Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość womanontheway87

CHCE SIE PRZENISC DO UK

Polecane posty

Gość womanontheway87

tylko jak to zrobic? boooje sie tak sobie mysle czy nie kupic biletu na 3 tygodnie i jak sie uda, to sie uda a jak nie- wróce boje sie, ze nie znajde pracy i ze strace zainwestowane pieniadze au pair odpada

Gość kfcjskvcjsdkjhksdjv
skoro ryzykujesz w cs to ryzkujesz tu szukaj mieszkania i pracy na miejscu zaczyna sie sezon wiec niebedzie zle tylko jak bedziesz pracowac skoro planujesz podroze. cos za cos

no wlasnie chce wyjechac do uk od 1 czerwca do 27 lipca wiec jeszcze mysle czy to ma sens. czy nie zainwestuje wiecej niz zarobię moze lepiej zostac w pl a po powrocie wyjechać eeeeh tak to jest jak sie chce wszystko, to fakt

Gość 432948343
albo pracuj w turystyce jako przewodnik,animator czy cos tam

Gość 432948343
cokolwiek zawsze sie znajdzie sadzac po twoim blogu znasz jezyk wiec bedzie jeszcze lepiej

Gość czyli to zanczy ze jestes
o ja cie pamietaqm kiedys tutaj pisalas....jestes bardzo dziwna osoba.

nie wiem czemu ale jakos ten londyn mnie przeraz:) moze dlatego ze w przeciwienstwie do wakacyjnego wyjazdu moze sie nie udac, mozna stracic kase i wrocic z...niczym:(

Gość 432948343
wkrecaj sobie wiecej

Gość pina982
mieszkam w okolicach bristolu i jesli chcesz znalezc prace to zawsze znajdziesz. no chyba, ze szukasz czegos lepiej platnego/bardziej ambitnego to ciezko

akurat tu nie mam zadny wymagań, byle placili nie wiem czy nie pojde do domu opieki albo po prostu na sprzatanie tylko nie wiem czy zalatwiac to przed wyjazdem czy bedac tam

Jak to jest z tymi wyjazdami przez couchsurfing nie boisz sie tak do obych ludzi a tym bradziej facetow i to jeszce np turkow? opisz swoje poczatki

Gość couchsurfingo8767
o jezu nie czepiajcie sie juz jej tak... jak osoba ma mnostwo referencji to chyba ryzyko nie jest tak duze? widzial ktos z was kiedykolwiek ta strone an oczy?

Gość womanontheeway87
tez uwazam ze osoba ktora ma duzo referencji jest w porzadku ale... zachowaj czujnosc i tak moje poczynania opisalam na blogu, mozna poczytać:) http://womanontheway.wordpress.com/

Gość couchsurfingo8767
to womanontheway... przeczytalam twoja nowa notke..moge cie o cos spytac? czemu zawsze sie u facetow zatrzymywalas nigdy u kobiet?

DOTYCHCZAS myslalam ze nie potrafie dogadywac sie z dziewczynami, ale raz nocowala mnie Polka w Maroku i definitywnie zmienialm zdanie. Ale od dzieecinstwa zawsze trzymalam z facetami, moze dlatego. jakos lepiej sie czuje. Dziewczyny na ogol sie ogladaja, obgaduja itp.

Gość kdmn sdkcm ksdn k
nocujesz u arabow sama xd wspolczuje glupoty

Gość karciana dama
o pieknie, niech tylkos ie mustafa vel opalony wloh vel ruchacz pakistanskich koz dowie co wyczyniasz to zaraz da cie popalic hahaha goscina u arabow i turkow

Nie bede sie wypowiadac w tym temacie a propos mialam problem raz z arabska rodziną. zostalam na noc u Rodziny chlopaka z Cs (on byl w paryzu w tym czasie) nocowalam jedna noc, wszystko super. na drugi dzien chcialam jechac juz dalej w droge a on mi dzwoni z Paryża, że jego mama by chciala zebym zostala jeszcze jedna noc . zostalam wiec, pomyslalam ze moze taka goscinnosc. no i trzecia noc w tym samym domu. juz powiedzialam stop:) Lubie Arabskie Rodiny ale nigdy bym sie nie zwiazala z Arabem. inny świat

e tam trzeba bylo powiedziec "time to go" i tyle, pewnie oni tacy goscinni po prostu sa po prostu, ja tam nadal problemu nie widze. lelepij ze cie tam chcieli niz mieli by trzymac a tak naprawde wyczekiwac momentu twojego wyjazdu.

Gość mustafa vel costam
niechcialas zostac 4 zona mustafy

Gość mustafa wielblad arabski
ktora pani chetna dosiasc mego rumaka