Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiunia34iTy

dopiero jestem... ale mam chęć

Polecane posty

Gość zybit2011
och rznal bym Cie od tyly maksa i paluszkiem druga dziurke rozgrzewal tak gleboko bym cie ruchal ze by jaja sie o lechtaczke odbijaly

Gość zybit2011
masz cudna dupeczke uwielbiaj ja ruchac tak jak ostatnio jednak na mejla nie wyslalas nic dla mnie ?

Gość kasiunia34iTy
wiesz jak chcę? wypiąć ci się na dywanie. i żebyś mnie złapał za pośladki i pierdolił ostro w cipeczkę.. a w dupeńkę wkładał dwa palce i to wszystko w tym samym czasie.. wtedy bym głośno jęczała

Gość kasiunia34iTy
jak zasłużysz to nawet Ci wyślę jak sobie jadę na wdie dziurki wibratorkiem i paluszkami... ale daj mi dojść.. powiedz jak mnie rżniesz... taka jestem mokra, że aż słychać jak mi teraz palce w niej chodzą

Gość zybit2011
jak masz wibratora to jego bym Ci wsadzil wdupkwe i krecil a cipke ruchal z czalej sily zlapal bym cie zastopy i wygial bys mial ugiete kolana tak wchodzi glebiej i jest co wchodzic muj huj jest nie maly

Gość kasiunia34iTy
a ja bym chciała go do buuuuzi....... a potem w tyłek... oparł byś mnie o stolik i jebał w dupkę od tyłu... OSTRO !

Gość kasiunia34iTy
walisz go? bo ja już jęcze z rozkoszyyyyy !!!!!!!! ale byś go zanurzał... do pełna.. głęboko.. w dwie dziury

Gość zybit2011
chodz od wroc sie zaczniemy od nowa na kolana i liz mi kutasa zerzene cie najpierw w buzie pozniej w cipke bede Ci rozsadzal i wypelnie twoja dupke sperma na koncu bede rznal cie mocno moze cie skuje ?

Gość kasiunia34iTy
nawet w trzy.. bo do buzi też bym brała

Gość kasiunia34iTy
albo inaczej.. staniesz z rękoma do tyłu... ja wejdę do pokoju.. klęknę i wezmę w usta... zerżniesz mnie w buzię.. potem wstanęi odwrócę się... wypnęci cipeczkę... będziesz jąlizał.. a potem wjedziesz w nią trzema palcami.. jak powiem, że starczy to wstaniesz i sadzisz kutaska... i będziesz mnie pierdolił na maxa.. a potem wskocze na ciebie i ja będę ujeżdżała ciebie.. a później położysz mnie na łóżko.. rozchylisz mi nogi i wejdziesz w tyłeczek.. i tak go zerżniesz, że spuścisz się w niego.. całym ładunkiem misiu

Gość zybit2011
kasiu jestes taka tworcz wiesz jak chcesz byc zerznieta dokladnie co jeszcze lubisz czy lubisz dominowac czy wolisz byc dominnowana alez bym cie teraz zerznal i mogl bym ci wylizac dupke zanim bym ja ostro zruchal i spuscil sie do srodka calym ladunkiem

Gość zybit2011
ale mi kutas pulsuje chcial bym cie spotkac i zerznac w realu ale by bylo ostro paluszki w cipce huj w dupce i jeszce raz do buzi rzniecie usiadla bys na ziemi z buttplugiem i wibratorem w cipce ochylila glowe i oparla o lozko a ja zrznal bym ci usta gleboko

Gość kasiunia34iTy
ja chce twojego kutasa w mojej dupie

Gość kasiunia34iTy
dochodzę... dochodzę.. jęcze już.. pierdol mnie z całej siły w dupe i wasdź całą rękę w moją wileką pizdeczkę

Gość kasiunia34iTy
czuje twojego chuja w moich ustach

Gość kasiunia34iTy
i w dupce

Gość zybit2011
rucham nie czujesz twoja dziurka jest taka goraco i pulsije za kazdym wepchnieciem w cipce raczka soczki ciekna ...hmhmhmhm j atez zaraz wytrysne do srodka

Gość kasiunia34iTy
jebiesz mnie z rozkoszą.. sorrry.. ja juz sie cala trzese... dochodze... juz fotel tego nie wytrzymuje

Gość kasiunia34iTy
plone.... i jecze... taka jestem mokra, ze az podemna fotel wilgotny... juz mi 4 palce wchodza.. jeju !!!!!!!!!!!!!

Gość zybit2011
zaraz sie spuszcze poczekaj porucham cie jeszcze troche zerzne pozadnie az bedziesz krzyczala.mam wielka ochote na Ciebie moze jestes zainteresowana 30 letnim z ladnym hujem ale bedzie wyruchal

Gość kasiunia34iTy
pierdol.. pierdol.. jeb mnie swoją wielką dzidą.. i dawaj mi klapsy... niech jęcze i niech znam swoje miejsce.. przy twoim kutasie.. jak niewolnica.. bij mnie nim po twarzy.. i pierdol w buzie.. a potem w dupęi bij mnie po tyłku... i masuj moje wielkie cycki. alez mi dobrze

Gość kasiunia34iTy
wjeżdżaj w tyłeczek i masuj cycuszki... a wibratorem kręć mi w pizdeczce...

Gość zybit2011
spokalibysmy sie gdzies w hotelu najpierw bysmy sie zapoznali a pozniej szampanik przy ktorym bym Ci lizal Ci peczke moze bys ja moczyla ja bym spijal wszystko pozniej wylizal bym ci twoja druga dziurke nabijala bys mi sie na jezy dupka swoja ujezdzal moj jezyk pozniej musial bys mi possac huja tak jak ja ssalem twoje pizdeczke i dupeczke bawila bys sie wibratorem z z buttplugiem dupce robila bys mi laseczke.rznal bym cie w buzie przezucil na pieska i wyruchal Ci najpierw cipke a pozniej dupke do ktorej bym sie spuscil ?

Gość kasiunia34iTy
chcęgo czuć w dupce.. całego... po jajka.. .wielkiego kutaska mojego misia... jak mnie bierze całą

Gość sks
przepraszam.czy macie rozmienic 2 i pol zlotego? przepraszam