Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotkamiauczka

Zostało 2 miesiace do slubu

Polecane posty

Nie do wiary jak czas ucieka, pamiętam jak planowalismy ślub 1,5 roku temu, a juz za 2 miesiace będę zona Marcina.Niesamowite uczucie podniecenia, ekscytacji..Jedno pytanie mnie zastanawia czy wszystko zrobilismy aby wszystko wypaliło?...czy pamietacie coś z własnego slubu co byscie teraz zmieniły?ulepszyły?Pozdrawiam

Gość nienawidzę go z całego serca k
tak. nie wyszłabym za tego potwora

Gość głupia jesteś chyba
A co sprzedajesz? Może jesteś organizatorką wesel i ślubów? Ja bym nic nie zmieniła, wg mnie wszystko na co miałam wpływ wyszło super.

Gość kilimandżaro
O mój Boże! O mój Boże! Już tylko dwa miesiące zostały do bycia księżniczką Marcina?! O jeju jeju jeju! Zaraz się zesikam ze szczęścia!

Gość pinkos
Miodzio. Będziesz mogła sobie wyrobić nowy dowód i wpisać jako imię: żona Marcina :-O

Gość Alwaysfirst
O kurde, ludzie, skąd w was tyle nienawiści i jadu?? Ktoś chce podzielić się swoim szczęściem i prosi o wskazówki, a wy tak ją traktujecie. Swoja drogą, co ona wam zrobiła?

Gość harmid
pamietam jak to bylo 2 miesiące do slubu, a teraz zostało już tylko 6 dni. mały stresik jest.

Gość I NA NASZEJ KLASIE I
FEJSBUKU ZMIENISZ SOBIE NAZWISKO SWIETNE UCZUCIE

Gość popppo
ślub minie jak z strzał z bicza i zacznie się normalne życie jak zawsze. Proponowałabym myśleć co będziecie robić ciekawego po ślubie a nie tylko wesele

Gość coś do powiedzenia
U mnie parę rzeczy nie wypaliło o paru się zapomniało, normalka, nie warto sobie tym teraz głowy zawracać. Tobie autorko też radze wejdź na luz, jak się zaczniesz zastanawiać nad tym co można by zmienić a co nie albo co może nie wypalić to po prostu tylko dodatkowy niepotrzebny stres. Mam koleżankę co niedługo po mnie brała ślub i w ostatnie dni prawie w ogóle nie spała i jeszcze latała, zmieniała wszystko co zaplanowała wcześniej, miała wynajętych dekoratorów na sale i na samochód i w sobotę rano jeszcze poprawiała całą dekorację samochodu. To tylko ślub i wesele. Cała oprawa w późniejszym życiu wydaje sie byc mało ważna

Żal mi Was dziewczyny , nic dodać nic ująć...poziom podstawówki, gratuluje !!!Tak zmienie nazwsko na faceeboku a Wy nie hehehehe Do tych które pomyliły forum !!!

Gość ale w ogóle czego chcesz?
bo nie rozumiem bierzesz ślub i co z tego ja też biorę ale nie muszę osobnych tematów na to zakładać