Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odważnaaaaaa

Pierwszy raz pójde do kina sama-też chodzicie???

Polecane posty

Gość Odważnaaaaaa

Mam zamiar iść do kina sama, na film na który miałam isć z byłym chłopakiem jak jeszcze nie był były. Mam nadzieje ze nie zrezygnuję. trzymajcie kciuki, to będzie dla mnie krok naprzód:-)

Gość Pieseczek do wynajecia
Do kibla tez zawsze chodzilas z chlopakiem? :o

Ja sobie chodziłem jak mieszkałem przy samym kinie:D Nie ma co narzekać, jednak wiadomo - z kimś zawsze raźniej :)

Gość ff23232323232
jeszcze nigdy nie byłam w kinie sama, a mam 30 lat owszem, miałam kiedyś jakieś plany, ale potem rezygnowałam... to trochę tak jak pójście samotnie do klubu. Ale trzymam kciuki

Gość Odważnaaaaaa
No wiadomo że razem raźniej, ale trudno. Wydaje mi się że jak pójdę to już będzie z górki. Tzn bedzie mi lepiej:-))

Gość kompletny idiotyzm to jest
Nie rozumiem, co jest dziwnego w tym, że ktomuś zdarza się samemu chodzic do kina??? Ja chodze do kina czasem z chłopakiem, czasem z kolezankami, ale też czesto sama i nie mam z tym żadnego probemu. Jestem fanka kina i nie rozumiem, czemu mam sobie odpuszczac obejrzenie ciekawego filmu, jeśli akurat żadne z moich znajomych nie może się ze mną wybrac albo nie lubi tego rodzaju filmu, jaki ja chciałabym obejrzec?

ja w sumie wolę chodzić sama i kiedyś chodziłam bardzo często, miałam pracę która pozwalała mi na to, żeby śmigać na poranne seanse. od 3 lat jestem w związku i w sumie nie pamiętam, czy w tym czasie byłam sama w kinie, chyba nie ale, jak napisałam wyżej, chyba jednak wolę chodzić sama bo mój facet to kinowy gaduła :P niestety, praca już jednak nie pozwala smigać do kina rano a popołudniami jest drożej no i jakoś filmów, które bym chciała w kinie zobaczyć, mniej. pewnie gdybym miała więcej kasy i wolnego czasu to często chodziłabym sama. autorko, powodzenia! :)