Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRAWDA BOLIIIIIIIIII

KOBIETY LUBIA PROSTAKOW PRZYKRO MI PRAWICZKI

Polecane posty

Gość freeey
Wy to sie doszukujecie tylko potwierdzenia własnych tez, potwierdzenia tego, że jesteście tacy i tacy a żadna was nie chciała. Tak, byłam z niegrzecznym, ale skutecznie wyleczyłam sie z tego typu facetów :o więc co, mam się bić w pierś , że miałam? żałuję jak cholera, ale czasu nie cofnę, a co najważniesze- wyciągnęłam z tego związku naukę na przyszłość i to jedyny pozytyw jakiegokolwiek obcowania z tym typem. P.S. ja jestem tą miłą dziewczyną, niestety, bo mężczyźni wolą zołzy!

Gość tralalalala3423
Nigdy juz sie nie nabierzemy . prawda zwyciezy

Gość IMO13766
thrt - przytulcie się i zagrajcie w tenisa. Tylko zamiast odbijania piłeczki w te i nazad, bedziecie odbijac swój fałsz. :classic_cool:

Gość thrt
no pewnie, bo jak ktos nie mysli jak ty, to zaraz klamie :D wez sie puknij w leb, czlowieku

Gość freeey
thrt ich nie da się przegadać. Niech tutaj siedza i labiedzą nad własnym losem. Bo facet o wzroście 165 cm znajdzie kobietę, brzydki też znajdzie, ale maruda nie! thrt- 🌼 nic tu po nas. Znaleźli towarzystwo wzajemnej adoracji, oddajcie sobie hołd 🖐️

Gość IMO13766
Prawda jest wtedy, gdy JA mówię, a kłamstwa zaczynają się, gdy ktoś sie nie zgadza. :classic_cool:

Gość IMO13766
"(...)165 cm znajdzie kobietę, brzydki też znajdzie, ale maruda nie(...)" A czemu ten maruda taki znowusz wyjątkowy, że TYLKO on nie znajdzie?

Gość tralalalala3423
niedajcie sie omotac ich klamliwym slowom bo potem bedziecie cierpiec. dobroc rowna sie cierpienie

Gość thrt
no, masz racje freey, towarzystwo wzajemniej adoracji :D zauwaz, ze to jest typowo samcze- ze nigdy sie nie myla, nawet jak sie myla. sporo facetow tak ma. pozdrawiam! Looser- dobrze napisales, chcemy ciekawych.

A skad wy wiecie niby jakich facetów lubią kobiety? Znawcy-prawiczki sie znaleźli. Szukacie wytłumaczenia dla własnej beznadziejności i tyle.

Gość IMO13766
I już klepią się po tyłkach. Laski nie potraficie prowadzić rozmowy bez sojuszników? :P

Gość IMO13766
Siema Nastka - uważaj bo zacznę gwizdać za Tobą. :classic_cool:

" Kobiety lubią interesujących i pociągających facetów, a nie ciepłe kluchy. Spokojny nudziarz nie jest pociągający. " a jak to poznajecie ze facet nie jest nudziarzem skoro go nieznacie?

"Kobiety lubią interesujących i pociągających facetów, a nie ciepłe kluchy. Spokojny nudziarz nie jest pociągający." Takkkkkkkkkk

Jak ktos za mną gwizda to udaje że to nie do mnie i sie szybko stamtąd zmywam ;d haha .. Za pasztetami sie nie gwiżdże ;p

a czy wi jestescie ciekawe? czy poprostu szukacie " ciekawego faceta " bo same jestescie nudne

Gość pa aldonka.pl
BO PRAWICZKI TO PRAWDZIWI MĘŻCZYZNI!

cream cóż za analiza psychologiczna . to lepiej jak jedna osoba jest truche nudna, a druga bardziej rozrywkowa. wtedy jest harmonia. bo jak oboje byliby zanadto rozrywkowi to by sie pozabijali chyba i ciągle kłocili

Gość pa aldonka.pl
KOCHAM WSZYSTKICH CZYSTYCH CHŁOPAKÓW!!!

Gość IMO13766
Nastka - czy oznacza to, że większość kobiet, to nudziary...?

Gość pa aldonka.pl
DO AUTORA TEMATU: ZESRAJ SIĘ,NIE DAJ SIĘ:D

Gość IMO13766
Ale znasz mechanizmy zachodzące w związkach. Każdych?

i zawsze facet ma byc tym "ciekawym " a laska moze byc nudna czyli wychodzi na to ze wy to tylko mozecie zaoferowac wygląd bo reszte to juz facet

Gość IMO13766
Krem - "wygląd" ma także facet zapewnić...

no tak wygląd tez czyli kobieta tylko cycki i cipa ale na to wychodzi i poprostu siebie oszukujemy ze jest inaczej

ja nawet wygladu nie moge zapewnic ;d hahahaha... A to nie chodzi o to że kobieta jest nudna a facet ciekawy. tylko jedna ze stron jest no hmm... nudna a druga ciekawa. A ja nie znam mechanizmow jakie zachodza w zwiazkach.Nigdy w zadnym nie bylam, nie znam sie wiec sie nie bede wypowiadac.

Gość IMO13766
Ni posuwajmy się do takich ekstremalnych stwierdzeń, bo nas miesiączką ze złości zaleją. :P

Gość IMO13766
A kto powiedzał, że brzydkie nie mają używanych otworów?