburzenia hormonalne czy cos innego .. co za ludzie .. ;/

Gość mała stoki
A może wybierz sie po świętach do ginekologa na badania?? kiedy byłaś ostatni raz? może wartio pobrać cytologie przy okazji i zrobić usg narządów?\co o tym myslisz i przy okazji zapytać o plamienia???

po swietach mialam zamiar isc:) wiadomo ze jak kobieta sie martwi to chce jak najszybciej uzyskac odpowiedz :) wlasnie sie martiwe ze to moga byc zaburzenia hormonalne tego tez nie wykluczam ..

Gość mała stoki
a myślałaś o ciąży?

myslalam nad ta kwestia ale no nie wiem czy jest to mozliwe stosunek byl 1.04.2011 a dni plodne mialam od 3.04.2011

Nikt ci ciąży nie zdiagnozuje przez internet. Jeśli chodzi o taką miesiączkę to czasem mi też się takie zdarzają. Takie zwykłe plamienia z tą wydzieliną i z tego co wiem to nic strasznego. Przynajmniej u mnie więc nie mogę cię zapewnić, że wszystko jest u Ciebie ok. Przeczekaj święta, zrób test dla pewności a w razie czego udaj się do ginekologa. Wiem, że to może być stresujące ale postaraj się o tym nie myśleć zwłaszcza, że to nie jest jakiś krwotok czy coś przez co miałabyś umrzeć w przeciągu tygodnia. Pozdrawiam.

Gość mała stoki
a to nie mówione ze nie musiałaś zajsć... a plamienie pojawiło sie w "porze"okrsu?

losantoninos : u mnie ani razu czegos takiego nie bylo dlatego martwie sie bo dla mnie jest to troche dziwne :)

Gość mała stoki
moge jedynie stwierdzić 2 rzeczy:to albo było plamienie implantacyjne:) albo miesiączka inna od wszystkoch pozostałych...

Gość hienka mała
ile masz lat autorko?

ehhh, mi też nie zdarzało się to od początku, zawsze musi być ten pierwszy raz:P A tak na serio to przez 3 dni nic nie zdziałasz więc po świętach idź do lekarza to on rozwieje wszystkie twoje wątpliwości. Mi takie plamienia najczęściej się zdarzały jak miałam jakąś cystę na jajniku. Tylko nie identyfikuj tego ze sobą! Jak już napisałam nie jestem lekarzem a powodów do takiego stanu rzeczy może być sporo. Od ciąży do zwyczajnego, jednorazowego wybryku natury:)

Gość mała stoki
no niestety w inny sposób nie mogę Ci pomóc:) musisz przeczekać i najlepiej wykonaj test bo skoro współżyłaś 1.04 to wypada ok 3 tydzień:)+2 czyli 5 tak robią lekarze:)

Gość mała stoki
ale tak jak pisze losantoninos mogą być różne przyczyny...

Gość mozesz miec
nadzerke i stad te plamienia. Ale to moze byc ciaza bo plemniki potrafia przezyc nawet 5dni . :) Gratuluje.