Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edek_22

co sądzicie o tej dziewczynie?

Polecane posty

Nie jest :) Ja tam szukam naturalnej dziewczyny, a nie kukły, która maluje się aż tak, oznacza to chyba, że ma kompleksy, nie znam się, po prostu mi się nie podoba, a oczy mam.

Gość paj hi wo
szkoda jeszcze ze poniektórzy nie czają tej ironii:D

Czaje, jednak znam ludzi, którym takie kobiety się podobają. O gustach się nie dyskutuje. Można mówić o swoich, ale nie krytykować gustów innych osób.

Gość kjkljkjl
wyglada troche jak clown..

Gość Ojojojjjjjjjjjj
Podobna do Dody ale brzydsza. Dużo tapety ma na twarzy.

Gość gdfhreeyter
Rysy twarzy niewątpliwie ładne, sądzę że bez tego cyrkowego makijażu, tipsów, i tlenionych włosów byłaby naprawdę ładna. Najlepsze te brwi.... :D:D Czemu laski się tak same oszpecają?

To jest naprawdę ładna kobieta: http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.kozaczek.pl/img/2maj/732.jpg&imgrefurl=http://www.kozaczek.pl/plotka2.php%3Fidp%3D12407&usg=__WwXZV7NAJXZty8ou9aowonUHQVU=&h=468&w=310&sz=26&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=r2ySUoYTlQcvKM:&tbnh=123&tbnw=81&ei=inW0Tek3yMDiBsey1PIL&prev=/search%3Fq%3Dvanessa%2Bhudgens%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26biw%3D1366%26bih%3D576%26tbm%3Disch0%2C178&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=837&vpy=183&dur=348&hovh=123&hovw=81&tx=82&ty=125&page=1&ndsp=30&ved=1t:429,r:26,s:0&biw=1366&bih=576

Nie jest przeciętna ale powyżej przeciętnej. U mnie ciemniejsze wlosy mają pierwszeństwo ale jakbym u takiej miał szansę to bym się nie zastanawiał

Gość gdfhreeyter
ja jestem kobietą i bardziej podobają mi się jednak blondynki. Mój typ to Michelle Pfeiffer.

Obie wasze dziewczyny są bardzo ładne :). Brunetki są śliczne, ja te "moją" wrzuciłem jako przykład dziewczyny bez tapety :D. Moja w cudzysłowie bo pewnie nigdy takiej nie będę miał, ale szukać można Faith Tobie zazdroszcze, że aż tak mocno wierzysz w to, że znajdziesz dziewczynę. Ja też bym chciał :).

Gość gdfhreeyter
o, Tamara Arciuch też piękna!

Gość katjuszaaaaa
szkoda ze aby byc kims pieknym w XXI wieku to trzeba wygladac jak ofiara reaktora jadrowego ktora za pare lat za te masy chemi na swoim cielsku bedzie zdychac na raka. i co ma maly nosek do urody? widzialam wiele kobiet z duzymi/srednimi nosami(w tym taka jedna z " dlaczego ja?" co byla ostatnio, taka brunetka) ktore sa piekne a nie wygladaja jak ofiara. Rosjanki, Hinduski, Arabki, Murzynki nie maja najmniejszych nosow a sa piekne, rasowe a nie takie mutanty jak to cos ze zdjecia.

Gość muchomor trukak
Tragedia w Święta Wielkanocne!!!! Spierdalaj z takimi zdjęciami głąbie!!!

Gość Swoj ziomek
Masakra... Taką wysublimowaną blachą mi jedzie od tej panny

Gość katjuszaaaaa
qwerton bardzo ladna ta twoja dziewczyna. szkoda ze jest tak malo osob myslacych jak ty. niestety ale takie mutanty jak te autora topiku sa obecnie idealami :D chyba tylko po to aby onkologom i grabarzom kabze nabijac:D

To tylko moda, każdy ma swoje upodobania. Myślę, że pewna część dziewczyn też jest sfrustrowana, że nie mogą facetów znaleźć więc "lotają" po sklepach i kosmetyczkach., bo jakieś głupie żurnale narzucają im styl.

Pewnie przeze mnie tez przemawia zazdrość, ale no ludzie, ona jest tak brzydka że no az oczy bolą od patrzenia. Może źle to ujęłam, nie jest brzydka, tylko zrobiła z siebie potwora. Naturalnie mogłaby byc ok, ale pod ta maską nie wiele widać