Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agavopia

Jak bedzie zyc Kate Middleton?

Polecane posty

Nie musieli jej mówić co mówiła. W końcu umarła. Mieli ja uszanować. Mieli powiedzieć, że chodzi i straszy. I wszyscy by sie podomyślali reszty. Tyle mogła. Nawet nie musieli powtarzać co mówiła. A oni tylko jak ta rzecz sama może łazić i to chyba łapali. Takie głupole. Bo wiecie w każdym zamku straszy w Anglii i oni mysleli, że to diabeł i latali i gonili to. Oni wszyscy są do wyrzucenia. A wiecie - jak oni się boją czegoś? Czego? Na pewno nie diabła. Oni mieli to powiedzieć królowej i wiecie... no ale co ona by zrobiła? Ona by tę rzecz wzięła i rzuciła w ogień. A co miała zrobić? Miała coś zrobić. I teraz GDZIE JEST TA RZECZ bo jej nie widzę. A jest ważna - może to jest z Polską związane. Mieli pomyśleć. W końcu i tak rządzą. I tyle. A oni gonili to chyba z GAŚNICĄ. Tak to pasuje. Czyli z Polską to musiało być związane. Przecież się nie paliłam - im powie. Bo pasowało im wiecie, żeby sie ona paliła - NA WIEKI. Nic z tego. Bo wszystko przez nich. Nie paliła - nie powiedzieli. No to było ryzykowne wiecie bo jakby powiedzieli królowej i by tę rzecz spaliła to po niej, ale po niej też. A nic nie powiedzieli - siedzieli , myśleli. Ale że straszy to mogli powiedzieć, nie? Dlatego jest cicho. Dzieciom w takim razie powiedzieli. No ale co tam dzieci. I żeby nikomu nie mówiły i... nie powiedziały. Głupie. Mieli powiedzieć babci, że matka straszy i tyle. Coś miało być. Bo tak i już.

Patrzcie - jak te wnuki mogą rządzić jak mają w dupie taką babcię? No i tyle. No ale wszyscy są po ich stronie. Bo skrzywdzeni. Przez kogo. Przez matkę. A co ta matka za życie miała ich powie. Kasę miała i bez rodziny królewskiej. Nie miała rodziny. No i co to zrobiła jej powiedzą. A ONI CO ZROBILI im powie i się okaże wtedy co tam sie stało wiecie. Powie im że im wali już dokumentnie i takie miała szanse z nimi na normalne życie i powie im że zamiast o głupiego Karola miała stać o nich i tyle. I koniec. No ale wiecie - jak to na służbie możesz wyjść? I tyle z całego dworu. :(

Wiecie ta służbą ktoś powinien PORZĄDNIE potrząsnąć. Że straszyła i jak to miało być wiadomo. I nie po niej w Anglii. A że nie wiadomo to po niej i tyle. Bo to miało iść do gazet i tyle. Nie wiem jak to tam będzie na sądzie ostatecznym - no jak sie podda Bogu to nie do piekła. Ale to mieli powiedzieć, że i jak straszyła. Ale się bali. Tak namieszali, że sie bali. A teraz całkiem się boją bo w razie co WSZYSTKICH wyrzucą i będzie tam załoga po historii sztuki. Bo tak i już. Jak to do muzeum. Co oni mają na swoją obronę? Że tam straszy i musi być służba? Po historii sztuki im powiedzą i koniec :(A ich historia to że wszędzie straszy i tu straszy i tam straszy i kto im da radę? Takie jest myślenie służby wiecie w pałacach w Londynie - gdzie to straszy i kto i tak dalej. I kto następny? I jak może straszyć. I tyle :( Żeby oni wszyscy nie zostali z gołym zadkiem po olimpiadce. - A ty pierwsza mi powiedzą. No ja muszę się też modlić żebym cos znalazła i tyle :(

Gość najbrzydsze są golfy
wilk z lasu - w lesie się wychowałeś czy co:D wygląda jakbyś z nikim od wieków nie rozmawiał, taki chaos że naprawdę ciężko cie zrozumieć.

Bo wiecie ta służba to jest HISTORIA ANGLII - oni tworzą historię Anglii. Ta rodzina królewska to jest nieważne - oni. Jak oni sie razem trzymają tam to wy pojęcia nie macie - taką są historią. A jak ich rozmontują to co? I to przez nich. Żeby nie było na Dianę bo JEDYNA nie straszyła. To też jest historia, ze każdy kto umrze tam straszy i tyle. I ona też straszyła i koniec. I jak płakała mieli powiedzieć. Oni serca nie mają. A rozumu też. No na pewno nie spaliłaby tej rzeczy - powie. Nie wiadomo. Bo jak straszy to jest OK. To jest HISTORIĄ , historyczna jest i się liczyła. Nie - nie liczyła , służba się liczyła. Mieli powiedzieć, że TEŻ STRASZY i byłoby OK. Musieliby sie z nią liczyć a tak nie bo nie straszyła. STRASZYŁA bo była historyczna. I tyle. Żeby nie było, że Diana nie straszyła. I teraz kombinują BEZ NIEJ -no jak śmią wiecie. Bezczelni i tyle. No i to jest zasługa ich służby. Bo jak nie wiadomo co z kim zrobić a straszy to sie liczy. I się miała liczyć i to miało być w gazetach, żeby każdy zrozumiał dlaczego w Anglii musi straszyć w zamku. POWINNO po smierci straszyć władcy. I co oni jej zrobili i ma ich gdzieś. - No jak ona się zachowywała. - A kto poleciał do gazet powie. I wiecie - ona. No dobra ale z czym - najpierw były dobre rzeczy. Co było złe? A ze złymi to ona nie latała im powie. A że straszy? Co to nie mogli napisać? I takie jest życie widzicie. I to jak straszyła. Jak królowa im powie. :(

diana diana i po dianie...robale ja juz zezarly:O a Kate tez wyglada mi na cwaniarke, wiec pewnie tez marnie skonczy sie jej zywot:O

Właśnie wiesz nad tym myślę. Nad tym , że cwana jest. Nie wiem. Jedno jest pewne - wiesz mnie się wydaje, że źle zrobiła, że ten pierścionek Diany założyła. Co to miało oznaczać? Że chce tak samo skończyć? NIe odzywałam się I NIKT SIĘ NIE ODEZWIE wiesz bo to można różnie interpretować. Może powiedzieć, żeby nie zapeszać. No jak skończyła Diana wiedzą. Ja nie wiedziałam co o tym myśleć w każdym razie razem z tym Wiliamem zrobili z siebie 2 zombie. No powiedzcie, ze nie. Ja to tak odebrałam, ale jest wszystko dziwne i tyle. No to też. Ja tak sobie to wytłumaczyłam. Ale teraz myśle tak - bo ta Diana straszyła, ta służba nie powiedziała - dzieciom powiedziała. Wiliamowi powiedzieli bo normalnie z tym pierścionkiem jak zombie DLA MNIE ta Kate. A w sumie normalna laska, nie? Chce sie wydać, dzieci mieć. No to czemu to tak wygląda? I teraz wiecie co dalej. No to jak założyła ten JEJ pierścionek - a przecież miała rodziców rozwodników - był to taki 19letni szatan można powiedzieć. Co to z dziecka jak rodzice się rozwiedli i nie po to za przyszłego KRÓLA za mąż wyszła, żeby sie rozwodzić. Bo chyba w to nie wierzycie, że brała pod uwagę rozwodu. WŁAŚNIE dlatego za niego wyszła, że on się nie może rozwieść i nie może robić skandalu. I kto sie z nią rozwiódł? Bo zostaje tytuł księżnej Walii. No kto to sie rozwiódł z kim? I tyle. No i teraz już nie mogę napisać dalej, ale jak ta Kate - czy jej zależy na małzeństwie się ta Diana jej zapyta - albo czy zależało kiedyś? I niech jej nie rozśmiesza. I tyle. Bo miała mieć ją po swojej stronie wiecie. Matkę przyszłego króla. Ona nie wychodziła za mąż, żeby sie rozwieść, a ona jej powie. 30 lat na karku. Jak ona sobie to wyobraża jak nie zajdzie? Że co? No bo wiecie ona przegrała ta Diana. No jak ona miała z nimi wygrać? Walczyła koniuszym i Arabem. Niemoralnością. A czy to było moralne kiedyś ich się zapyta, żeby z nią latać po tych gazetach. Troszeczkę tam mogli. Ona była za głupia - ale wiecie dla kogo - DLA SŁUŻBY. No to miała 19 lat im powie. Wiktoria a ona - się dowie. No to zostaje im Wiktoria. WDOWA. im powie. Bo Wiktoria... tam tak jest. Wiktorii do pięt nie dorastała. Tak sie dowiedziała na dzień dobry. I że zostawało dać ją do gazet, a następnie gasić gaśnicą. I że Wiktoria zawsze wiedziała co robi, a ona nigdy. A czy ona się urodziła królową jak Wiktoria im powie i że są chorzy na łeb. Ona też, a oni również. I że jedyne co mogli dla niej zrobić to wysłać ją do psychiatry, żeby sie leczyła. Bo była nienormalna. A oni polecieli z nią do gazet. Ciekawe po co? Bo ma rację wiecie i już. Po co z nią w tych gazetach? Ja wiem po co. NIBY wiedzieli co robili lecz niestety dostali po ryju zmarłą , którą... i teraz straszyła czy nie. Bo ona straszyła, a tamta? I tyle wam napiszę. Bo reszty nie musicie wiedzieć. I tyle :(

Wiecie - ona wyszła za mąż DOKŁADNIE po to żeby sie rozwieść i ona tego swojego 33 letniego starca znała dobrze. I kto się z nią rozwiódł? I teraz mąż Wiktorii umarł , a książę Karol też powie wszystkim. Przez nią umarł. I tyle. I ich oleje. Bo ona nie miała rodziny i przez to oni tacy byli dla niej. Że rodziny nie miała wiecie. No to ją mogli sobie ją naprawdę darować. Bo wiecie - ona też musi jakoś wyglądać. W końcu królowa Anglii. I wiecie KRÓLOWA LUDZKICH SERC - ona się ich zapyta czy oni w ogóle mają serca? W żołądku chyba. Królowa ludzkich serc - i gdzie ona tam jest? I wiecie to jest bardzo przykre z wielu względów bo to jest taka historia - jak oni się nawzajem szanują wiecie. W tej Anglii. I wiecie - patrzę tak na to - czemu to USA tam jest niby gorsze od nich? NIe mam pojęcia. A niech Murzyn nimi rządzi wiecie - tak oni tam są moralni wszyscy. Bo na razie to rządzi nimi państwo X. I tyle. Bo tak i już. I teraz czy ta księżniczka straszyła? Jeśli tak to mieli ja z grobu w Anglii wyrzucić do siebie. Bo to jest taka historia wiecie. Mieli ten grób jej wyrzucić bo SIĘ NIE MIAŁA LICZYĆ. Bo nie. Bo miał być skandal i rozwód. Taka była, ale rozwodu nie było i przez to była Diana. No to przynjamniej grób mieli wyrzucić JEJ a Diana miała mieć tam grób gdzie ona. Przynajmniej już wtedy mieli ją ograć, a tak ta księżniczka nimi rządzi i będzie ich straszyć przed końcem że mają być pod stronie Diany bo pójdą wszyscy za nią do piekła. BO rodziny nie miała normalnej i jej nie chcieli. No wiecie - to chciała mieć normalną rodzinę. I tyle. Przecież nie po to za starego cepa wyszła żeby rodziny nie mieć. I CO ON ZROBIŁ mu powie. I tak sie skończy wie. Bo w sumie jego wina. I to ma dobry ojciec być mu powie , walnie go w łeb i pójdzie, a ich wyśmieje i że miała sobie wizę załatwić i do USA wyjechać jak moja matka. Bo to by tak nie skończyła, a tak? Jak ona skończyła jak ostatnia szmata, a w ogóle taka nie była. I to przez kogo :(

krolowa wszytskich portfeli taki tytul powinna nosic i Diana i kate:O:O:O:O obie tylko licza na kase i cala filozofia

Gość a ja cię zapytam
Dostojny - Diana pochodziła z bogatej szlacheckiej rodziny i kasy jej raczej nie brakowało więc nie musiała na czyhać na kasę Karola.

żeby się nie rozwieść - tak miałam napisać. I wiecie - że rodzice jej są po rozwodzie to każdy wie. Diany. A tej Kate? Nie wiem. Tam nic nie jest normalne w tej rodzinie. I cała rodzina Kate gdyby było cokolwiek normalne w tych szmatławcach być, żeby ta Diana się liczyła. Bo wiecie o co poszło? Że ich wszystkich z roboty powyrzuca - tę służbę - bo tak kradli i wszyscy się oburzali, ze tak kradli. A ona miała to gdzieś, ale tak się jej bali. A ona wiecie w ogóle chciała z Anglii wyjechać do USA i tam sobie życie ułożyć. I powiedzcie, że nie miała racji. Ale rodzina - gdzie tam pojedziesz? Tu siedź - księżniczka w USA. I taki koniec :( Ale do gazet to ona by nie poleciała. Aż taka durna nie była im powie. Naprawdę. I nie mogła se to w tym USA żyć? Ale ona by wizę dostała czy paszport wam powie. Już, już. I tylko nic nie zrobią Polsce jak staniecie po stronie Diany. Naprawdę. Nic - a tak - przegracie i tyle :( A tak nie - jak se będziecie dobrze o niej mówić. Będą wam mówić - że chorzy na głowę jak ona. Ale z wami nie wygrają. A tak? Wygrają z wami i na was napadną. A tak to nie. Bo ona była pokojowa, nic tam wojny - zło. A oni to w ogóle nie wiadomo jakie poglądy mieli. Ona by tam Irak potępiła, a oni? No nie wiadomo - wszyscy leżeli w łózkach. Jej mąż był TAMPONEM swojej kochanki wam powie. No znowu taka nie była i tyle. :(

Wiecie to mieli jej tak w TYCH gazetach nie nazywać albo je wszystkie po jej smierci zamknąć, ograniczyć bo teraz wiecie 10 lat nie żyje i ona W OGÓLE nie żyła. To ją mieli zostawić w spokoju. Jakby było w USA nie wiadomo. Albo mieli ją zostawić w spokoju bo rzeczywiście rodziny nie miała. Naprawdę uważacie, że MUSIAŁA za tego Karola wychodzić za mąż w wieku 19 latz rodzicami po rozwodzie? Zastanówcie się. I tyle. I będzie w USA ona jak zawsze chciała choć wojny, no ale wiecie jak poszła do rodziny królewskiej to wojny potępiała. A oni? Gdzie te głupy były jak wybuchły Bałkany? Co oni w ogóle robią? No bo tego jej nie zabierzecie, że wojnę potępiała na pewno. To jakiś pogląd jej i tyle. I tak znowu racji nie miała, ale coś ją było widać, a tych głupków? I tyle :( No i koniec. I sobie miała wyjechać i się nie dać. Ale rodzina - rodzinę będzie miała, królową będzie - tak se myślała. Rozwieść się nie może bo królem nie będzie. No cóz...

nie wiecie ze jak masz duzo to chcesz miec jeszcze wiecej? ja mysle ze one obie leca na kase i tyle w tym temacie:O

Wiecie - teraz sobie sami odpowiedzcie jacy oni są moralni. Bo oni są moralni. KRÓL Z ROZWODEM? Co to za moralność. Tym bardziej, że była z rozbitej rodziny. Dobry ojciec - ona ze smiechu się tarza chyba. No a ona dobra matka jej powiedzą. No matka KRÓLOW powie i , że naprawdę niech sie nie ośmieszają. Bo oni ją chcieli na dobrą matkę wiecie. 19 lat , z rozbitej rodziny i dobra matka. Naprawdę mieli być mądrzejsi. No to może Kate im sie spisze lepiej. Bo że chodzi o rozwód to cisza. No to teraz policzcie dzieci Elżbiecie i ...nie tylko jej. Przykro mi bardzo :(

Gość sami stwórcy
jak w raju

Wiecie - oni ją wzięli bo chciała do USA wyjechać i tam sobie pracę znaleźć. Nie znalazłaby? A rodzinę jaką by miała? Też nie wiadomo. I tyle. I koniec. Na kasę - wiecie ona myślała tak - ciekawe co oni by zrobili jakby nie to, że tak sie urodzili. I tyle. Bo ona by sobie poradziła a oni? I taka była z nią gadki, a oni ją urabiali, żeby im się poddała wiecie. No to mieli jej wytłumaczyć, że to chodzi o to ile ma dzieci królowa. Że czworo. I by miała pięcioro. A tak? Dwóch synów urodziła. No cóz... Kate życzymy jej 3 synów bo po niej z tym pierścionkiem. Tak się Dianą przejmuje. I tyle :(

Gość sami stwórcy
czy para królewska uprawia seks analny?

Patrzcie Kate ma 3 synów i jest lepsza od królowej. A 2 córki i syn? Bo troje dzieci powinna mieć żeby sie liczyć. No zobaczymy jak jej pójdzie. Bo powinna mieć 3 dzieci i tyle. CO NAJMNIEJ. Diana dwoje bo małzeństwo fikcja. Czemu? Przecież się starała i wszystko. Dwoje dzieci i fikcja. Jedno dziecko, dwoje. No to troje i czworo i pięcioro też. I nie umiała wiecie przez ten rozwód rozdziców postawić na dzieci i rodzić trzecie, czwarte, piąte - Z BYLE KIM. Taka miała być. I z mężem. I tyle. No i koniec. Niczego więcej nie ma. Ile to dzieci miała królowa Wiktoria? Bo tego jej nikt nie wytłumaczył, że jakby nie 20 dzieci królowej Wiktorii to po niej, a tego nie rozumiała. Myślała, że była tą królową. Otóz wyobraźcie sobie, że była bo RODZIŁA. Bo tak i już. No ona też rodziła, ale za mało... póżniej jeździła na pola minowe. To źle zrobiła bo widzi. Że to straszne jest jak ludzie na wojnie giną - to błąd popełniła. No i obecnie przebywa w USA bo... TAM NIE STRASZY. Tam jest źle jak straszy. I tyle :(

Gość sami stwórcy
chciałbym być księciem reprezentowałbym kraj i przy tym bardzo się męczył i zarabiał i bym był chołubiony przez naród dawaliby mi danine acha teraz to się inaczej nazywa

No wiesz - ona coś robiła przy okazji skandali - a reszta? Dla mnie reszta nic nie robiła. Przykro mi. I tyle. ja jestem po jej stronie bo ...lubiła dzieci. Bo LUBIŁA DZIECI. Nie kochała je tam jakoś. Tez nie miała przemyślanego, że ma umrzeć z dziećmi jak Korczak w Auschwitz i widzicie po niej. Czy ona w ogóle lubiła dzieci? To była praca dla niej. Czy ona była zła dla tych dzieci? Ona miała powołanie tylko tego nie rozumiała. Bo nie i już. W USA jakby się urodziła to by rozumiała to, ale nie w arystokratycznej rodzinie brytyjskiej. I teraz - czy to nie był skandal, żeby ją chcieć na królową Anglii. Dlaczego? Bo miała poglądy? Jakie? Polityczne? Przecież to małzenstwo było aranżowane. PO CO? Zastanówcie się. Żeby sie NIE ROZWIÓDŁ. Bo uwazali, że im się rozwiedzie. I tylko dlatego ją wzięli i i tak sie ON Z NIĄ ROZWIÓDŁ - bo co ona robiła jej powie? A on co robił? TAMPON - choć ją po smierci mógł uszanować. Ona była z rozbitej rodziny - tyle mu ma do powiedzenia. I koniec. I że tampon se sama wymieni. I tyle. Bo po to jest tampon , żeby go wymieniać i tyle. Na NIE ZUŻYTY. I to jest jedyna prawda o tamponach mu powie. Że mają być CZYSTE, NIE UŻYWANE. I to sobie miała przemyśleć i tyle. A ona króla tylko miała przemyślanego i po niej :(

Gość aaaaaaaaasaw
wilkzlasu- widac ze masz duzo do powiedzenia na temat rodziny krolewskiej, masz spora wiedze jak na przecietnego polaka...ale piszesz tak ze ciezko cie zrozumiec, wracajac do tematu, mysle ze kate bedzie miala lepiej niz diana, jest sprytniejsza , madrzejsza, mam nadzieje ze im sie poszczesci

Gość Kate Middleton i książe Willia
ja uważam, że ona będzie się miała bardzo dobrze, ona tego chce, od zawsze tego chciała, na nią to nie spadło jak grom z jasnego nieba nagle i niespodziewanie, od młodej dziewczyny robiła wszystko, żeby go zdobyć więc chyba jest w pełni świadoma tego co ją czeka, czyli słodkie życie