Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lonely4

samotne święta

Polecane posty

Gość slodko_gorzki
mam wrażenie że mimo tego że pił, rozstałaś się to i tak go nadal kochasz i jeśli, czego Tobie bardzo życzę, spotkasz kogoś na swojej drodze to nadal będziesz myślami z poprzednim.....

nie rozumiem cie ... mam nadzieje ze nie sadzisz ze ja sie ciebie czepiam...nie mam takiego zamiaru

Gość lonely4
ale to już nie moje zmartwienie

Gość lonely4
filar208 - to o czepianiu to nie było do Ciebie - miałam na myśli mojego byłego, słodko-gorzki - dzięki za dobre słowo i masz 200% racji - nawet jeśli kiedyś bedzie ktos przy mnie to i tak o byłym nie zapomnę

lonely wiesz co? ja nawet nie staram sie o niej zapomniec ! BA!!! nie mam zamiaru przestac o niej myslec...dziwne nie ?!

Ja pochodzę z dobrej rodziny, a raczej połowicznie dobrej:D Moja matka z inteligenckiej rodziny...szkoda, że przy okazji alkoholików. Dlatego jutro będzie ciekawie. Babcia dziś już dała popalić. Mój ojciec też alkoholikiem był. Ale już nie tak "dobrym" jak babcia i dziadek Ech, rodzinę mam pokręconą to fakt. Nawet nie mogę opisać co się dziś działo bo nikt nie zrozumie przez idiotyczne koligacje rodzinne i moją Wielką Kłótnie z matka (właśnie muszę jej uświadomić, że to wciąż trwa mimo świąt) Ale żal mi ich wszystkich

Gość lonely4
dlaczego dziwne? wcale nie - z pewnością przeżyłes fajne chwile ze swoja dziewczyną i o nich bedziesz pamietał, a to co było złe to z czasem zblednie i zatrze sie w pamięci

Gość lonely4
bo nadzieja zawsze umiera ostatnia....

Gość lonely4
może... ...

no tak.mowia ze swieta jednocza ludz,rodziny.nie obchodze swiat tak publicznie.to nie dla mnie

Gość lonely4
tak właśnie wyglada większośc rodzin - z daleka cacy a jak zajrzysz głębiej to wszystko się sypie