Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nomerci

BRAK MIESIĄCZKI, POMOCY?

Polecane posty

Gość nomerci

Od 8 dni spóźnia mi się miesiączka, jestem troszkę przerażona, ponieważ mam 17 lat dopiero. W zeszłym miesiącu kochałam się z chłopakiem w prezerwatywie, ale nawet nie miał orgazmu. Ostatnie czasy miałam dużo stresu, trochę schudłam i nadal mało jem. Co może być powodem braku miesiączki? Macie jakieś rady na przyspieszenie lub po prostu przyjście @ ? P.S robiłam test 6 dni, po tym jak powinnam dostać @ i wyszedł negatywnie. Nie mam żadnych wskazań żeby przyszła w najbliższych dniach :C Przeważnie bolały mnie piersi i podbrzusze przed. PROSZĘ O POMOC.

Spokojnie, myśle że lada dzień przyjdzie okres :) Sprubój o tym nie myśleć, wypic jakies piwo lub winko, powinno pomóc.

wszystko jest ok pewnie sie spoznia bo wlasnie masz oslabiony organizm...jak bedzie sie jeszcze spozniac idz do lekarza on ci da tabletki na wywolanie miesiaczki:)

Gość nomerci
Dziękuję za wypowiedzi, jednak nic nie wskazuje żebym dostała miesiączkę. Zawsze bolały mnie piersi a teraz zupełnie nic. :(

mialam to samo... do ginekologa poszlam po niecalych dwoch tygodniach od spodziewanej miesiaczi. mialm schizy ze jestem w ciazy i zrobilam chyba z 5 testsow! wszystkie wyszly negatywne, nie mialam totalnie zadnych objawow ciazy ani zblizajacego sie okresu, ale ciaze wykluczykam po tych testach. i co sie okazalo....? ginekolog stwierdzil u mnie baaaardzo rozlegla nadzerke, pecherz na jajniku- tak na prawde jeszcze niewiadomo co to za cholerstwo bo czekam na usg. okresu dostalam po jego wywolaniu, w trakcie brania luteiny. wiec nie czekaj! ginekolog skieruje cie pewnie na badania hormonow tak jak mnie, bo to one sa zazwyczaj winowajca :)

Gość nomerci
no to poczekam jeszcze parę dni i jak się nie pojawi to będę musiała pójść. tylko problem w tym, że nie jestem pełnoletnia i musiałabym pojsc z mamą a ona jest za granicą do sierpnia ;// a z tatą trochę się będę wstydzić, bo to kobiece sprawy są :

Gość ja pier...ll
JESLI NIE JESTES PELNOLETNIA TO ZYCZE CI ZEBYS BYLA W OCZEKIWANEJ CIAZY !!!!! Skoro sie nie zabezpieczasz to znaczy ze zaplanowaliscie potomka - GRATULUJE

Gość nomerci
chyba jesteś ślepy/ślepa! napisałam, że uzywalismy prezerwatywy ;]

Gość lajkaa
to co ze jesteś niepełnoletnia! do ginekologa sama do gabinetu wchodzisz.. nie potrzebujesz "obstawy" i trzymam kciuki, że to nie ciąża! :) wiem co to strach przed tym. mimo, że jestem dorosła wiem, że bym sobie nie poradziła z dzidziusiem, narazie studia najważniejsze :) wypij czerwone winko, wykąp się w bardzo ciepłej wodzie i się rozluźnij. i powtórz już test! nie zawsze pierwszy jest wiarygodny.

Gość lufthanza:)
ja zrobiłam jeden test :( chyba starczy jednak :O bez przesady .

test trzeba powtórzyć po około trzech dniach od wykonania pierwszego, tak dla wiarygodności.

i znowu stres:(

wyluzuj! :) ja tez mialam takie schizy i pewnie to sie tez przyczynilo do tego wystkiego! zrob test z porannego moczu. jezeli bedzie negatywny to smigaj do gina.

mam dosc jakby innych problemów nie było tylko ten okres . maskara :O tyle muszę rzeczy zrobić a tu ten okres .

Gość nomerci
A ja myślę, ze jednak nie robię ani testu ani nie odwiedze ginekologa, poniewaz bolą mnie piersi tak jak przed miesiączką :) poczekam jeszcze :]

Gość nomerci
Dziewczyny a czytałam, że po pierwszym stosunku okres może się spóźniać własnie. To byl moj pierwszy raz, wiec sama juz nie wiem ;)

Gość sroczka87
hej dziewczyny, mam prosbe... okres mialam 25.03 i kochalam sie z moim bylym 9,10, 12,14 .04 i nie mam okresu od tamtej pory...co wiecej przek okresem zawsze mnie bola piersi, krzyze i mma biegunke a tu nic,...tylko piresi bolaly nie wiem co sie dzieje zrobilam test i wyszedl negatywny a dzis jest 28 i nadal nic. Okres mam dosc regul.co 30 dni +/ - 2 dni ale nie mam zadnych objawów . seks byk z gumka ale chyba cos mogo sie wymskana ale juz nie wiem martwie sie spac nie moge prosze o pomoc

Gość Ada12345
hejka ja mam taką sytuację dziś jest 32dc okres spóźnia mi się 5 dni. wczoraj wieczorem robiłam test wynik wyszedł negatywny , żadnych objawów nie mam bolą mnie tylko piersi, czy test się myli ?? może go powtórzyć za kilka dni ??

Gość nomerci
Dziewczyny ja mam taki sam problem, bola mnie piersi, dzisiaj doszedl brzuch a okresu nie widac. Test mozna robic kilka razy dla pewnosci :)

Gość Ada12345
NOMERCI- a robiłaś już test ??

Gość nomerci
Tak robilam i wyszedl negatywnie :) po tych ciezkich dniach oczekiwania stwierdzilam, ze musimy wrzucic na luz, bo stres pogarsza sprawe :)

Gość Aggggggggggga
jak stosunek miałam 19.03 a test robiłam 27,04 a 25.04 miałam jeszcze jeden stosunek to mogło to zmienić wynik testu??

Gość nomerci
Ten drugi stosunek raczej nie mogl zmienic wyniku testu, zalezy w jakich warunkach robilas i jakiej firmy, oraz czy byl wystarczajaco czuly :)

Gość Aggggggggggga
w domu robiłam test najpierw się podmyłam, a później zrobiłam test.

Gość Aggggggggggga
Test Acon kasetkowy koło 13 zł robiłam

Gość nomerci
A spoznia Ci się miesiaczka? Najlepiej test robic od samego rana :]

Gość Aggggggggggga
no test robiłam z samego rana:) miałam miesiączkę tylko dziwna miałam krew od 20.04 do 22.04 trzy dni

Gość nomerci
No więc w ciązy raczej nie jestes :) To ze stresu, wszystko sie spoznia.. Na prawde stres jest glownym powodem ..