Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agavopia

Jak bedzie zyc Kate Middleton?

Polecane posty

Gość agavopia

kiedys miala spokojn zycie, byla anonimowa, a teraz wszedzie flesze, paparazzi... z ta rodzinka to tez nie bedzie miala lekko...

Ja myślę, że lekko nie będzie miała. Ale uważam też, że idzie KONIEC ŚWIATA. I tyle. Nie będzie miała lekko bo tym ślubem jest ogrywana, a jest za głupia by to zrozumieć. Ten Wiliam moim zdaniem nie jest ani głupi ani naiwny. Po prostu miała się na ślub taki nie zgodzić. I tyle. A dalej niech sobie robi co chce. Jak Diana. Moim zdaniem tak właśnie jest bo się nie będą liczyć przez nią. A co to ten ślub - tylko zdjęcia i tyle. Przecież w tym nic więcej nie ma. No to z matką było tak samo myśli sobie pewnie Wiliam bo się na pewno zastanawia jak to właściwie było. A też nie ma racji. Bo nie i już. Znaczy dobrze kombinuje - tyle ile wie to bardzo dobrze kombinuje, ale wszystko jest źle i tyle co wymyśli to se wymyśli i tyle, ale nie ma racji bo życie jest bardzo skomplikowane i tyle :(

Nie - nie pomawiaj jej bo będzie , że jej zawiścisz. Ona ma swoją rację też. Ale życie jest bardzo skomplikowane i nie takie były i miały swoje racje i co z tego? Ona jest tylko pionkiem i co dalej? A czy jest najważniejsza? No w dniu ślubu na pewno. No jak będzie w ciązy to uważam, że będzie wszystko OK. Ale jak nie zajdzie? Już coś źle. I tyle. A ona nie jest najważniejsza. Najważniejsza jest inna osoba, ale jej nie ma. Jest niewidzialna. I czy ma rację? Hmmm... no zobaczymy co będzie dalej. Jak za rok o tej porze nie będzie w ciąży to źle i tyle. To wtedy powiem więcej, a tak nie i tyle. Bo nie i już.

Gość podobnie jak szanowna
teściowa Diana teraz w charakterze nieboszczki, urodzi bachorów, a potem znajdzie sobie bogatego Turka, co ma chuja jak ogórka i będzie dawać sobie po piczce.

Nie nie chciałabym. Tam rodzina królewska i tak sie nie liczy. Tam jest parlament i tyle. Ale coś powinni znaczyć i i tak jej się znowu nie dadzą. Bo ona powinna się nad królową zastanowić. Wy tego nie rozumiecie. Bo jakby miała być wiecie żoną tego Wiliama i by miała rację to by musiała sama coś z siebie znaczyć. I tyle. I koniec. A nie znaczy. A jedyna osoba, która tam coś znaczy to ta Elżbieta I i tyle. I ją należy szanować, a reszta tam tyle ile. Ona coś znaczy, a inni? A ten Wiliam co - w razie jak nie będzie miał dzieci z tą Kate no to zostaje mu na lewo zrobić se dziecko przy jego myśleniu. Nic mu wiecej nie zostaje bo też ma nieprzemyślanego króla. Nie ma tego przemyślanego jak dla mnie i tyle. Bo by się ożenił z królową, a on wiecie - ładna i tak dalej, reprezentacyjna. No a władza? To nie jest takie proste i tyle. Choć też by mógł sie tak ożenić, ale no to sam by musiał być przemyślany w sobie a też do końca nie jest moim zdaniem. Tę matkę ma dosyć przemyślaną, ale czy to warto? Nie żyje i tyle. Za dużo o niej myśli widać i koniec. A warto? To sie okaże. Bo jak ta Kate zajdzie i im dzieci urodzi to wszyscy mają ich w zadku, ale jak nie to już problem i tyle. No ale to tam potrwa - tylko tyle moim zdaniem można im zarzucić. A zwłaszcza jej.

No jeszcze rozwieść mu sie zostaje z tą Kate i ożenić na dzieci. Ale ma to sens w jego przypadku? Hmmm nie wiem. Nie znam. No uważam, że jak będą mieli dzieci to wszystko gra - mogą być królem i królową, ale jak nie to nie i tyle. Bo nie i już.

Gość Janina z lasu
owca wsadz se w dupe gromnice

Gość agavopia
ja mysle ze ona wie na co sie porywa, od dawna latala za williamem, chodzila z nim do szkoly, przeciez nikt jej nie zmuszal zeby sie w nim kochala, moze faktyznie matka kazala jej isc na ten uniwersytet gdzie william, ale nie stala nad nia w kolo, jakby kate nie chciala to by miala williama w nosie. Mysle ze ona jest bardziej swiadoma tego co ja czeka od diany, ktora byla mloda koza gdy wychodzila za maz, miala tylko 19 lat, nie kochala karola, on jej tez, nigdy nie wygladali na szczesliwych. A kate jest starsza, ma 28 lat, madrzejsza, cwana to fakt, ale mi sie zdaje ze oni sie kochaja, napewno to nie bylo ustawione przez krolowa tak jak malzenstwo karola, bo kate nie ma dobrego pochodzenia, wiec nie jest wymarzona kandydatka. Ale jest ładna, przynajmniej mi sie podoba, zgrabna, mila, pasuje na ksiezna. Ale fakt faktem ze nie bedzie miala latwego zycia, beda jej patrzec na rece, w kolo robic zdjecia, beda jej mowic co ma robic, w co sie ubrac, o ktorej wstac, kiedy urodzic dziecko...ale ona jest cwana i nie da sobie w kasze dmuchac, nie tak jak zastraszona diana...poza tym nie oszukujmy sie, krolowa juz dlugo nie pozyje...

A co życzysz smierci królowej? To źle robisz. Powinna sobie długo żyć bo kto tam ma rządzić? Ona przynajmniej miała poglądy i 3 dzieci. Jak je wychowała? Jak umiała. Uważała, że najważniejsze jest królestwo i dobrze zrobiła. Jak ja bym tam gdzieś się kręciła to bym się trzymała jej. Ten Wiliam też miał tak zrobić MOIM ZDANIEM a tak? Oby go szlag nie trafił jak jego matki i tyle. A wiecie w ogóle co oni wszyscy znaczą - prawda o Wielkiej Brytani HISTORYCZNA jest taka, że tam każdemu parlamentarzyście możesz zrobić obciąg z połykiem i tyle możesz, a oni do tego nie pasują. Na szczęście ktos powie. Ale wiecie - w sumie oni są skandaliczni a nie parlament brytyjski. Np. wojna w Iraku - monarchia mówi NIE, parlament TAK i już wyglądają, a oni? Zarabiają. Oni są beznadziejni. NIeeeee... jedynie, że ich nie zabili. Naprawdę. I wszyscy wyglądają wtedy z tą wojną, a tak? Jak oni wyglądają z tą wojną - jak moja matka z policją i samobójstwem. Taka prawda. Dlatego dalej stawiam na Chiny i koniec. Tylko Chiny jakoś jeszcze wyglądają i tyle. Ateiści - no ale to każdy wie. Czego się spodziewać po Chinach, nie? A reszta? Czy oni w ogóle w coś wierzą. Jak tam coś to trzymajcie się królowej bo następna to nie wiadomo kto wiecie , a i tak 3 dzieci CO NAJMNIEJ. Jedynie ta żona Blaira była cwana tam - 4 dziecko urodziła na królową i ma spokojne życie - no jeśli można mieć spokojne życie z 4 dzieci. Wiecie jakie jest życie, nie? No to uważajcie.

Wiecie w takiej rodzinie królewskiej to jest tak, że rządzi służba. I zawsze wszystko zależy od służby. Można powiedzieć, że służba jest najważniejsza - tak nie powinno być. Wiecie - to wszystko są skomplikowane rzeczy - ten Wiliam MUSI mieć dzieci jak sie chce liczyć. A bedzie miał? No 28 lat. Żadna młódka z tej Kate. No ale jeszcze trochę czasu ma. Po prostu ma urodzić i to wszystko. Zawsze tak jest w rodzinie królewskiej. I tyle. Ona jest porodem i 4 dzieci jak chce pobić Elżbietę 2 i tak, żeby nie trafiły do gazet to jej rację przyznają, a tak? Wiecie gdzie oni ja mają? W ZADKU. i tyle. Żeby chociaż coś znaczyła. No ale ta matka i może się z nią Wiliam hajtnąć choć czemu mu pozwolili matki sie trzymać? Ta babcia też się jego pogubiła wiecie - za bardzo ją oskarżyli o tę Dianę. Powinni się z nią przeprosić. Ona była SZURNIĘTA. Skończyła z Arabem. Chyba to rozumiecie. Królowa Anglii - jak nie z koniuszym to z Arabem. Co tu robić? Dlatego nie chcą tego Karola bo on jest w sumie moralny, no ale ta Diana? I wiecie - on jest dobrym ojcem - z kim on sie to ożenił na te dzieci. Bo w sumie z młodą na dzieci. i tyle. Tam niejedno już zmalował do tego czasu. No i teraz też go na króla nie chcą. Także zostaje się modlić dosłownie żeby królowa sobie żyła, a tej Kate zależało na byciu królową bo uważam, że jak nie z Wiliamem to z innym sobie zajdzie JAK JEGO MATKA - przecież też ślepa nie jest co sie dzieje. I to mieli wiecie tam ustawić żeby on nie pierdzielił jej o tej matce. Bo wiecie - to jest bez znaczenia czy dzieci Diany są prawdziwe, ale miał się zamknąć o tej matce i trzymać z babcią i by tym królem był, a dzieci by mógł mieć z byle kim wiecie i by go dawno smolili. A dalej? Najwyżej by sie skonczyło to i tak jest tylko kasa. Oni wiecie w sumie są głupsi teraz z tym zarabianiem niż polska arystokracja. Ale Bachleda Polaków wykończyła. I Polański. Choć on to tam, ale Bachleda ich rozwaliła wiecie. To tak miało iść. Prestiżowe zawody i poglądy, a im kazali zarabiać i tyle z tego. Bez sensu własnie. No ale tak jest i już :(

Oni wiecie mieli być przy władzy - jakies honorowe miejsce w tym parlamencie - wiecie ala poseł mniejszości niemieckiej - PRESTIŻOWE, lepsze - ale ich ile a reszty ile. I wiecie - to tak miało iść i historia jest wtedy i wszystko, a tak? FIRMA - zgłupieli wszyscy wiecie, a jak nimi HEPALI to polecieli do gazet. Którą rodzinę tak opluli jak tą? Ale wiecie który parlament jest tak niemoralny jak brytyjski wiecie. Oni tak niemoralni są że coś strasznego, ale o tym się w ogóle nie mówi. I tyle. I dlatego ta rodzina jeszcze by do czegoś doszła - NIE, tak się zawzięli, że do gazet i tyle. Zawzięli sie na nich jak wariaci i tyle. I tę Elżbietę zaszczuli. Wszędzie ta Diana - co ona miała zrobić? No wiecie - romans to sobie mogła mieć, ale ze stajennym no wybaczcie. I to też takie pytanie o tego Karola - 30 lat miał i w sumie dobry ojciec, a ta żona... no ale już prędzej on by został tym królem i to tak był wychowany na tego króla. No miejmy nadzieję, że mu wybaczą Brytyjczycy. On powinien coś powiedzieć o tej Dianie w mediach. Może nie od razu choć pasowałoby teraz jak matka zdrowa. Na tę matkę musiałby postawić no bo co ten Wiliam - czy on ma jakieś poglądy? On tam przynajmniej jakieś poglądy ma , nie? No sami powiedzcie.

Gość a czy myślicie że Kate
dochowała wianka :) ? Byli razem przed ślubem chyba z pięć lat, oboje sa pod trzydziestkę - ale chyba księciu nie wypada uprawiać seksu przedmałżeńskiego. Jak myślicie?

To nie o to chodzi w tym wszystkim. Po co wam takie rzeczy. Ona miała mieć opinię,że jest moralna. SPRAWIA takie wrażenie i tyle. generalnie oni powinni rządzić w tej Anglii bo wiecie - raczej nie popierają iraku, a Irak to SKANDAL, że się przyłączyli. Zostają im następne wojny i co teraz ta rodzina królewska ma robić? W rodzinie królewskiej liczy się władza - wy tego nie rozumeicie. Czy jest dziewicą ktoś tam - to się nie liczy. Jak masz takie wartości. Ma się władza trzymać Ciebie i tyle. I masz dobrze rządzić. I tyle. I to się ma trzymać Ciebie dziedzicznie. Nawet jak nie rządzisz to ma Ci na tym zależeć bo tak jest i już i tak powinno być. Mnie się też władza trzyma, a ze się nie rządziłam to moja sprawa. Bo się nauką zajmowałam, ale jak się nauką nie zajmuję to se rządzę też i tyle. W swoim zakresie i tyle. Bo się do tego nadaję i już.

Widzicie - jedynie, że są. Tak powinno być? Nie. I tyle. A że są to jest układ A, a się rozlecą i będą OKUPOWANI bo tak i już. Bo sie na nich zmówią i będą bazą wypadową na Europę. i tyle. Za Hitlera. Tyle umieją wymyślić ich krewniacy. Bo ich nie znoszą. Bo jedynie tą rodziną rządzą, a ta rodzina nic nie znaczy to JEDYNIE historia. I wiecie. No to zostaje porwać rodzinę królewską i tyle. I to jest takie skomplikowane wszystko. Ale tyle umieją wymyślić ich wszyscy krewniacy i tyle. Rzymu nie umieją wymyślić, że Rzym trzeba obalić, ale rodzinę królewską bo o tym się mówi przed ślubem ale cóz... no wiecie... kilka lat i sie okaże co ta Kate była warta. następny skandal w gazecie? Kogoś to zdziwi? Mnie wcale :(

Nie wiem. Nie mam pojęcia. Ale wiem tyle - będą skandaliczni i po nich. Zwłaszcza Wiliam i Kate bo Harry - no cóz... i wiecie - ten paralment brytyjski - mieli to wysadzić powiedzą normalni. Na przykład ja. W którym to było roku 1605, tak? Acha - jeszcze zostaje rok 1666 - wtedy też się działo. I co dziś innego? TO SAMO. No Rzym najechać zawsze chcieli. Do dziś mogą. Nie mogą? Czemu?

Zeby sie tam miec dobrze to trzeba UMIEĆ rządzić i ich wszystkich WSPOMÓC wiecie bo tacy są słabowici. I tyle. Oni powinni sobie miejsce w parlamencie wiecie zaklepać żeby w razie jak z pałaców wylecą mieli znaczenie i tyle. I żeby HISTORYCZNIE istnieli bo po całej Wielkiej Brytani i tyle. Dlatego chyba wiecie ta monarchia taka silna tam jest - bo jednak byli dosyć moralni i władzy patrzyli. Gdzie indziej juz dawno wysiudani. A gdzie taki skandal był jak w Wielkiej Brytani - nigdzie. I czemu to? Przypadków nie ma. Moje zdanie.

Moim zdaniem wiecie - na razie jeszcze mieszkają w tym Buckingham ale pewnego dnia jak sie nie znajdą w parlamencie z sensem to ich wykopią z tego Buckinghamu z hukiem za anarchistów i tyle. I nie mają racji? Zależy wszystko od tej Kate i tyle. I koniec. Niczego wiecej nie ma - jak dla mnie. ?

"napewno to nie bylo ustawione przez krolowa tak jak malzenstwo karola, bo kate nie ma dobrego pochodzenia" To o niczym nie świadczy. Teraz się promuje ludzi, którzy nie mają dobrego pochodzenia. A Kate cwana jest. Diana nie była świadoma, ale ona już powinna wiedzieć, jak będzie wyglądać jej życie. Dziewczyna z niżu, więc kasa się liczy. Co do urody, to ładna tylko w telewizji, na zdjęciach brzydka. Nie rozumiem porównań z Dianą, królową serc to ona raczej nie zostanie.

Wiecie w sumie jak za rok nie będą mieć dzieci ten Wiliam i Kate to już mogą przeglądać pałace w Anglii gdzie mogą się wynieść. Z nich pierwszych zrezygnują i tyle. Zadnych oświadczen, niczego. ZWŁASZCZA więc z nich - co oni robią? Czyżby się tak nieprzytomnie w sobie zakochali, że na nic czasu nie mieli? I tyle. I tak z nimi będą kończyć. Królowa na razie może być, Karol też - coś z tą Dianą było nie tak, CO? Zaczną czytać - chora na łeb dojdą do wniosku - psychiatrą nie był, to jeszcze on zostanie. Wiliam jak będzie miał dzieci, reszta won i koniec. I tak sie skonczy. Zawsze tak jest. No czasem jest inaczej, ale nie tym razem i tyle :(

No wiecie - Diana - królowa dzieci to była PODOBNO. To miała widzieć, ze miało być czworo. BO DOSŁOWNIE tak miała myśleć - czworo dzieci i nie po niej, a tak po niej i tyle. W koncu troje dzieci to troje dzieci i koniec, no nie?

Gość agavopia
wilkzlasu- piszesz jak potluczony, trzeba z 10 razy przeczytac twoj post, zeby zrozumiec o co w nim chodzi, masz troche racji w tym co piszesz, ale to taki chaos ze ja tego nie ogarniam . Poza tym nikomu nie zycze smierci, poprostu pisze ze krolowa nie jest juz taka mloda i dlugo nie pociagnie, a to ponoc ona tak dreczyla diane...ja zreszta nie wiem, nie mieszkalam z nimi. A co do wychowaywania dzieci...prosze cie, nie wmowisz mi ze to robila krolowa...miala od tego nianki, guwernantki...zreszta sam piszesz ze w palacu rzadzi sluzba, pewnie tak jest. A co do tego ze teraz promuje sie bogatych...hmmm...moze i tak, ale nie TAM, tam liczy sie pochodzenie, majatek tez, ale glownie pochodzenie, nie raz juz slyszalam jak o kate mowili ze pochodzi wrecz z plebsu, bo ma korzenie gornicze...to chyba nie jest zaleta.

Wiecie - jeszcze jednaą rzecz dziś odkryłam - cały czas mam rację. Jeszcze tylko jednej rzeczy mi brakuje do całości i już bym mogła być w Londynie - nawet jutro i dawać wszystko co się należy. Ale tej jednej rzeczy nie wiem. Za Grecję mi powinni dawać. I tyle. Wiecie. Ale nie wiem tej rzeczy. No mogłabym sie zapytać przez net, ale też mi powiedzą bla bla bla... ale nie o to mi chodzi. A poza tym nic nie jest do udowodniena. I tyle. No dobrze to zostawiamy wątki nie do udowodnienia - co da sie udowodnić? Na pewno była taka osoba jak Lady Diana. No i co z nia? Jest w piekle? Jak uważacie? A jeśli nie to co myśli o Kate Middleton? Dobrze czy żle? Dlaczego? I tyle :( Czekam na wypowiedzi oczywiście. Czemu nie?

Wiecie ta Diana taka jak ona nie była. Ona miała 19 lat jak wychodziła za mąż za faceta po 30stce. Teraz sobie to przystawcie. I tyle. I wiem, że ona straszyła po smierci. Czemu nikt tego nie powiedział. I co mówiła? No wiecie takie rzeczy? Od służby musicie sobie to sprawdzić bo ja wiem, ze straszyła i płakała. Żeby powiedzieli to królowej bo zwalała wszystko na starą , że ją zmanipulowała a tu nic z tego. Dlaczego pod Paryżem? BO PO NICh no ale czemu po nich? No to wiecie mieli rację czy nie. Jak mieli to czemu po nich?

I wiecie - bo ja wiem, że ta służba miała to tej królowej powiedzieć. Żeby nie było, że ona miała wszystko w zadku. Nie. I wiecie za to, że ta królowa nie wie, że ona chodziła po pałacu i straszyła. Po którym? I ona była ubrana w jedną rzecz i oni po prostu mieli jej to powiedzieć i by się domyśliła wszystkiego. I co? I powiedzcie - to ma być służba? Tak nie może być. Oni wszyscy co do jednego powinni wylecieć. Bo to wiem. Oni tego nie rozumieli i ją olali. A chodziła po śmierci. I wszystko im wypomni i powie, że jakby miała mieć taką służbę to jeszcze raz robi to samo co robiła. I czy oni są normalni wszyscy i tak dalej. I koniec. No a resztę to sobie dopowiedzcie. To jest historia jak służba załatwiła królową Anglii. No wiecie - to już jest taki skandal, że opisać się nie da. Wszędzie tylko kasa. Bez przesady :(

Chodziła ta rzecz wiecie i głos było słychać i wiedzieli co mówiła i mieli iść to powiedzieć królowej i NIE. Nie poszli. Czemu? Bo to coś znaczyło. No a po co sie straszy. I to jej mieli powiedzieć i przez to nie po niej. A wszyscy myslą, że po niej. Nie. Bo taki skandal że OSZALEĆ można. I tyle. No i ale służba. Bo ja widziałam te rzecz i tam było dużo rzeczy, ale ta jedna rzecz. I teraz gdzie ona jest. I co dalej?