Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiunia34iTy

dopiero jestem... ale mam chęć

Polecane posty

Gość kasiunia34iTy
wchodzi jeszcze jeden.. ale juz nie ma miejsca.. więc podczas tej całej orgii bioręgo jedną ręką i walę mu konika...

Gość kasiunia34iTy
czterech i ja... pizdeczka jest rżnięta.. dupeczka posuwana.. a ja jeszcze ssam mocno i walę ręką tego czwartego.. kurwa! zaraz tak dojdę, że zacznę krzyczeć

Gość kasiunia34iTy
jeeeeest......... 4 kutasy w moich usługach..... rżniesz mi cipkę.. ty dupkę.. ty w usta a ciebie masturbuję... doszłam... kurwa

Gość kasiunia34iTy
jejku! ale mam obolałą szparkę. Kurczę wczoraj jak tu pisałam z wami to tak się zabawiałam, że aż miło wspomieć. Dopiero wstałam :) ale spało się przyjemnie.. raz doszłam jak sobie przy tych waszych postach robiłam paluszkami, a jak już się położyłam to jeszcze wyjęłam wibratorek z szafki... ależ mnie zjeździł :) i cipeczkę i dupeczkę... a co ja wczoraj pisałam :) chciałam, żeby mnie zerżnąć w pipeczkę, tyłeczek i jeszcze do buzi... 3 na raz:) co to dwa drinki potrafią zrobić :) ale wczoraj byłam napalona :) trzeba przyznać

Gość kasiunia34iTy
oj wiesz jak mnie szparka dziś pobolewa :) ale jeszcze jak by jątroszkępodniecił.. może polizał.. to wy się pewnie zaraz zagotowała

Gość kasiunia34iTy
bo dupeczkę to mam dziś taką luźnąod tego wibratowa, że można bez problemu 2 palce wsadzić

Gość kasiunia34iTy
:) włączyłam sobie taki filmik.. i jednak cipeczka mi się zmoczyła w 10 sekund :) http://www.redtube.com/29032 ta to ma dobrze...

Gość jacek1964_1964
ALE JESTEŚ SEXI wylizałbym ci Tą słodka cipunię 25857285

Gość kasiunia34iTy
jejku.. na nie wyżyta dziś jestem... sama nie jestem w domu.. ale co tam.. paluszka już zanużyłam :)

Gość kasiunia34iTy
ale nen paluszek to nie kutasek... co by moją muszelkę wypełnił...

Gość kasiunia34iTy
i znowu się napaliłam... :) mama w drugim pokoju.. a mi już paluszek nie wystarcza.. już ją masuję i wkładam dwa.. aż sobie muzykę puściłam po cichu, żeby jak jęknę nie było słychać:)

Gość kasiunia34iTy
już nie mogę.. napiszę za prae minut... kładę się na podłogę z laptopem ;P a wibratorek już w tyłeczku... a rączka w muszelce.. ajjj jajj jaj

Gość kasiunia34iTy
ale szybko... to po tym filmiku:) mmmm cudny orgazm.. szkoda, że bez prawdziwego dużego kutaska co by mnie ujeżdżał tu i tam :)

Gość kasiunia34iTy
jestem... długo nie zaglądałem.. ale powiem tak... Jest tu jakiśprawidziwy facet co mnie podjara tak, że aż dojdę i zapiszczęz rozkoszy? Kurcze... jestem taka nagrzana... dała bym krocza do zerżnięcia.. talko takiego, żebym aż jęczała z rozkoszy.. jejku.. znowu mam taką ochotę.. cała jestem mokra....

Gość kasiunia34iTy
a jak bym go ssała... daj mi go w usta to zobaczysz jak się ssa... jak maszyna... :P kurwa!! znowu sobie musz ęrobić palcem.. ale nie nażekam :)

Gość to moze ponarzekaj
dla odmiany

Gość zybit2011
znowu Cie trafilem niesamowite ;)

Gość to moze ponarzekaj
nie, siedzi spokojnie schowany, dzis juz sie napracowal

Gość to moze ponarzekaj
pewnie dlatego ze tu zawsze siedzisz :D

Gość zybit2011
ja Kasiu znow jestem w pracy i tez mnie jakos cos ciagnie ...Kutas jak tylko zobaczyl ze to znowu jestes mi stwadnial ;)

Gość zybit2011
jak czhcesz bym Cie dzisiaj wyruchal wybierz cos :)

Gość zybit2011
czy twoja cipka jest juz mokra daj troszke twojego nektaru niech ko posmakuje umocz paluszki i daj polizania

Gość kasiunia34iTy
zybit robaczku.. tak mi muszelka szaleje, że jużnie dajęr ady... mam w niej palca i robie to... ale to nie to samo.. jakbyśmnie oparł o biurko i zerżnął od tyłu.. to by było coś ;*

Gość kasiunia34iTy
jesteś w pracy? to pewnie pracujesz.. wolałabym, żebyśpopracowałkutaskiem w mojej małej.. chociaż ona nie jest mała... jest strasznie pojemna.. pochłania całego kutaska i zawsze jest mokra i napalona.. a jak ją mocno wypnę, to aż się prosi...