Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swielik88

byla dziewczyna mojego faceta

Polecane posty

Gość swielik88

witam. oturz problem polega na tym ze mam obawy co do realcji pomiedzy moim facetem a jego byla. byli razem ok 5 lat przez 2 lata razem mieszkali jednak ona go zdradzila rozstali sie, po jakims dluzszym czasie zaczeła sypiac z moim A. i jeszxcze jednym typem z ktrym ma teraz dziecko ale nie sa razem. niedlugo po tym jak urodzila w zyciu A pojawilam sie ja. jestesmy juz razem ponad rok jednak ostatnio mialam przeczucie a moze sie poprostu sfilmoalam.... sprawdzilam jego gg. zaluje acz kolwiek wyszlo na to ze jednak mysli o niej a nawet sni. wiem ze on nie czuje do niej e urazy za to co zrobila. dlatego obawiam sie ze jego ex moze wkroczyc pomiedzy nas. jest tez taka sytuacja ze jego siostra pracuje z nia przyjaznia sie. Boje sie ze ona mi go odbierze. co sadzicie o tej sprawie?

Gość swielik88
dodam jeszcze ze byla to jego pierwsza wielka milosc

Gość lgkgjdjsamandeejdjsjkjaka
idz psycholko:-O obawiaj sie dalej to i tez tak bedzie:-O nie nawidze bab ktore sobie problemy wymyslaja...

Gość ewkaa32
może zajdź z nim w ciąże to skupi uwagę tylko na Tobie i dziecku

Gość swielik88
chyba nie ma nic psychicznego w byciu zazdrosnym o bylą partnera ;|

Gość mirkka77
Dziewczyno zostaw go , bo to bedzie sie ciagnelo jak smierdzace gowno . Ty nie jestes dla niego najwazniejsza .