Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lekarz lekko zagubiony

Czy to etyczne w moim zawodzie????

Polecane posty

Gość Była pacjentka
Zawsze miałam ogromne trudności z nawiązywaniem damsko-męskich kontaktów. Bałam się, że jakiś mężczyzna powie, że się jemu narzucam etc. Z perspektywy lat - żałuję (wspomniany już lekarz). Kiedyś bardzo spodobał mi się pewien mężczyzna spoza miejsca mojego zamieszkania.Szczegółów poznania nie ma sensu opisywać. Chciałam się z nim spotkać, męczyłam się z tym okropnie. Zdobyłam się na wielką (jak na mnie) odwagę, zdobyłam skądinąd numer telefonu i...zadzwoniłam. Rozmowa była bardzo miła, ale mężczyzna do mnie nie zadzwonił i wszystko stało się jasne. Daję sobie prawo JEDNEGO RAZU.

Gość winko wieczorowa pora
I co z tego wyniknelo?? Sama jestem lekarzem i chyba domyslam sie, jaka jest Twoja specka :)

Gość ona43...........
Do lekarza lekko zagubionego Hej, jak Twoja sytuacja? Czy udało Ci się nawizać kontakt z Twoją pacjentką. Chciałam też zapytać Ciebie jako lekarza jak do takich sytaucji ma sięetyka lekarska. Mój lekarz nadal mi niczego nie zaproponował,ale na powitanie i pożegnaie całuje mnie w usta. Żadne z nas nie ma odwagi na nic więcej.