Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddd999

Dlaczego Polacy zagranicą udają kogoś lepeszego ? A są zwykłymi smieciami

Polecane posty

Gość dddddd999

Udają europejczyków , nowoczesnych , pieknych , inteligentnych niczym z reklam telewizyjnych. A to wciąz ci sami gołodupcy z jednej matki i jednego ojca poczeci , tez Polaczka . Wiec o co kaman ? Nikt i tak nas nie lubi a udajecie Bog wie kogo :D

Gość jonatan swift bydgoszczc
bo paliaki to zakompleksione psy

Gość dddddd999
gardzą innymi , mysla ze jak siedzą sobie w klitce w Londynie to są lepsi od tych ktorzy mieszkają w bloku na Nowej Hucie :D:D Idealizują kraje zachodnie , przeciez tam wcale nie ma lepszego świata, raju . Jest tak inaczej to wszystko. Wiele razy spotkalam sie z udawaniem Anglików przez Polakow ,zwlaszcza facetów. To żalosne , tylko sie ośmieszaja :O zanieczyszczają głowy innych swoim gownianym mysleniem

Gość patologiczny
Sama sobie odpowiedziałas. Wyjechali wiec myslą ,ze są lepsi a po mordzie widac ze Polaczek :classic_cool: i po słitaśnym akcencie :D:D

Gość barakuda...
mam pytanie: czy jakakolwiek z osob, ktora sie tutaj wypowiedziala mieszkala dluzej za granica?

Gość patologiczny
Ja od urodzenia do 2004 roku w Pradze.

Gość barakuda...
Praga, bylam krotko, ale milo wspominam A jaki to jest ten czeski slitasny akcent?

Gość glupie snoby
lepiej jest byc Polaczkiem niz brookkulinem czy innym mizernym westenderem.

Ja nikogo nie udaję, jestem sobą :classic_cool: Jestem dumna z bycia Polką i nie wstydzę się swojego kraju (jego historii, naszych obyczajów) :D tylko naszego rządu :( :o

Gość vikulinaaa
tylko osoby ktore maja niska samoocene i nie ma ja sie czym pochwalic udaja kogos innego, klamia ze sa bogatymi przedsiebiercoami, supervisorami, mieszkam w anglii i smiech mnie ogarnia jak takie polskie cwaniaczki zapierniczaja w fabrykach po 12 godzin, mieszkaja w 7 osob w mieszkaniu a jak jada do polski to opowiadaja na prawo i lewo ze anglicy jedza im z reki a oni mieszkaja w palacach....no tez sie spotkalam z tym ze czesto "zapominaja" jezyka albo wlasnie udaja anglikow zalosne....

Gość ddd2222
Z tym udawaniem to zadna nowosc, kilka razy się spotkałam czyms takim . Albo udaję ,ze mieszka tu od lat i slabo mowi po polsku albo grają obcokrajowców :D Idiota moze sie nabierze,ale 99% ludzi widzi ,ze robią z siebie błaznów :D Albo wszyscy są z duzych miast : Warszawa, Poznań ,Wrocław , nikt sie nie chce przyznac ,ze pochodzi ze wsi :O

Gość prinzesska27
Hmm...ja mieszkam od 3.5 roku na stale w Niemczech. Mam wlasna jednoosobową działalność , w czerwcu wychodze za maz. Nie mam powodów , zeby udawać-jestem jaka jestem i za to mnie znajomi Niemcy lubia.

Gość sara3535
Myslalam ze tylko ja spotkalam sie z takim przypadkiem ale wiecej jest tzw.polakow ktorzy nie przyznaja sie nawet do rodzin i nie tylko z Anglii ale mam takiego w USA. Polacy to dziwny narod, niszcza samych siebie obojetnie czy to przecietny Kowalski czy to nasi politycy ktorych sami wybralismy. Czyzbysmy mieli takie paskudne charaktery? A moze w innych krajach tez tak maja.

Gość mieszkam
od 10 lat w Niemczech,i moge was zapewnic,ze tylko Polak potrafi udawac,ze nie rozumie wlasnego jezyka zapominanie-na niby -lub kaleczenie celowe polskich slow jest nagminne zal

Gość kleoska371
Moja znajoma zapiernicza fizycznie w Anglii, rodzinie powiedziala, ze pracuje w biurze i jak jedzie do Polski, to bierze najlepsze ciuchy jakie ma, kupuje sobie specjalnie jakis nowy sprzet typu aparat, kamera, kosmetyki Chanel czy Diora, oczywiscie musiala na nie oszczedzac wiele miesiecy i zgrywa swiatowa kobiete, ktora za przyjaciol ma niby rodowitych Brytyjczykow z wyzszych sfer:D Ludzie to maja kompleksy... Inny dalszy znajomy tez zapiernicza fizycznie w Niemczech, wzial sobie na raty drogie auto i po oplaceniu rat i za mieszkanie nie ma praktycznie na jedzenie, ale oczywiscie warto bylo, bo jak zajezdza autem do rodzinnej miejscowosci, to wszyscy zazdroszcza i mysla jak my to sie super wiedzie:O

Gość Oil 345
To Ja jestem jakas dziwna Nie robie zadnych ze wspomnianych rzeczy, przeciwnie - umniejszam swoje dokonania I co dziwne, nie spotkalam tego rodzaju polakow ( sory duza litera mi nie wchodzi jak chce

Gość tomasimo
Najwidoczniej niektorzy ,po prostu chca sie dowartosciowac i tylko dlatego udaja kogos innego kim nie sa ,opowiadania w stylu ,jestem supervisorem i managerem sa na ogol spowodowane niedowartosciowaniem w srodowisku i wygorowanymi ambicjami ,sam mieszkam na razie na stale w UK od prawie 7 lat i nie moge powiedziec zeby bylo nie wiem jakie superos w porownaniu z Polska ,jedynie jest latwiej o prace ,nawet w tak ciezkich czasach jak dzisiejsze ,mozna byc kim sie chce i jaki sie chce wybrac zawod ,wszystko zalezy tylko od czlowieka,pewnie,ze ten kraj tez nie jest wolny od ukladow i ukladzikow,ale jesli chcesz pracowac i nie boisz sie ciezkiej pracy to stac cie na wakacje raz w roku ,jakis samochodzik i mieszkanie,za to wszystko zaplace z jednej pensji i jeszcze troszke zostanie ,moze nie za wiele,ale wszystko zalezy od tego po co dana osoba wyjechala za granice ,czy sie dorobic finansowo,jesli tak to mieszkaja po kilka osob i spozywaja groszek z puszki na kolacje a na obiad kartofle z bigosem przez tydzien ,ale to tylko zalezy od danej osoby ,jesli chce oszczedzac i wrocic do kraju kupic mieszkanie,czy moze otworzyc swoj wlasny interes ,jesli natomiast chce spokojnie zyc a nie wegetowac to z pracy jakiejkolwiek na to wszystko wystarczy ,natomiast w kraju ,raczej to nie bardzo wychodzi ,nie mozna nikogo oczerniac i oceniac ,bo nie znamy pobudek kierujacych danej osoby zachowaniem ,kazdy niech robi to na co ma ochote ,tu nikt sie o nic nie pyta ,nie oczernia i nie ocenia ,jesli juz to na bank jest z Polski-pozdrowka i mokrego dyngusa