Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rownieztakatez

jak go zdobyc?

Polecane posty

i powtornie przekonac do siebie? Poznalam go przez neta,z mojego miasta,o 6 lat starszy....spotkalismy sie raz i juz nic wiecej.Mial dziewczyne przez ten czas i nie odzywal sie do mnie,nadal sie nie odzywa. Ogolnie uwazam,ze jest super materialem na partnera,ale nie ma szczescia do kobiet.Gdy sie z nim spotkalam,troche bylo dretwo.Jestem malo rozmowna,on tez.Sądze,ze z wygladu nie jestem zla ,ale moze on wybiera same modelki. Dzis mu napisalam zyczenia,pierwszy raz sie odezwalam od dluzszego czasu,odpisal dziekuje i na wzajem.Troche na odczepnego.Moze niepotrzebnie sie odzywalam. On jest na serio kulturalny,ma szacunek do kobiet,wrazliwy,do tego ladny i wyzszy.Pewnie jeszcze pare cech by sie znalazlo.Jedyne co mi w nim wadzi,to to ze oczekuje,ze ja bede ciagle rozmawiac.Fakt,uwazam to za swoja wade,ale czy przez 1 spotkanie mozna kogos poznac? Ocencie sytuaacje.Nie oszalalam na jego punkcie ale widze na horyzoncie kogos wartosciowego i sensownego.On pakuje sie w glupiutkie kobietki,czemu mnie nie zauwaza?!

Gość kontrabasik
co Ty piszesz?! Ma szacunek do kobiet? Dobrze się czujesz miał dziewczynę i z Tobą pisał to się nazywa szacunek mieć 2laski na raz.

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
czemu nie zauwaza? moze mu sie nie podobasz albo uwaza cie za material jedynie na kolezanke? a moze nie chce byc w stalym, "powaznym" zwiazku i dlatego interesuja go takie lekkie znajomosci z tymi jak piszesz glupiutkimi kobietkami;)

nie pisal ze mna jak byl z nia............ chce byc w stalym i powaznym zwiazku,bo wiem,ze go to dobija,ze nie moze nikogo sobie znalezc na dluzej. hmmmm....moze i sie nie podobam,ale nie ma sie czego wstydzic jak sie kolo mnie idzie,nie jestem odstraszajaca....

Gość vuvuzela328
A może zachowujesz sięm tak, jakbyś chciała być koleżanka tylko?

racja...bo on w sumie raz powiedzial jak przechodzilismy przez pasy cos takiego wlasnie...no takiego fajnego:) a ja nic... i raz go wkurzylam przez przypadek...:) oj,zle,zle;p