Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgz

zakochana w cyganie

Polecane posty

Gość bgz

moja mlodsza siostra (25lat) zakochala sie w cyganie . niby nic ale takie zle opinie o nich sa . na poczatku przychodzil jego brat do niej , pozniej okazalo sie ze ma rodzine (zwiad robil?) nie dociera do niej nic , matka awanture robi jej dzien w dzien jak ma do niego wyjsc... wiem ze nie powinnam sie wtracac ale nie chce zeby pozniej zmajstrowal jej dzieciaka i liczyl ze jej rodzice przyjma go pod dach - siostra mieszka z rodzicami w domku , ma cala gore - mieszkanie(ok80m2) dla siebie ..... jak jej wybic go z glowy???

Niestety nie będzie łatwo. Jeżeli będziesz jej go odradzać to pomyśli, że chcesz jej zepsuć związek. Na pewno kiedy sama się na nim zawiedzie to odpuści. Byleby tylko bez poważniejszych konsekwencji takich jak ciąża...

Gość zgaga.
Czekasz na tę jedną chwilę serce jak szalone bije... Zrozumiałem po co żyję wiem, że czujesz to co ja. Ej za krótko trwa godzina niech się chwila ta zatrzyma moim szczęściem chcę nakarmić calutki świat, zdziwiony tak. Wielka miłość, nie wybiera, Czy jej chcemy, nie pyta, nas wcale. Wielka miłość, wielka siła. Zostajemy jej wierni, na zawsze...

Gość zgaga.
Kiedy oglądałam taki program w którym wypowiadały się kobiety które wyszły za cygana. Znaczna większość wypowiadała się bardzo pozytywnie na ten temat, aż sama byłam zdziwiona. Później szperałam trochę w necie i szukałam informacji na ten temat i faktycznie były wypowiedzi kobiet, które są SZCZĘŚLIWYMI żonami cyganów. Ja na Twoim miejscu też bym się martwiła. W życiu nawet do głowy mi nie przyszło żeby moim partnerem był Rom jednak może to tylko jakieś rasistowskie uprzedzenia. :(

Gość a ja powieeem taaak..
no w sumie każdy człowiek jest inny i nawet z Polakiem mogła by mieć problemy, ale jak wiadomo to Cyganie mają skłonności do złego traktowania swoich żon. Więc nie wiem, ale na pewno takie argumenty nie będa trafiać do Twojej siostry. :)

Gość jesli zwiaze sie
z cyganem to nie wroze jej swietlanej przyszlosci. Bedzie zdradzana, bita, narobi jej kupe dzieciakow... on bedzie panem i wladca, a ona bedzie miala jedno wielkie g... do gadania. Bedzie musiala prac, sprzatac, gotowac i siedziec cicho. A na koniec jak sie mu znudzi to ja zostawi z dzieciakami i bez srodkow do zycia. Skad wiem? Bo zylam poltora roku w srodowisku cyganow (wyjechalam za granice i tak sie zlozylo, ze wynajelam pokoj od cyganow polskiego pochodzenia). Napatrzylam sie sporo, nasluchalam tez. I jedyne co moge powiedziec dobrego o nich to to, ze sa naprawde bardzo goscinni - ugoszcza kogokolwiek tym co maja w lodowce, doslownie wszystko wystawia na stol. No i sa bardzo czysci, mieszkanie musi doslownie lsnic (nie mylcie czasem cyganow z rumunami, bo ci to totalne fleje). Niestety nie podoba mi sie ich mentalnosc, to ze wielu z nich wspolzyje z nieletnimi, maja dzieci z 12, 13latkami. No i to, ze niezle przekrety robia byleby tylko miec kase. I to ich wielkie zamilowanie do zlota. Jednak nic nie zrobisz z siostra... na sile jej nie odciagniesz, bo osiagniesz jedynie odwrotny skutek. Ona musi sama na wlasnych bledach sie sparzyc i dopiero wroci po rozum do glowy. Jedynie co moglibyscie zrobic to wywiesc ja gdzies do dalekich krewnych, ale tak zeby nie mogla wrocic i nie miala jak nawiazac z nim kontaktu - ale to trudne do wykonania w dzisiejszych czasach. On pewnie i tak by ja odnalazl i porwal... to u nich normalne praktyki, a jak juz porwie to dziewczyna zostaje zona.

ja bylam z cyganem bil mnie, zdradzal kazal sprzedawac swoje telefony itp zeby na ziolo mial....wykorzystywal, oszukiwal, a jak od nich odeszlam to zastraszali mnie