Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaAlicj

moja corka stawia stope do srodka.Czy to moze byc przez

Polecane posty

Gość MamaAlicj

obnizone napiecie miesniowe? wyleczylismy ja tak do okolo 3 mc zycia.Czy to teraz moglo jej sie wrocić? Ma teraz 2 lata i 2 mc. Chodzac troche stawia te noge do środka.Co moze byc nie tak ?Mam skierowanie do ortopedty ale termin niestety odległy.Martwie sie...

Gość mkmkmki9i98i98
mój tez tak stawia stopy czasem się o nie potyka pytałam kilku lekarzy w Polsce i w Irlandii (bo tam mieszkam) i mówili zgodnie że do 3 roku życia może być tak jak po 3 roku życia się nie poprawi to trzeba przyjść do lekarza. Teraz synek ma 23 miesiące.

Gość WSTYDZSIE
byłoby lepiej dla wszystkich gdyby zdechła a ty przestalabys pasozytowac!!!!wstydz sie!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość WSTYDZSIE
nie sztuka debili nasrac i niszczyc sobie i innym zycie z powodu roslin!!!!!!powinni was sterylizowac jak w szwecji!!!!!!!!

nie jest to przez napiecie ;) prędzej przez złe buty ;) albo po prostu termin odległy bo pełno debilek które sadza 4 miesięczniaki itp to i terminy dla potrzebujących dalekie ale słyszałam o krzywych nogach u 2 latków i że to niby normalne,że to mija,twoja córka może trochę za bardzo ma krzywe i nie w tym kierunku...poczytaj na necie może gdzies fizjoterapeutka się udziela i udzieli wskazówek jak można ćwiczyć,bo raczej koryguje się to ćwiczeniami jak napiecie,asymetrie itp.my na asymetrie meiliśmy ćwiczenia,może Wasze ćwiczenia będą polegały na chodzeniu i tym podobych sprawach odwracajac stopy przez dziecko w innym kierunku,bo chyba winne są mięśnie,jeśli np. dziecko za szybko wstało i było zachecane do tego to oczywiste że nogi się wykrzywią,bo mięśnie nie są gotowe więc takie efekty są