Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna DeMonniiii

Bielizna na gorące noce

Polecane posty

Gość Anna DeMonniiii

Witam Z moim facetem spotykamy się od niedawna, od kilku dni temat posuwa się w kierunku "łóżkowym" :) i dzisiaj zapytałam go jaką bieliznę lubi u kobiet. Odpowiedział bez wahania - jedwabna, przezroczysta w kolorze czarnym. I tutaj pojawia się problem. Dostać taką bieliznę wcale nie jest łatwo, a już na pewno ceny nie są małe. Trochę się zmartwiłam, wiem, że zwraca uwagę na jakość, ale nie sądziłam, że ma aż tak sprecyzowane wymagania. A mnie na taką przyjemność nie stać. Nawet jeśli kupiłabym jedną, to przecież nie będę ciągle w jednej sypiać. Jak to jest u Was Panie i Panowie? Czy to aż takie dla Was ważne? Wiem, próbuję się pocieszać :)

Gość Anna DeMonniiii
Ale ja nie jestem już taka seksowna i taka młoda :)

Gość Anna DeMonniiii
Niestety nie mam zdjęcia. Figura jest w porządku, jestem szczupła, ale biust już nie jest piękny i sprężysty itp.

Gość koszyk
a brzuszek masz ladny?

Gość Anna DeMonniiii
Też się właśnie nad tym zastanawiam, skąd on wie jak wygląda jedwab, nie wiem, może kupował taką swojej byłej kobiecie, albo ona taką nosiła, hmm... Gdyby nie wspomniał o tej przezroczystości, to pewnie pomyślałabym, że jak to mężczyzna - ma na myśli zwykłą satynę :) a brzuch może być, nie jest najgorzej z nim :)

E tam, pewnie tak palnął, bo dla niego każda przezroczysta bielizna to jedwab :D A nawet jeśli potrafi rozpoznać jedwab, to zapewne zdaje sobie sprawę z jego ceny i z tego, że Ty nie śpisz na pieniądzach.

Ja bym zresztą przewrotnie kupiła najwyżej jedną przejrzystą szmatkę w jego ulubionym kolorze, a resztę zupełnie inną, żeby mu się nie kojarzyć z poprzednimi kochankami :classic_cool:

Gość Anna DeMonniiii
To świetny facet, nie jest żadnym typem metroseksualnym, nie podejrzewam, że zna się na modzie, a on mi tu z przezroczystym jedwabiem wyskakuje :) a tak bym chciała mu sprawić przyjemność, podobać się jemu, nie wyjść na "tandeciarę" w jego oczach.

Gość musze przyznacc
ja bym kupila cos przezroczystego w kolorze czarnym :) jesli cie nie stac idz do lumpeksu. moja znajoma tak robi. ale nigdy nie mowi swojemu chlopakowi skad ma te bielizne :P ale bielizne ma piekna!

Gość Anna DeMonniiii
Ja raczej w internecie szukam, mieszkam w małym miasteczku gdzie sklepów z bielizną i lumpeksów jest tyle co kot napłakał :)

Gość Lemingos
poszukaj na allegrosie :)

Gość Anna DeMonniiii
A może ktoś pożyczy mi majteczki na tę noc naszej inicjacji:)

Gość salianka
Spróbuj na intymna.pl - dla nowych klientów jest zniżka 10zł,a dodatkowo teraz można kupić sporą część kolekcji w tzw.drugim gatunku dzięki czemu jest tańsza.

Gość atanazy_k
To niech Ci sprawi taki prezent, jak mu na tym zależy. Kup coś, w czym się będziesz dobrze czuła i co Ci się podoba.

bielizne w lumpeksie to lekka przesada ok rozumiem bluzkie spodnie itp ale bielizne nigdy w zyciu idz do chinskiego sklepu tanio i ladnie

Gość bardzo znudzony mąż
A nie możesz jemu powiedzieć, by zrobił ci prezent i kupił takąbieliznę jaką lubi. A ty mu ją zaprezentujesz. I od razu będzie motyw do rozebrania się.

Gość dinek67
no jasne. chce ciebie widzieć w jedwabiu,to niech zrobi taki prezent.on też z tego będzie miał frajdę jak będzie mógł zedrzeć z ciebie te majteczki.

Gość Mikoma.com.pl
Seksowna bielizna nie tylko na gorące noce, ale także na gorące letnie dni Pozdrawiam: mikoma.com.pl

To co dobre powinno mieć dobrą oprawę. Ale bez przesady, racjonalność jest ważniejsza. No chyba że ktoś jest z gatunku snobów.

Gość krola11980
Myślę, że powinnaś się zaopatrzyć w różnorodne komplety bielizny tak żeby wciąż zaskakiwać swojego partnera. Ja w miarę możliwości kupuje dwa trzy zestawy zęby mieć na zapas. zazwyczaj kuje w sklepach internetowych żeby nie chodzić po sklepach. Wczoraj trafiłam na ciekawą ofertę na desirebutik.pl chyba sprawię sobie prezent:)

Gość gość
Powinnaś poszukać bielizny u Ewy Bień, mają tam piękną bieliznę a ceny też nie są wygórowane w porównaniu do jakości, jaka jest sprzedawana

Gość gość
Bardzo elegancką a zarazem erotyczną bieliznę możesz znaleść na www.worldoferotic.pl Ja jestem bardzo zadowolona :)

Gość zakręcona wisienka
Może nie na pierwszy raz, ale dla podgrzania atmosfery polecam Wam bieliznę erotyczną Fajne kolekcje znajdziecie na przykład tutaj erotyczna-bielizna.com.pl na tej stronce są sexy stroje w sam raz na namiętny wieczór. Mają bieliznę Obsessive, Baci czy Livia Corsetti. Mi jednak wpadła w oko marka Noir Handmade. Co niej myślicie?

Gość gość
No i poszły reklamy. O to chodziło?

Gość gość
Polecam Ci sexi bieliznę ze strony allinside.pl. Jakiś czas temu zamówiłam sobie z tego sklepu i jest boska