Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamiast dobranoc

stukot klawiszy

Polecane posty

Gość ja tak mammmmmmm!!!
Czuje hektolitry ciepla i dobra czekajace tylko aby je wylac na odpowiednia kobiete...

Gość zamiast dobranoc
zlosssnica= stosunkowo nie dlugo. na kafe jestem ( nie kazdego dnia) od jakich 5 miesiecy. a to, ze do nikogo sie nie przytulam to troche dluzej. barrrrakuda= gdybym miala do wyboru kafe albo serdeczny uscisk kogos kochanaego zawsze wybralabym to drugie. relacje damsko-meskie sa wciaz na topie, aczkowliek w dzisiejszych czasach coraz bardziej trudne.

Gość zlossssssssnica
ja bym za ciepłe ramiona męskie oczywiście oddała całą swoją szafę ciuchów dosłownie... mmmm.... fajnie sie jest rozmarzyć..

Gość zamiast dobranoc
hetkaa= to strasznie przygnebiajace, naprawde nie da sie tego jakos ozywic?

zamiast dobranoc= bo ludzie maja dziwna tendencje do komplikowania sobie zycia w tym i relacji damsko- meskich. czasem sama jestsm na siebie zla ze sobie zycie komplikuje

Gość zamiast dobranoc
ja tak mammm= no widzisz... wiesz wiec, co mam na mysli :)

Gość zlossssssssnica
nie tobie, ogólnie oddam wszystko by mieć męskie ramiona, by mieć kogoś kochanego. bożeeeeeeeeeee :{

Gość ukmnulkmj
to dlaczego tego nie zmienić? :)

czasem ciezko wskrzesic iskre a czasem iskara wskrzesza sie tam gdzie nie powinna

Gość zlossssssssnica
jaaaak ? trafiam na popaprańców...

Gość zamiast dobranoc
hetkaaa= strasznie mi przykro, naprawde uwazam, ze poki jest odrobinka nadziei to warto zrobic cos, by zylo sie lepiej. owszem tu na kafe bywa wesolo, ale tak ogolnie...co tu duzo gadac. czlowiek czuje sie tu taki pusty i samatny pomimo, ze wsrod nickow(ludzi)

Gość barrrrakuda...
zamiast dobranoc co prawda to prawda, najedzony nie zrozumie glodnego :P Ja jestem na etapie przesycenia a jednak kafe mnie ciagnie..

Gość barrrrakuda...
...i zamiast isc do lozka stukam sobie

Gość zlossssssssnica
nie dobieram, jak już się jakiś nawinie to frajer. z resztą... opłakana moja szansa by poznać jakiegoś normalnego świra takiego jak ja.

mam fajnego meza i w sumie fajny zwiazek a nie potrafie tego docenic. Brakuje mi tego ognia i namietnosci

Gość ukmnulkmj
heh macie to na wlasne zyczenie: lepiej byc samej niz z byle kim zreszta czy od razu musi byc wielka milosc? ;)

zamiast d = bo jak sie czegos pragnie to to zwykle ni eprzychodz. Musisz przestac szukac a samo sie na patoczy

Gość zamiast dobranoc
nocny jastrzab= nie do konca sie z Toba zgadzam. przeciez kazdy chce dla siebie jak najlepiej. nie sadze, ze kobieta swiadomie wybiera popapranca, albo mezczyzna swiadomie wybiera zla kobiete. tak czasem w zyciu bywa. jestesmy tylko ludzmi. zlosssnica= nie, ja nie oddalabym wszystkiego za meskie ramie i zasniecie na jego klacie, daleko mi do desperacji, ale...nie bede klamac. tesknie za kims kochanym i kochajacym.

nie ma zwiazkow idealnych wiec trzeba sobie powiedziec co jest dla nas bardziej wazne a co mniej

Gość zamiast dobranoc
hetkaaa= uwazam, ze powinnas koniecznie przeczytac ksiazke ,, Malzenstwo na medal" i ,, Podtrzymuj w nim ogien,,. Doskonale poradniki o tym jak skutecznie wskrzesic te iskre, o ktorej piszesz. Mysle, ze warto. Masz wspanialego meza wiec czas, by to docenic.

Gość zlossssssssnica
spadam spać. życzę autorce żeby w końcu dostała tego kogoś kochanego szybko,szybciutko :D sobie też tego życzę, z tym,że mi się ma marna szanse spełnić :P

Gość zamiast dobranoc
jastrzabku, wnioski wyciagamy. kosztuja nas one czasami sporo. dlatego dzis dla milosci wiele i wiecej , ale nigdy wszystko. uciekam do lozka( zimnego brrrr) rano dyzur. milej pogawdeki wszystkim, do jutra o ile przez przypadek nie spotkam tego kogos wyjatkowaego ;)

najgorsze jset to ze mi sie iskara do kogos innego wskrzesila i ciezko ja zgasic :( zatce nie wolno mi czuc tego co czuje w dodatku moj maz to fajny facaet i kocham go

Gość zamiast dobranoc
hetkaa= mnie tez, trzymaj sie cieplo🌻 zobaczysz, ze bedzie dobrze :) pa,pa