Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie chce przed nikim udawać

Trochę słabsza niż inne

Polecane posty

Niby jestem ładna ale uroda to nie wszystko. Często mam tzw doły, słabsze dni itd. Ojciec kiedyś był alkoholikiem i niestety pewne rzeczy z tamtego okresu we mnie pozostały. Zastanawiam się czy znajdzie się facet który zaakceptuje taką dziewczynę? Mam kogoś na oku ale boję się że może nie zrozumieć, jednak teżnie chce udawać kogoś kim nie jestem

Ja tam dużo jestem w stanie zaakceptować, bo doskonale wiem, że sam nie jestem ideałem;) Ważne, żebyś spotkała kogoś, z kim się dobrze dogadujesz.

Gość to nasza tradycja narodowa
Myślę, że takim osobom trudniej o związek, ale mozesz znaleźć takiego :)

udowodnione empirycznie ;)

Według mnie jak się chce to się znajdzie, ale lepiej jak się nie chce i się znalazło. A to, że ojciec był pijakiem nie ma wiele do znaczenia. Ludzie są inni od siebie. W genach alkohoizmu nie odzieczyła chyba. Troche wiary w siebie, a nie wmawianie sobie, że nie znajde nikogo i inne takie.

nie mam ojca alkoholika, ale skomplikowną osobowość, doły, słabsze dni, takie rzeczy sie wyczuwa podświdomie, nie każdy chce wnikać , zabiegać, drążyć, zagłębiać się, trzeb atrafić na kogos kto będzie wytrwały :)

faceci odpuszczają często, uroda to nie wszystko, oni by chcieli bezproblemowe życie, bezproblemowa kobietę

A tu byś się zdziwiła, ja sobie znalazłem do kochania kobietę w depresji będącej wtedy. Kłębek nerwów z niej był. A teraz jak się wszystko ułożyło to wyszło na to, że kochałem sobie tylko osobę mającą mnie głęboko w dupie. Więc dla mnie problemy nawet czyjeś są po to, aby sie z nimi troche pozmagac (jeśli ktoś liczy na moją pomoc), bo co to by było za życie bez problemów.

No właśnie tylko gdzie znaleźć takiego meżczyznę które to zrozumię.