Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcorobicrtrtrrdfhghhhsdf

Problem z dziewczyna

Polecane posty

Gość niewiemcorobicrtrtrrdfhghhhsdf

od miesiaca piszemy cały czas ze sobą na gg, cały czas czeka na mnie kiedy sie spotkamy pierwszy raz a ja jak zwykle milcze. dziewczyna pochodzi z dużego miasta i ma dużo znajomych a ja mieszkam na razie na wsi i nie mam znajomych tylko 2-3. troche jest mi głupio bo jestem gorszy? mamy po 23lata

Gość a ja powieeem taaak..
to, że nie masz tylu znajomych i, że mieszkasz na wsi wcale nie jest przeszkodą i na pewno nie jesteś gorszy. JA bym na twoim miejscu się spotkała z nią i tyle. Zobaczysz jaka jest i wg. :)

Gość agaaaaaaaaaaaaaaaaaa
NIESTETY

a ja powieeem taaak.. 🖐️ zgadzam się z tą wypowiedzią ;) Będziesz mógł ją jeszcze lepiej poznać, a potem może wyjść z tego coś fajnego :D powodzenia! 🌻

Gość annabemede
a co ? ona o tym nie wie gdzie mieszkasz? moze ja poinformuj? poza tym to nie miejsce czy ilosc znajomych jest problemem, tylko twoje kompleksy

Gość Tomekdfdfdf
Gorszy??? chyba sobie żartujesz. Kolego pamiętaj nie bój się kobiet

Przeciez ani pochodzenie, ani tym bardziej posiadanie jakiejśtam ilosci znajomych nie przeświadcza o ewentualnej "gorszości". Skoro przez miesiąc pisania tematy Wam sie nie kończą, to grzech byłoby nie wykorzystac tak dobrze zapowiadającej sie znajomości. Kuj żelazo póki gorące.... kiedyś możesz sobie wyrzucać ze zrezygnowałes z powodu wydumanego odczucia bycia z dolnej półki. Odwagi... takich mężczyzn kobiety najbardziej potrzebuja :). Trzymam kciuki!

Gość głitatta
Chlopie, nie zawal sprawy przez takie glupoty! Kiedys bylam w podobnej sytuacji - ja ta z miasta z wieloma znajomymi. Oszalalam na jego punkcie, nie przeszkadzalo mi to zupelnie ze on ze wsi, ze nie ma zbyt wielu znajomych... Ale on czul sie przez to gorszy, potrafil oklamac ze idzie na piwo z kumplem podczas gdy w tym czasie gral na kompie. Nie, nie zbywal mnie w ten sposob bo rzadko sie widywalismy przez odleglosc i prace. Mialam ciagle wrazenie, ze gosc czuje sie gorszy i w koncu sie oddalil. Nie rob tego bledu i TY. Poki ona cie akceptuje, jest gites :)