Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blada Róża

PYTANIE DO FACETÓW.

Polecane posty

Gość Blada Róża

Czy kobieta/dziewczyna bez makijażu, ale zadbana, może być pociągająca i się podobać? Czy trzeba być tapeciarą? I nie chodzi o delikatny makijaż, ale o brak makijaż. Ja się nie maluję i krytyka koleżanek mnie drażni.

Gość IMO13765
Oczywiście, że nie moze być atrakcyjna! Podstawa kobiecości, to 5 kilo tynku na ryju...

Gość don morello
no ba, znam takich wiele

Gość sndksncksndcks
to zalezy od urody duzo dziewczyn bez tapety to pasztety

Gość Blada Róża
Mam bardzo jasne włosy, jestem blada i uważam, że taka naturalność dodaje mi uroku. Szkoda, że większość z was ogląda się za króliczkami wytapetowanymi...

Gość bjk
nie maluja sie biedaczki i pasztety

Gość bokobietytakmaja
bo mężczyzna najpierw patrzy na wygląd potem przetwarza informacje i dochodzi do wniosku , że bez makijażu jest mało pociągająca ... Zresztą jak można pokazać się przy kolegach taka zwykła laską Ba trzeba mieć dupeczkę jak talala ... Taka za którą wariaciki z osiedla będą się oglądać ! Eh jak czasem patrzę ... z kim znajomi koledzy chodza to aż żal ... Mini , solarka , tapeta , oczy tak pomalowane , że w nocy by można się wystraszyć , doczepiane włosy , obcas wysoki Ja rozumiem można chodzić na solarium itp ale czemu te laski zmieniają sie w jakieś osoby którymi nie są ... Robią z siebie coś okropnego ...

Gość slodko_gorzki
jadłaś potrawę bez soli np chleb... :O można jeść bez soli ale czy zawsze? wybór należy do Ciebie...:classic_cool:

Gość agresywny prawiczek
Levviatan jak widzisz z tym rozumowaniem świata nie podbiłeś. (nie to żebym lepszy się czuł bo mam nawet gorzej)

Gość wszyscy sa szczesliwi
nieraz wystarczy zwykły usmiech kobiety by sie zakochac w niej

Gość Blada Róża
Tapeciary zdeformowały obraz kobiety pięknej, naturalnie pięknej. Teraz to wszystko takie sztuczne i na pokaz, wielkie lansowanie się :o Wolę mieć normalnego faceta, zamiast pustaka, dla którego będę musiała jakimiś gównami się smarować :o