Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PytamJaWas

2 testy, okres, zabezpieczenie

Polecane posty

Gość PytamJaWas

Powiedzcie mi czy dwa testy ( 2 firm ) wykonane z porannego moczu dają wiarygodny wynik ? Pierwszy test zrobiłam w dniu spodziewanego okresu, który miałam zresztą ( 14 dni po stosunku ). Drugi test po skończonym okresie ( 21 dni po stosunku ) Oba negatywne. Dodam tylko, że stosunki zawsze były zabezpieczone... Robiłam te testy ponieważ już tydzień przed okresem zaczęłam plamić i te plamienia przeszły w obfity okres - bałam się że to ciąża.

Gość PytamJaWas
a nie możesz odpowiedzieć zwyczajnie na pytanie, które zadałam i ewentualnie potem dopytać ?

Gość PytamJaWas
up

Gość PytamJaWas
??

Levvviatan ty taki pojebany jestes czy tylko udajesz?? skoro nic madrego nie masz do powiedzienia to spierdalaj. A Ty zrob sobie test na krew, tzw bete, jak tak bardzo obawiasz sie ciazy.. bo teraz polowa testow na rynku to sa podrobki. ale sa male szanse ze moglas wpasc.

Gość PytamJaWas
No właśnie zastanawiam sie czy iść na betę czy sobie czekać na następny okres, właściwie nic mi się nie dzieje, prócz tego, że jakoś teraz powinnam mieć dni płodne a nie mam... chociaż też cieżko określić mi 1 dzień cyklu, bo okres ostatni powinnam mieć 14 a od 7 już plamiłam i dopiero to zrobiło się takie bardzo obfite. Więc nie wiem czy 1 dzień cyklu liczyć od 14 czy 13 czy 12 czy jak. No i dużo stresu mam teraz ogółem.

Gość leczenie psychiatryczne
NIe masz się czym martwić !

Nie masz co sie denerwowac. Na pewno nie jestes w ciazy i nie panikuj.. prowadz kalendarzyk i zaznaczaj dni plodne i nieplodne i staraj sie unikac seksu w dni plodne, wtedy to bedzie dodatkowe zabezpieczenie..

Gość PytamJaWas
Liczę na to, że nie mam czym :)

Gość PytamJaWas
A właśnie zapomniałam dodać ważniejszej rzeczy :P 18 kwietnia, czyli już pod końcóweczkę okresu byłam u ginekologa, wprawdzie w innej sprawie no ale badał mnie i nic nie powiedział że cokolwiek podejrzewa, więc to też raczej na moją korzyść ?;) w końcu licząc od 1 dnia poprzedniej miesiączki to byłby 5/6 tydzień :)

Gość PytamJaWas
Monika no właśnie te stosunki pierwszy raz nam zdarzyły się w dni płodne, nigdy wcześniej tak nie robiliśmy, stąd może i nerwy

to jak w plodne to juz gorzej.. sperme mozna nawet na palcach przeniesc, a w plodne to jest duuuuuze ryzyko zajscia w ciaze..

Gość PytamJaWas
nie miał spermy na palcach na 100 % no i nie kończył we mnie, tylko w gumce na zewnątrz