Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

irytuje mnie ze dziewczyny, faceci na oko w moim wieku mówią mi per pan bo

Polecane posty

to tak jakbym wyglądał na 50 lat:/ rozumiem jak podlotki po 15 lat pytają o szluga czy coś i "ma pan może" ale jak dziewczyna na pewno studentka tak pyta o drogę czy coś to coś dziwnego. pytałem znajomych rówieśników i do nich tak się nie zwracają obcy ludzie. ps. mam 25 lat "masz 25, wyglądasz na 35 a zachowujesz się jakbyś miał 15" - tak mnie oceniła moja dziewczyna, myslałem że chciała być złośliwa ale widzę że na serio wyglądam tak staro:/

Gość małobiuściasta ;)
a ja jestem przyzwyczajona że mówią mi per pani, na uczelni tak do nas mówią i dla mnie to norma ;)

Gość rozgoryczona miesozerna
Mihau pokaz fotki jak zmezniales :D

Gość sdgfdsgdsf
dla mnie też to był szok jak pierwszy raz usłyszałem "pan" od studentki mimo że chyba miałem wtedy 27 lat nigdy nie myślałem że będę tak tęsknił za per ty

no właśnie nic moim zdaniem się nie zmieniłem:P w kazdym razie nie zauważyłem, patrze w lustro i nadal widzę tego samego młodego i przystojnego typa. ale pewnie na starość wzrok mi sie popsuł:O fota była ..aktualnych nie mam...

Gość moonio boonio
Mihau daj :D zawsze dawałes :D :classic_cool:

Gość Wanka Wstankaaa
To jest po prostu wyraz szacunku, ja nie wiem czym się przejmujesz.

taaaa nagle cudowna metamorfoza społeczeństwa w PL i ludzie zaczeli szanować obcych ludzi. i ja jestem pierwszym odbiorcą tego powszechnego szacunku:D jakoś rok temu nie było per pan. tylko "masz może", "przepraszam wiesz gdzie..", "ziomuś dać da winiaka.." a teraz per pan ... ostatnio jak mnie laska w moim na oko wieku poprosiła o ogień , podałem zapalniczkę, oddała, odszedłem kilka kroków, zatrzymałem się , odwróciłęm i spytałem "poważnie wyglądam jak pan? aż tak źle ze mną już?" zaprzeczyła ale na pewno kłamała😠

Gość moonio boonio
haha teraz to sie niby wstydzi ;p a wczesniej to robil sobie z kaffe wirtualnego fryzjera " a tej mi dobrze? czy w tej? za krótko troche ... " ;p

Gość Wanka Wstankaaa
Skoro nie szacunek, to się po prostu od zeszłego roku na tyle postarzałeś, że już nie wypada inaczej się do Ciebie zwrócić :D To czeka wszytkich, prędzej czy później. Do mnie od kilku lat zwracają się per pani, choć nie sądzę abym wyglądała "na panią" jak to ująłeś.

cicho:P to były stare czasy! byłem wtedy młody i głupi. miałem wtedy dopiero co 25 lat a teraz to już lada chwila stuknie mi 26:O a wogóle pomarańczo, co ty wojewódzki jesteś że jakieś stare cytaty wyciągasz?:P