Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e5yu45

mam w udzie 60 cm

Polecane posty

Gość e5yu45

zawsze jak przytyję to w udach, jak chudnę tyle samo to już w innym miejscu w talii mam 68 cm w łydce 34 w biodrach też nie jest dobrze bo prawie 100 ale moje uda to jakiś koszmar, płakać mi się chce przez nie. Czym to może być spowodowane że tylko tam tyję, a jak chudnę to zawsze gdzie indziej :(

Gość e5yu45
nawet jak ważyłam 52kg przy wzroscie 168 to nie mogłam ubrać spódniczki bo były wielkie i okropne a teraz to w ogólne nie mogę na sibie patrzeć, płakać mi się chce naprawdę :(

Gość e5yu45
jakbyście może znały jakieś ćwiczenia alboi sport, który redukuje tłuszcz w tych partiach ciała to byłabym wdzięczna a na dietę przechodzę swoją drogą, to znaczy jakbym kiedykolwiek na niej nie była :(

Gość grty
ja mam tyle w tali :D

Gość test test
ty wyzej,yntelygencjo za dyche..autorka ma niewiele wiecej w talii od ciebie bo 68 cm:O zjebany debilu:O

Gość mijafarol
nic z tym nie zrobisz, taka budowa, to tam masz skupisko tkanki tlusczowej, dlatego udka najbardziej i najszybciej rozrastaja sie... moze odpowiedni bedzie dla ciebie rower, ale na najnizszym obciazeniu, zeby dodatkowo nie rozbudowac ud.

Gość ja ponawiam pytanie..
hej .mam IDENTYCZNIE prawie ze talia 68 cm biodra 98cm uda 58cm lydka 34 cm wzrost 167cm . a ty? po prostu tluszcz ''odklada'' nam sie w tych partiach i zeby miec mniej trzeba schudnac...... ze 7 kilo (?).... niektorym tluszcz osadza sie na brzuchu(najczesciej) , niektorym tylko w biodrach ,a nam w biodrach i udach....

Gość e5yu45
też taki wzrost ja aktualnie, po świętach, ważę 68:( dobrze wyglądałam przy 55 choc moje uda i tak były nieproporcjonalne ale najdziwniejsze jest to, że to się nasila, kiedyś jak tyłam to równomiernie, chudłam też w miarę, a ostatnio jak tyję to uda, a jak chudnę to brzuch, plecy, ramiona przez to przy niższej wadze u góry wyglądam jak kościotrup, a uda dalej są wielkie. więc samo schudnięcie tego nie rozwiąze

Gość bbbbbbbm
Poćwicz tylko, a zmienisz wygląd swych ud. Regularnie wykonywane ćwiczenia sprawią, że uda staną się ładniejsze. Na początek polecam ci rozgrzewkę dowolną. Potem zacznij wykonywać naprzemienne wypady. Dzięki temu ćwiczeniu Twe uda staną się bardziej jędrne i szczuplejsze. By wykonać to ćwiczenie musisz lewą nogę postawić przed sobą. Noga ta powinna być zgięta pod kątem prostym. Drugą nogę skieruj w tył i oprzyj na palcach. Następnie uginaj prawą nogę w taki sposób, by nie dotykała ziemi. Przednie kolano natomiast nie powinno wychodzić przed palce stopy. Powtórz piętnaście razy. Innym niezawodnym ćwiczeniem na uda są przysiady. Ale to nie jedyne ćwiczenia. Inne przykłady ćwiczeń an uda znajdziesz na stronie http://hgh.edu.pl/2010/09/10/twoj-cel-smukle-nogi/ Gorąco polecam Ci te ćwiczenia, naprawdę działają!

ja mam podobnie, po prostu uda są naszym magazynem tluszczu i z nich jest najtrudniej schudnąć

Gość e5yu45
schudlam 2kg a udo bez zmian :(

Gość chudyedek
nie martw się ja jestem facetem i cwiczę na siłowni by mieć takie udzisko...