Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do samotnych

pytanie do samotnych

Polecane posty

Gość dziewicomaniak 30+
dziewica,po slubie mozesz byc rozczarowa seksem w swoim malzenstwie.Twoja sprawa;).Dziekuje ze mnie uswiadomilas,iz jestem stary:)

Gość don morello
i sam debilu napisałeś że możesz ją rozdziewiczyc. ja pierdole co za hipokryta

"Oni nie chcą, żebym miała chłopaka, tylko, żebym zajęła się nauką i pracą." u mnie w tej chwili jest tak samo :P moge wiedzieć ile masz lat dziewica?

Gość dziewicomaniak 30+
don morello-jestes glupszy od mojego penisa,a on ma dziure w glowie 🖐️

Gość don morello
a szukaj sobie dziewicy prawiku, :-D :-D w dupie mam to co o mnie myślisz. nie muszę ci niczego udowadniać

Milena20: Mam 16 lat (w tym roku skończę 17), wszyscy mówią mi, żebym się uczyła, poszła na studia, znalazła pracę, a na chłopaka przyjdzie czas. Dziewicomaniak: Z takimi problemami idzie się do seksuologa.

Gość don morello
dziewico - dobrze ci mówią, z ciebie jeszcze młoda picza, łatwo cie zbajerować i zrobić dziecko. i nie mów że to zrobisz po ślubie- bo pewnie sama tego nie wytrzymasz, jak i twój partner, chyba że będzie jakiś nawiedzony

Gość dziewicomaniak 30+
dziewica,to jest popadana z jednej skrajnosci,w druga skrajnosc.

Dziewico bez wiary w takim razie jesteś jeszcze młodziutka i chyba mają rację że Ci tak mówią, faceci to świnie zazwyczaj, teraz baw sie , spotykaj z przyjaciółmi jeśli tylko masz okazje :)

Don morello: Będę próbować wytrzymać, ile tylko sił we mnie jest. Tak mnie wychowano. :P Wcale nie jestem taka głupia, żeby dać się zaciągnąć do łóżka. Chłopaka nie szukam po to, żeby z nim seks uprawiać, no chyba, że po ślubie, ale to inna sprawa.

Gość don morello
każda to mówi że nie jest głupia, a po drugie seks po ślubie? współczuję chłopakowi. a poza tym, nie chce wyobrażać sobie tego seksu z tobą

Poprostu jesteś ciekawa jak to jest :P też tak miałam, życze Ci żebyś poznała jakiegoś fajnego chłopaka, mi sie narazie nie udało ale cóż życie :P

Gość don morello
ale dojrzejesz to sama się przekonasz. jesteś jeszcze młodziutka więc tylko tak mówisz

Gość don morello
jakie kiedyś? kiedyś robili to samo tylko o tym się nie mówiło. znam wiele czterdziestej które uprawialy seks przed ślubem, same mówiły

Gość prawiczek z warszawy
kiedyś to tylko telewizji nie było dupczenie było na porządku dziennym :D

Gość mimo wszystko kiedyś było
trudniej znaleźć kogoś do "podupczenia", bo nie było komórek, internetu...Teraz jak ktoś ma ochotę na jednorazową przygodę, idzie na erotyczny czat i już! Nieważne czy piękny czy brzydki, czy stary czy młody, majętny czy nie...Niestety, ale świat zszedł na psy i taka prawda:(

Gość don morello
a co nie mogą? to ich narządy płciowe. nie wiem dlaczego seks innych osób wzbudza w was takie oburzenie.

Gość r3r3
u mnie dokladnie tak samo jest