Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kompromicha na swiat caly

Ale kompromitacja!! na caly swiat !!

Polecane posty

Ale sie Polska skompromitowala! na caly czas!! ogladalam pierwszy odcinek "Trinny i Susannah ubieraja Polske" i po prosu kompromitacja!! chyba tylko 2 osoby dogadały sie z nimi po angielsku !! a w Belgijskiej edycji prawie wszyscy.

*Na caly SWIAT !! oczywisice mialo byc.

No, żenada normalnie. I weź tu się za granicą przyznaj, że jesteś Polakiem. Ludzie, którzy olewają angielski w XXI wieku, to jakie intelektualne niedorozwoje.

Gość karamijaaaa
ja myśle ze to skandal przeciez....,. zawsze jezyki tzreba znac. bez obcego jezyka człowiek znika, to moja zasada i tego sie czymam......

No dokładnie, to jest wstyd żeby w XXI wieku nei znać chociaż angielskiego! Jak to oglądałam to czułam sie jakbym to ja tam byla i sie wstydziła.

Gość hehehehehehehe
"czymaj się czymaj":O o zgrozo polaku!naucz się pisac po polsku!

A znasz poziom nauczania we Włoszech i Wielkiej Brytanii? tam szkoła średnia to nasza 1 gimnazjum albo i to nie;) A Anglicy uczą się języków obcych- nie bo po co skoro angielski jest ogólnonarodowy;) Cudze chwalicie swojego nie znacie

Gość ja nie wiem . . .
dla mnie zenada jest przyjezdzac do obcego kraju i wymagac od mieszkancow znajomosci jezyka przyjezdnych :) sorry ja znam hiszpanski i niemiecki biegle ... nie dogadalabym sie z tymi idiotkami ? Czy przez to powinnam sie zabic, bo nie znam angielskiego ? phi ...

Nie rozumiem jak mozna byc takim ignorantem! Gdy jacys obcokrajowcy zapytali mnie po angielsku gdzie jest palac kultury to im odpowiedzialam "The palace of kultura are there, you see ?" i wskazalam im palcem budynek. Wystarczy chciec !

Gość eleleke
a siusiaczek juz byl w pupci?:P

Gość Paczajta, już czynasta
czegoś czeba się czymać..........

Gość mam nieodpowiedzialną matkę
starsze pokolenie uczyło się bardziej rosyjskiego, opcjonalnie niemieckiego lub francuskiego. ale młodzi to troszkę co innego, bez angielskiego w zasadzie ani rusz, bo wszedzie jest

Gość ladaco po mutacji
was ist das gimnazjum:D

asertywny, racja 🖐️

nieznajomość angielskiego nie jest kompromitacją. reszta świata nie zna polskiego, to dopiero kompromitacja :classic_cool:

Gość wstyd to jest przyznać się
że ogląda się Trinny i Sussanę :D

Gość tubka
a w Francji np większość forowitych francuzów uważa, że skoro do nas przyjechałeś to mów po francusku. Kilka razy zdarzyło mi się będąc w Francji, że zapytałam o drogę czy jakieś miejsce po angielku/niemiecku i echo zero zrozumienia. Także nie tylko polacy nie mówią po angielsku.

Gość Ciekawe ilu Belgów ( Angoli,
Francuzów) dogada sie po rosyjsku. A w Polscre kazdy, choc to przeciez obcy język. Podobnie , jak zreszta w kazdym słowianskim jezyku. We Wloszech, Francji, UK dogadasz sie praktycznie tylko w ich jezykach. Nie ma co sie zreszta tak upajac angielskim, moda minie, tak jak na lacine i francuski. Uczcie sie arabskiegi i chinskiego!