Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żenujące święta

Żenujące Święta

Polecane posty

Gość Żenujące święta

....nikt mnie nieche nigdzie ani w domu ojca ani w domu matki....każdy krzywo patrzy jak ma z moja rodzina spedzic swieta dodam ze na codzien utrzymujemy dobre kontakty .... wyłozylam pieniazki na swieta i w delikatny sposob dano mi do zorzumienia ze sniadanie owszem obiad juz nie i siedze teraz w domu bez zakupow ktore zawiozlam tam...nad kanapka z pomidorem najabardziej zal mi dziecka jak mozna tak postepowac... :( Mogłam świeta zorbicsobie u siebie a nie rozdawac jedzenie aby inni mieli pozytek chce mi sie plakac...

Gość Żenujące święta
up

Gość Żenujące święta
chyab wszyscy maja ekstra radosne swieta :(

Gość freeey
pewnie się puszczałaś i dlatego tak patrzą

Gość ruda na maxa
masz nauczkę na przyszłość, jak też tak długo miałam ale od 3 lat spędzam święta w SWOIM domu i mam w nosie rodzinę męża (która usiłowała sie wepchać na darmowy obiad) do mamy mam bardzo daleko ..... mam żarcie, soje tradycje i koniec mąż jest zadowolony :)

Gość a ja a ja a ja
tez się zbuntowałam - moja rodzina wyjechała nad morze a widoku teściowej nie pragnę w ten radosny czas - wyeksmitowałam męża z dzieckiem do niej i siedze sobie przy lampce wina z farbą na włosach i mi DOOOOBRZZZEEE :D

Gość w takich chwilach bardzo się
cieszę, że nie mam żadnej pojebanej rodziny. nie wyobrażam sobie, jakim trzeba być pierdolcem, żeby wziąć od kogoś wałówkę i go nawet na obiad, który po części sam zafundował, nie zaprosić. to nie żenada, to zwyczajne chamstwo i brak dobrego wychowania. moje kondolencje

Gość w takich chwilach bardzo się
nawet jakby się autorka puszczała, to są Święta. czyż nie należy się w ten czas bardziej niż kiedykolwiek kochać, szanować, wybaczać błędy?? tak jest u katolików, ale widać Polacy już od dawna są jedynie katolcami. ja się pod tym nie podpisuję. nie jestem hipokrytką, dlatego Świąt nie obchodzę

Gość Żenujące święta
NIE WIEM CO AM PIERNIK DO WIATRAKA ... no niestety tak postapili i jest mi z tym nie wesoło tesciowej tez neichce ogladac ale to jedza i gdybym sprobowala ja olac to by mi dopiero dala popalic a niestety maz "synus mamusi" zawsze po jej stronie