Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krytyczka urody,,

Wiekszosc z was wyglada tandetnie , przyklad ? Topik o balerinkach

Polecane posty

Gość krytyczka urody,,

to nie jest atrakcyjny ubior. Wygladacie tandetnie,kiczowato i ...biednie. Niektorym facetom moze to sie podoba,ale nie jestescie kobiece. Kazda z was jest niby oryginalna ale wygladacie jak klony i to jest fakt.

Gość o bozeeee
a ja i tak bede chodzic w balerinkach a wiesz czamu? bo mi sie to podoba, bo lubie takim debnilom jak ty robic na złosc i mam cie w dupie :)

Gość Oj bez przesady
Balerinki = stopy na zewnątrz, kolana do wewnątrz :-D

Gość moze ma wredny charakter
tandeta objawia sie w przesadzie, jezeli mloda dziewczyna nosi balerinki to wyglada dziewczęco na luzie i jets OK wszystko na swoim miejscu

Gość tipsiarom mowie nie
to moze napiszesz, jak wg ciebie jest "nietandetnie" i z klasa? Pewnie masz wielkie pletwy rozmiar 43 i w balerinach wygladasz fatalnie?

Gość armando z serialu-tlenoweli
kreatorko Ty sobie łaź w swouch kozakach cały rok i poć stopę albo załóż adiki i idź do dresów się z nimi walić :)

Gość medieval girl
czyli jak według ciebie powinny ubierać się kobiety? szpile, spódniczki, sukieneczki? Tak to się mogę ubrać w weekend gdy idę do pubu. Na co dzień liczy się dla mnie wygoda, wygoda i jeszcze raz wygoda. Jeżdżę dużo rowerem, w pracy sporo chodzę nie wyobrażam sobie więc łażenia na co dzień w butach na obcasach i spódnicach. Mam w dupie czy podoba się to komuś czy nie, mój ukochany woli baleriny od szpilek.