Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariowac mozna

sposoby na niejadka

Polecane posty

Gość zwariowac mozna

kobiety poradzcie cos! mam 14 miesiaczna córkę, która wogóle nie chce jesc obiadów, mleko pije, kaszki, danonki, no i słoiczki gotowe, no i to tez chyba tylko z trzy rodzaje, czasem chleb z masłem,pozatym katastrofa...jak wiedzi inne jedzienie , a probuje wszystkiego wpada w płacz, furię ,.... a ja nie wiem juz co robic boję sie o jej zdrowie ile można....poradzcie cos , czy znacie jakies sposoby, czy tylko moja córka tak robi, jak czytam to dzici w jej wieku jedzą juz wszystko>? co robię nie tak? pomocy! michasia

Gość mega expert
najlepiej ją przegłodź-to poskutkuje. Moja też nieraz nie chce jeść obiadów, wtedy jej nic innego nie daję(tylko wodę do picia)i idziemy na spacer(żeby odwrócić jej uwagę), a po powrocie jest tak głodna, że obiad je bez żadnego "ale". Czasami karmię ją podczas kąpieli - je wtedy bardzo chętnie

Gość ciasteczkowy potwópr.
jaki z ciebie expert że dzieciaka podczas kąpieli karmisz???? a gdzie kultura posiłku????? jest czas na kąpiel, zabawę w wannie i na jedzenie przy stole. No ludzie masakra jakaś :o

moja wypowiedź powyżej to nieporozumienie, coś mi dobiło! Sorry!!! Ja mam problemy osobiste i dlatego jestem taka zgryźliwa.

Najlepszy sposób na niejadka to pozwolić jemu zgłodnieć :) Nie raz tu czytałam czy słyszałam koleżanek że mają niejadka.Ale kiedy pytam się by powiedziały co i w jakich porach je to po analizie żaden to niejadek :) Moze zwiększ jemu godzinny posiłków albo często mamy się dziwią że dziecko zje słodkiego danonka,potem jeszcze 2 inne przekąski i nic dziwnego że dziecko nie je obiadu.

niezły podszyw ;) tylko dlaczego taki bez sensu zupełnie?

proszę się pode mnie nie podszywać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja nie mam dzieci, więc nie wiem czy dobrze doradzam, więc nie bierzcie sobie moich wypowiedzi do serca

nie mam dzieci ale przesiaduję w temacie o nich - bomba :D

nie mam dzieci, ale mam bardzo dużą wiedze na ich temat- mój konkubent z poprzedniego związku ma trójke, i czasem je chowam, także coś tam niecoś wiem na ten temat