Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżony Deborah

Czy lekkim makijaz u faceta, wy jako kobiety byscie zaakceptowaly?

Polecane posty

Gość Dżony Deborah

Jakis podklad matyjacy, lekki blyszczyk ale nie zamocny, pociagniete rzesy. Polecialybyscie na takiego?

Gość palaczkazehej
Mam nadzieję, że to żart. Co się dzieje w tych czasach :o

jasne ;p od razu.mój facet ma prawo używać tylko kremu! Matko boska.. Facet to facet .. trzeba było w temacie napisać TRANSWESTYTA

Na takiego jak Bill Kaulitz z Tokio Hotel lub Adam Lambert? Popatrzeć można ale dotknąć? Nie za bardzo, żeby nie rozmazać kresek na oku.

Gość ef;oregoe;
Kiedy byłam nastolatką to jak najbardziej podobali mi się tacy faceci, jak obracasz się w klimatach metal/goth to znajdziesz wiele chętnych dziewczyn.

hahahahahah metal ? Jaja sobie robicie ? Ja lubię metal i facetów z długimi włosami ale makijaż jest dla pedałów.

Gość barbarastraiszend
nie, nie i jeszcze raz nie ! :o

Gość palaczkazehej
Metal i makijaż? :o Metale się nie myją, a co dopiero malują? ;)

a co to facet nie umie sam sobie paznokci obciąć ? Wystarczy, że nie obgryza skórek i dłonie są ładne.

Gość bazinnka
Ja nioe akceptuję różowych koszul, a co dopiero makijażu. Powodzenia:classic_cool: 🖐️

Gość rock in park 84
krem to krem. a co do makijazu to absolutnie. zane blyszczyki, podklady. fuj. choc kiedys akceptowalam lekka kreske wokol oka u jednego wokalisty, ale mialam wtedy gora 17lat

Gość magiczna granica w sierpniu
NIGDY :D

nergal wymalowany na swoich teledyskach.. a czy ktos widzial zdjecia jego normalne z makijazem ? ja nie ;/

Gość hgfijtdykoyro
Margirit, masz Ty mtv w domu ? Widziała Ty jakiś teledysk rockowy/punkowy/metowowy/gotycki ? ;] 90% wokalistów jest umalowana. Jak paparazzi ich łapią na ulicy to 50% też ma makijaż na sobie.

Gość hgfijtdykoyro
A Michał Szpak z X-Factor ? Rewelacyjnie wygląda w makijażu. Jestem parę lat starsza ale chętnie bym go schrupała ;]

moim zdaniem nergal ma kreske lekka pod okiem. baaaardzo duzo wokalistow uzywa czarnej kredki lub lakieru do paz. np z the rasmus, good charlotte, green day itd wiecej nie jestem w stanie wymienic, bo nie interesuje sie ta muzyka. nie sa to zespoly metal itp tylko rock/punk wiec geby w odcieniach babcinych rajtuzow nie maja (na klipach)

Podkład owszem jesli tego potrzebuje. Nie wiem co jest 'męskiego' w zniszczonej cerze. To z tuszem i błyszczykiem to żart, mam nadzieję.