Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość py ta ją ca...

Rany jak mi sie podoba taki chlopak, widzialam go dzisiaj w kosciele :(

Polecane posty

jak go spotkasz, to tak jak Ci ktos juz radził, nie unikaj kontaktu wzrokowego. ale z drugiej strony, na tym niewiele się zbuduje. jasne ze jakas tam szansa istnieje ze moze wtedy zagada, jesli Ty mu się tez podobasz.. ale czekanie na to tez nie ma zbytniego sensu. bo patrzac się tylko, niewiele się o nim dowiesz. poza tym piszesz ze widujesz go raczej rzadko. jesli nie odwazyłabys sie na nic na zywo, to moze sprobowalabys zaczepic go na jakims portalu? ostatnio to dosc slynny sposob na okazanie zainteresowania komus, kto nam sie spodobał.

Gość Alleluja i do przodu życzy
to pozostaje ci tylko Feminum, i wibrator i poszły konie po betonie. Inaczej się zamęczysz i padnie ci na mózg. Będziesz śpiewać nowenny do NMP do przerywania błony dziewiczej.

Gość ja mam to samo....
a nawet gorzej siadam sobie w ławkach bo nie chce mi się stać ;) i zauważyłam, że krąży wokół mnie, takie dziewcze.... z dzieckiem - z chłopakiem, raz z przodu siądzie, raz z tyłu, a ostatnio dosiadła się obok... i pół mszy wzdychała ;) Tak się zgrzała zanim przyszła czy co, tym, że przyszła czy jak...., czy przezemnie?? Z wyglądu nawet ujdzie, mogła by się bardziej malować, ale ogólnie OK, całkiem zgrabna tylko, że Ona ma chyba dzieciaka, chyba, że to Jej młodszy brat, ale wydaje mi się jednak, że syn zawsze z nim lata do tego kościoła Kilka razy się jej przyglądałem i może sobie coś pomyślała, że mi się podoba. A ten dzieciak jakiś taki rozwydrzony, niezbyt przyjemne sprawia wrażenie. A pozatym po co mi panna z dzieckiem co o tym myślcie??

Gość jak nie jesteś pedofilem
to po co ci dzieciak

Gość To zagadaj
To zagadaj na co czekasz? Może i uważają ludzie, że jesteś łatwa, ale ja uważam, że jesteś kolejną księżniczką czekającą na gotowe. A jeżeli na początku opierasz się na zdaniu innych to jak byłby z tego związek?. Jak mieszasz w to zdanie innych?. Ale jeżeli chcesz żeby cię omineło szczęście bo ten mówi tak a oni mówią tak. To współczuje głupoty.

Gość py ta ją ca...
Nie bede zagadywac, nie jestem jakas malolata, poczekam, na portalu niestety go nie mam kiedys posiadal Nk ale usunal.. hmm to chyba tyle

Gość mmmarlenka
No jasne, bo przecież tylko małolaty zaczynają rozmowę, natomiast dorośli ludzie zaczepiają się tylko i wyłącznie na portalach społecznościowych...

Gość py ta ją ca...
Nwet by okazji nie bylo by zagadac, widze go albo jak gdzies idzie albo z towarzystwem, moze chlopak by sie zle poczul gdybym podeszla... nie wiem....

Gość pracownik ZOL
to trzep bobra i nie perdol