Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chic chicaggo

Jestem chora psychicznie, ma ktos tak jak ja ?

Polecane posty

Gość chic chicaggo

mam 26 lat a wmawiam sobie 18,bede robila kolejna operacje tym razem powiek by powiekszyc i odmlodzic oczy,nastepne potem. cwicze 4 godziny dziennie non stop by miec cialo niczym w slonecznym patrolu, w tym samym czasie ucze sie angielskiego i hiszpanskiego, wolny czas mam np teraz wieczorem i w nocy. Spie ok 4-5 godzin, na wiecej nie mam czasu. Jestem zakompleksiona i niedowartosciowana. Przez lata bylam gownem,zerem,ryczalam po nocach ,zazdroscilam. Teraz chce to nadrobic w super szybkim tempie. Ide po swietach na kurs prawa jazdy, chce potem wymienic garderobe, zmienic mieszkanie, zaczynam chodzic do psychologa,chce poznac nowych znajomych i zdobyc przyjaciolke,zaczac podrozowac, chce odzyskac stracone lata dokladnie 5...

Gość ixys
podobno nie ma ludzi normalnych, są tylko niedokładnie zbadani ;) Tak że się nie przejmuj

Gość Jessssica25
A największy trud sprawi Ci zrealizowanie tylko jednego z tych marzeń, co więcej uważam, że go nie uda Ci się spelnić - znalezienia prawdziwej przyjaciólki:) Ale powodzenia!

Gość olejdjdjdjd
tez mam ochote na zmiany, setki zmian ale.... Nie mam motywacji,nic mi sie nie chce. Popadam w depresje jestem placzliwa etc