Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hormonijka

Zapomniałam tebletki i odstawiłam całkiem, czy tak można?

Polecane posty

Gość hormonijka

Od ponad roku biorę Qlaire. Wszystko ok, ale już dłuższy czas zamierzałam odstawić i porobić badania. W czwartek zapomniałam wziąść tabletki (zauważyłam w piątek wieczorek, gdy powinnam wziąść następną). Według instrukcji powinnam rozpocząć nowe opakowanie nie przyjmując zapomnianej. Była to 20 tabletka. Ale w piątek nigdzie nie znalazłam czynnego gabinetu, wiec odstawiłam. Czy to bardzo niekorzystnie dla mnie wyjdzie? Miał ktoś tak?

Gość wziac
kobieto WZIAC A NIE WZIASC! trzeba bylo sie wszesniej zapytac czy tak mozna a nie po fakcie.

Gość raport......
Przepraszam za pomyłkę, pisałam szybko. Ale widzę, że na tym forum już nie ma czego szukać, bo jak się jakiś temat założy, to zamiast pomagać wjeżdżają na Ciebie jak mogą... eh...

Gość wziac
a tak na serio to myslisz, ze to na dobre ci wyjdzie czy jak? pigulki to nie cukierki:-O jeslo odstawilas i masz zamiar je dalej brac to mozliwe ze rozregulowalas sobie cykl na maksa.Chcesz rady an nie piszezs wogole o co chodzi? chcesz zalkiem odstawic tabsy, czy chcesz zrobic przerwe, czego chcesz?

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nic Ci nie bedzie, nie masz sie czym martwić

Gość hormonijka
Chcę odstawić na 3 miesiące i zrobić sobie w tym czasie badania... Jakieś próby wątrobowe itp

Gość wziac
no to jest najgorsze co mozesz zrobic:-O odstawic na jakis czas i znowu zaczac.Skad wzielas ten pomysl? chcesz maltretowac swoj organizm czy co? pozniej sie nie dziw jak zaczna ci wypadac wlosy itp.U mnie tak bylo, wiec nie radze.A tak po za tym to sie takie eksperymenty robi tylko ze zezwoleniem lekarza. Organizm przez te 3 miesiace bedzie sie regenrowal od pigulek a Ty mu po 3 miesiacach znowu dasz popalic pigulkami?wez sie zastanow. jestes nieodpowiedzialna i durna. przykro mi.

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
do wziąć skąd bierzesz te bzdury które tu piszesz???? mój szwagier jest ginekologiem i sam mi zaproponował takie rozwiazanie, odstawienie pigułek na kilka miesiecy porobienie badan a potem powrót do pigułek. Autorko spokojnie zrób tak jak planujesz, nie grzoi Ci żadna rewolucja hormonalna ani nic sie nie stanie z Twoim organizmem ;)

Gość hormonijka
Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh - dzięki za wsparcie, też mam znajomego ginekoloa który mi tak powiedział.

Gość gumki teraz
tylko uzywaj, bo nie obliczysz owulacji :) dopiero po miesiaczce bedziesz wiedziec, ze wrocilas do naturalnego cyklu.