Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Deadman

Wesołego Alleluja :)

Polecane posty

Smacznego jajeczka i kruchego ciasteczka! Wesołego, rodzinnego świętowania i biesiadowania. Pozdrowienia serdeczne-świąteczne! Smacznego jajeczka Wielkanocnego, dużego zająca czekoladowego, Zdrowia niezawodnego, wielu radości i przez całe Święta samej wesołości. Życze Wszystkim Kafeterianom, Kafeteriuszkom, Pomarańczką i Podszywkom :):):) 🌼🌼🌼

Też smacznego jajka - naprawdę. Bo co tu jeść, nie? A przed świętami wiecie poszłam do sklepu i jedna baba chciała wiecie jajka na święta i przyszedł jakiś facet i coś tam jej mędził to fakt, a na koniec mu orzekła, że w końcu przez niego zostanie z 2 jajkami na święta. Ale nie wiem o co jej chodziło bo przecież on nic jej tam nie gadał wiecie, a póżniej poszedł i ona do mnie wiecie, że nie dość, że z dwoma to jeszcze starymi. Teraz wiecie nie wiem bo nie słuchałam o czym gadali, ale przecież gorsza od tego faceta, no nie? :(

Wiecie - może chodziło jej o jej męża, ale to chyba nie był jej mąż w tym sklepie. W ogóle nie wiem o co jej chodziło - coś tam do mnie na koniec. Stwierdziłam, że strasznie zboczone te baby są w tej okolicy. Ale to zawsze wiedziałam. Tylko nie wiem co ona w ogóle chciała powiedzieć wiecie. Coś tam chciała, ale co? Że szkoda, że te 2 jajca to nie jajca księdza? Pewnie to tylko nie umiała tego wyrazić, nie? Jak zwykle :(

Gość miedzy prawda a betonem
jestem sama w domu i jest pieknie, zazdroszcze osobom ktore mieszkaja same

No bo wiecie - i tak nic nie miala ciekawego w tym sklepie. NA SZCZĘŚCIE. Same małe rzeczy, a i tak tam przyszłam, że po drodze tam było. Ale co to zrobić z taką babą, nie? No nie słuchałam co ten facet jej mędził i nie wiem skąd te jajka wytrzasnęła - taka prawda.

Gość Alleluja i do przodu życzy
najstarszy piernik z Torunia doktor nauk wszelakich Rydzyk

Gość z okazji wielkiej nocy
życzę nadobnym paniom, dwa jajeczka na wisząco i kiełbaska na stojąco. Alleluja!