Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edek_22

co sądzicie o tej dziewczynie?

Polecane posty

E tam teraz już się raczej śmieją z dziewczyn wylewających na siebie codziennie rano betoniarkę pudru i szpachlujących to co 5 sekund fluidem. Naturalność wchodzi w modę.

katjuszaaaaa No mi się takie podobają, może dlatego, że sam sobie na buzie tapety nie kładę :D. Nie wiem nawet jak miałbym zagadać do takiej dziewczyny :).

Qwerton, dałoby się zagadać, ale żadnych gwałtownych ruchów, jak masz astmę, bo groziłoby to burzą pudrową.

Ale znowu nie przesadzajmy, makijaz jest ok, dobrze zrobiony. Oczywiście sa dziewczyny, które ładnie wyglądaja bez makijazu, są naturalne i szczerze im zazdroszczę.

Killer- no owszem makijaż też może być naturalny, o ile ciężarem nie przekracza masy ciała malowanej. :D

Nie klasyfikuję dziewczyn/kobiet w jednej kategorii i nie skreślam swoim szans na podstawie wygórowanych wymagań dziewczyn. Wiem że niektorzy to zrobią wszystko aby umówić się z dziewczyną. Nawet dadzą na portalu randkowym nieswoje zdjęcie. Ja tam nie mam takie ciśnienia. Ale wierzę że wszystko co się dzieje nie jest tylko przypadkiem. Nie mam ciśnienia żeby mieć dziewczynę ogólnie ale wiem że spotkam taką dziewczynę która wyzwoli we mnie potrzebę walki

Gość qwerton jestes ze sląska ?
:D

Kurde, ale co miałbym powiedzieć niby takiej dziewczynie ? Odpada szukanie przez neta bo nie pokaże zdjęcia. Masy fajne podejście do tego, ale boje się, że jak nie będę szukał to sam zostanę ;) (to co wczoraj pisałem, że chce tylko do seksu to był bełkot po paru piwach).

Gość qwerton jestes ze sląska ?
qwerton chciałam cie zapoznać a nie chcesz powiedzieć skąd jesteś

Pytasz się mnie dlaczego jestem starszym ? Bo urodziłem się w 1982 roku czy może pytasz się dlaczego nie miałem jeszcze dziewczyny ? Bo taki był splot wydarzeń. A potem brak wiary.

Też nie miałem dziewczyny. W winie leży desperacja. Zazwyczaj jestem wesoły i pogodny, a jak się napije to robię się wredny, dlatego nie pije.

A ja jak pije to sie robie napalona ;( Dlatego nie pije ;P Poza tym problemy zdrowotne nie pozwalaja :D

qwerton, abys kiedyś nie stracił przez ta wrednośc po alkoholu dziewczyny. Jak już będziesz ją miał. Wiesz, kilka słów za duzo i tak to się zazwyczaj kończy.

Wiesz ciężko stracić coś czego nie ma :). Jak już znajdę dziewczynę to przecież nie będę szukał rozrywek w piciu. mam za słaba głowę :)

A pisałaś jak już będę miał :). Ciekawe kiedy w końcu kogoś znajdę :P.

Gość ja zaszłam
to jest kurwa delikatna uroda!!!! nie mogę kurwa pudernica jakas,wogóle nie jest ładna!1111

Gość keshaa
DZIEWCZYNA WYGLADA JAK JOKER Z MASKI i sama pisze sobie pozytywy. STRASZYDŁO!!

Z tego tematu wyszła wrzucalnia fotek ładnych dziewczyn i bardzo dobrze :) z sarkazmu wyszło coś fajnego :)