Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Verk

Stara znajomość

Polecane posty

Gość Verk

Witam. Potrzebuję pomocy w kwestii pewnej starej znajomości. Otóż znam się z pewnym chłopakiem już od podstawówki, teraz chodzimy do różnych liceów. Jakiś czas temu odnowiliśmy kontakt i w końcu spotkaliśmy się na dwóch randkach. Na drugiej się pocałowaliśmy, ale potem szybko wyszło, że nie będziemy razem (w nie do końca przyjemnych okolicznościach), no i kontakt ponownie się urwał na kilka miesięcy. Parę dni temu wpadłam na niego na mieście i wygląda na to, że między nami wszystko ok i sytuacja sprzed paru miesięcy nie ma już znaczenia. Pomyślałam, że fajnie byłoby odnowić tę znajomość, bo miło mi się z nim spędzało czas i to dobry kumpel. I tu nasuwa się moje pytanie - czy nie uzna mnie za narzucającą się jeżeli do niego napiszę i spróbuję się umówić (nie na randkę, tylko normalnie, żeby pogadać)? Czy nie uzna, że tamta sytuacja sprzed paru miesięcy może się powtórzyć?

Gość lopfredyt
mysle ze prawdopodobnie uzna ze sie narzucasz... w przypadku bylych partnerow rzadko kiedy istnieje cos takiego jak bezinteresowane odnawianie znajomosci kolezenskiej

Gość lopfredyt
chociaz w sumie nie byliscie razem...no ale mimo wszystko...cos tam miedzy wami bylo.. w jakim celu chcesz to odnawiac?

Gość Verk
Ponieważ, tak jak napisałam wcześniej - miło mi się z nim spędzało czas i to dobry kumpel. Mamy sporo wspólnych zainteresowań. Poza tym mieszkamy blisko siebie, więc takie wpadanie na siebie jest nieuniknione, a udawanie, że się nie widzimy nie wchodzi w grę.