Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puuusszzzzkkkaaaa 22226666

Co mam o tym myslec ??

Polecane posty

Jestem z chlopakiem prawie 2 lata. Kochamy . Mamy po 26 lat. Jednak jest cos co mnie niepokoi. On wogole nie chce rozmawiac o przyszlosci. Mowi np ze na rozmowy o slubie za wczesnie , ze narazie nie chce sie zenic i ze wogle nie lubie tego tematu. Czy mam powod do niepokoju ?

Gość aswdefrgtyhqadefrtg
tzn ze mu penis BRADZO twardo nie staje tylko tawrdo czyli nie wyobraza sobie pierdolenia tylko ciebie czyli tak nie am przyszlosci ale co z tego poczytaj sobie o rozwodach faceci to skurwysyny http://www.youtube.com/watch?v=KHaqkgMgj-E

aha

up

Gość nie wiem, zalezy czy mowi
ze nigdy... swoja droga ja tez bym sie wkurzala gdyby mnie ktos caly czas nagabywal my z moim jestesmy ponad 5 lat razem i dopiero niedawno podjelismy taka decyzje no ale my bylismy zgodni co do tego, ze to wcale nie jest cos do czego sie spieszyc nalezy

Gość a skąd niby
powinien chcieć rozmawiać chociaż. Jakby facet nie chciał ze mną rozmawiać na jakiś temat, zaznaczmy że chociaż przecież o ROZMOWĘ, to uznałabym że nie jest tym zainteresowany. Ale związek polega na tym,żeby rozmawiać o wszystkim a już na pewno na temat, na które druga połówka chce rozmawiać. Jak by mnie tak olał to ja też olałabym jego tematy dotyczące np.wspólnych wakacji bo powiedziałabym ze przyjedzie na nie czas a jadę póki co z koleżanką.