Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mephisto87

Kto jest dzis online i ma ochte popisac ? ; )

Polecane posty

Gość dzis online
o polityce? :p

Cześć 🖐️ Jakoś leci ale myśle że za chwile pójde spać bo już mnie coś ciągnie do łóżka :D

a właśnie słucham mej ukochanej Metallicy, lecz ze wzgledu na godzine musze sie ograniczyc do tych łagodniejszych kawałków :p

Ale jednak nie az tak ze na kafetri goscisz :P Ja jestem ciekaw czego sluchasz ... ale musze obejsc sie smakiem...albo sluchem ;)

no na kafe jeszcze mam sile siedziec :p nigdzie indziej z tak niepowtarzalnymi ludzmi nie porozmawiam :D a słucham wszystkiego, co miłe dla ucha : )

Tu siedza De besiaciaki ;) hehe :P Czyli to co w danej chwili sie spodba i zkreci sie w zwojach ;) Muzyka szeroko pojeta :classic_cool:

no baa :D przyznaje, są tu ciekawi ludzie ; ) jest sie czasem z czego pośmiać. choć wydaje mi sie, że gdyby nie byloby to anonimowe forum to nie byloby tu tak zabawnie :) jednak musze przyznac, ze co do muzyki jestem dosc wybredna :p nie zadowole sie jakas G. Andrzejewicz, Dodą czy Lady zGagą :D

Gość gaga jest fajna
:( :p

Wiec ciekawostek tu niebrakuje ;)To forum jest specyficzne i co komu slina na palce przyniesie mozna piac chociaz nie zawsze :classic_cool: Hehe łechtaj moje podniebienie muzyczne G.adnrzejewicz i doda :P To co Ci tam gra teraz ? :)

ale będąc na tym forum z dnia na dzien utwierdzam sie w przekonaniu, ze zyje w kraju wiecznie uzalajacych sie nad soba ludzi..smutne to . co drugi temat to jakies niezadowolenie, oszalec mozna :D aa, wiec to taki Twoj gust muzyczny? :p to dorzuce Ci jeszcze Stachursky'ego :p haha

Bo to takie Polskie... ale nie mozna brac wsyztkiego powaznie na tym forum ;) A Stachurskiego znam ... kawalek Chlosta :D Pewnie i Ty tez tak ... ?:)

a kto tu mowi o braniu wszystkiego na powaznie ? :) ja nie z tych :p chyba Cie rozczaruje, ale nie znam tego utworu :o przegrałam zycie :p

Hehe :D widze ze dystans nie jest Ci obcy :P To jak nie znasz to lepiej bys go nie znala :D Czemu nie spisz jeszcze kolezanko ? :classic_cool: