Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRAWDA BOLIIIIIIIIII

KOBIETY LUBIA PROSTAKOW PRZYKRO MI PRAWICZKI

Polecane posty

tylko ze nudna laska jest traktowana normalnie a nudny facet jako gorszy i to jest wkurwiające

a ty skoro jestes brzydka to tez nikogo nie bedziesz moiec bo kto by chciał brzydki gówno miec 🖐️

Gość freeey
straciłam dziewictwo z chamem ale mówi się trudno

Miałam badboya - związek burzliwy ale jest co wpsominać. Po badboyu kochałam miłego chłopczyka, który nie umiał podjąc sam decyzji - jak powiesz idź w lewo - idzie . Idź w prawo - idzie. Stój - stoi. Bardzo mnie zmęczyło podejmowanie decyzji o wszystkim. Był miłą kochaną ciotą.

Gość Akari
Byłam krótko może nie z "bad boyem", ale chłopakiem, który zlewał na mnie, okłamywał, nie poczuwał się chyba nawet do głębszej rozmowy ze mną i jakoś nie przyciągało mnie to do niego bardziej. Właściwie to byłam na niego coraz bardziej wściekła i cięta i w końcu to on miał już dosyć xD A teraz jestem z kimś, kto otwiera się na mnie, troszczy o mnie, widzi moją obecność w tym związku, ale ma swoje zdanie, wie czego chce. Zdecydowany ale nie narzucający się charakter.Teoretycznie powinien mi się nudzić, skoro jest dla mnie taki dobry. Ale zamiast tego, kocham go coraz bardziej. Panowie pewnie nie wierzą, patrząc po początku tematu?

Gość Akari
Więc jakie są wg Ciebie cechy takiego mężczyzny?

najbardziej seksowny i przyciągający jest intelekt. Z resztą każda kobieta ma inne wymagania. Jedna będzie otwierać usta z wrażenia gdy będziesz znal na pamięć teksty piosenek Dody , inna będzie mile zaskoczona jak wymienisz polskich noblistów. Niewątpliwie pociągającym jest mężczyzna który ma mózg i wie jak go wykorzystać, przy czym wie jak kobiecie posłodzić, ale też nie rzucać sie jej do stóp jak psychofan.

Gość sjdsndckjsndcknsdkcn
up