Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nomerci

BRAK MIESIĄCZKI, POMOCY?

Polecane posty

Gość Aggggggggggga
bo to wiesz, był w sumie seks ale w drugą dziurkę bo miałam wtedy okres ale chodzi o to że nie wiem czy nie użyłam tej samej chusteczki do zatamowania krwawienia co wycierałam wytrysk na brzuchu.

Gość nomerci
i u mnie pojawiła się miesiączka dzisiaj :)

Hej kobietki - mogłybyście mi jakoś doradzić? Bo ja już naprawdę zaczynam schizować... 12 marca kochałam się ze swoim facetem (10 dc - cykle z reguły 28-29 dni) - początkowo bez prezerwatywy dla rozgrzania atmosfery, a później w gumce. Do wytrysku nie doszło wewnątrz mnie... 29 marca dostałam okres - ale był jakiś dziwny - mniej obfity - zdecydowanie... Teraz spóźnia mi się już 4 dzień... Schizuję, że to może być ciąża, ale z drugiej strony miałam w ostatnich miesiącach dużo stresu, zmieniłam na jakiś czas klimat (można powiedzieć, bo miesiąc w Anglii byłam), teraz przeżywam alergię i biorę na to leki. Czy to może być przyczyną spóźniającego się okresu? Teraz pobolewa mnie dolna partia brzucha, mam śluz taki, jak podczas dni płodnych i lekko bolą mnie piersi... Więc o co chodzi? :( Poratujcie...

Gość nomerci
Myśle, że nie ma powodu do stresu :) Po pierwsze zmienilas klimat co jest jednym z glownych powodow spozniajacej sie miesiaczki. Po drugie sama mowilas, ze sie stresowalas duzo, co takze okropnie wplywa na miesiaczke. Po trzecie kochana to w tym sluzie nawilzajacym meski czlonek sa plemniki, ale martwe lub uszkodzone, ktore na 100% nie mogą Cie zaplodnic. Miałam podobny problem i duzo czytalam o tym. Dla upewnienia mozesz zrobic test ciazowy :) Pozdrawiam

No to jakoś mnie pocieszyłaś :) też mi się wydaje na chłodno, że ryzyko zajścia w ciążę jest minimalne... Ale trochę mnie wykoleiła ta poprzednia @ ... Bo też nie była normalna, ale już wtedy byłam w Anglii... Także pozostaje mi czekać i się modlić, bo teraz nie znajdę apteki, co by kupić test... :/ Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź :)

Gość nomerci
Czekałam za miesiaczka 14 dni i wczoraj przyszła. Załoze sie, ze gdybym sie mniej stresowala to bylabym juz dawno po ;]

Gość krab w sosie
u mnie akurat stres nie ma wpływu zawsze ja zrobie test to luzuje totalnie a i tak ona się dalej spoźnia